« Върни се назад Публикувано на 19.04.2011 / 22:15

Ал.Пет. не бил канен на сватбата на Яне, Ал. Пет. признава, че не ставал за кум

 

 

„Благоевградският съветник Орлин Тимов изпрати по Алексей Петров огромен букет за приятелката му Ива Павлова по случай именния й ден на Цветница. Той използва посещението на изпълнителния директор на Съюза за стопанска инициатива в Благоевград. Тимов съпроводи Петров и до храма на баба Ванга на Рупите, където запалиха свещички за здраве, взеха си осветени върбови клонки, а отец Живко благослови популярния посетител. Вечерта приключи с тържествена вечеря в ресторанта на Орлин Тимов "Омон", който се намира в началото на село Еленово край Благоевград.
Противно на противоречивите информации за верската принадлежност на Алексей Петров, той показа, че е ревностен християнин, като отказа да яде от печеното агнешко, защото спазвал стриктно постите преди Великден.
При посещението си в Благоевград Петров отвори вратичката и за друга тема – отношението му към РЗС и Яне Янев. Той призна, че все още не е получил покана за сватбата на политика, но се надявал да бъде сред гостите в Сандански. На въпрос дали Янев го е канил за кум, той отговори, че не става за това.”

Afera.bg

«