« Върни се назад Публикувано на 03.10.2019 / 8:02

АМАН БЕ! ЖУРНАЛИСТИТЕ В КОЧИНАТА – ЕДНИ ОТ НАЙ-ПРОСТИТE ОТ ПРОСТИТЕ МАЛОУМНИЦИ!

АМАН БЕ! ЖУРНАЛИСТИТЕ В КОЧИНАТА – ЕДНИ ОТ НАЙ-ПРОСТИТИ ОТ ПРОСТИТЕ МАЛОУМНИЦИ!С какво усърдие дръжките на микрофон ката ден се ровят в нафталина и пищят за дела кой кого намушкал и как, ах, бил осъден условно и прочие! Без хабер да имат от конкретното дело, разпитват единствено едната страна, и внушават колко безобразни били присъдите!

Пропагандно, отвратително, пласират невежеството си, като обществена присъда, която трябва да повлияе на съда, за да угодят на линча, който иска тълпата, без да знае и грам конкретика по делото.

Питам аз, къде бяха и къде сте, журналя слугински, когато трябва/ше/ да ревете с пълно гърло по всички т.нар. „знакови“ дела, монктирани поръчково от прокуратурата и защо не пискахте против машината на мафията, която сготвя и мачка всеки неудобен?!

Питам аз, профани безоподобни, докога ще ще налагате в угода на пропагандата на властниците, уличното право, леещо се от телевизорите чрез прави безхаберници, пък било и то засегнати роднини и т.н.?!

Аман бе! Аман!

Мислех си, че журналистите би трябвало да са просветни, четящи и образовани люде, а в тази територия Кочина са едни от най-простите от простите малоумници!

Веселина Томова

«