« Върни се назад Публикувано на 13.01.2014 / 22:56

АЛЧНОСТ, ВЛАСТ, ПОКВАРА И ПРОБИВ В СИСТЕМАТА ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

 

Веселина Томова, искаме да попитаме нещо – това не е ли важно за държавата и докога Ахмед Доган ще ни прави на маймуни. Университет по библиотекознание и информационни технологии /проф. Стоян Денчев/ – сегашният министър на околната среда и водите Искра Михайлова е преподавател в учебното заведение. Министърът на спорта Мариана Георгиева също чете лекции по езикова култура, език и стил в медиите и политическа лингвистика в този университет. Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев  – доцент по информационен мениджмънт.

ВЪПРОСЪТ

Министъра на МВР Цветлин Йовчев – 2011 г. – Доцент по информационен мениджмънт, УниБИТ. Доцент в Университет по билиотекознание и информационни технологии. Дотук нищо странно и интересно. Всеки нормален човек би се замислил и би се запитал какво толкова странно има в това? Какво?

ОТГОВОРЪТ
Проф. д.ик.н. Стоян Денчев.

Кой е този човек? Защо е интересен и скрит?
Защото е бил и е сивият кардинал на България и е най-най-най-довереното лице на Ахмед Доган.
Стоян Денчев, професор, доктор на икономическите науки, е ректор на Университета по библиотекознание и информационни технологии в София. Бивш главен секретар на Министерския съвет на Република България в правителството на проф. Любен Беров. Съветник в правителството на Димитър Попов през 1991 г. Началник на отдел при първото правителство на СДС на Филип Димитров (1991 – 1992), специалист по структурната реформа. Главен секретар в правителството на Любен Беров през 1993 -1994 г. Посланик във Финландия през 1994 г. Депутат в 37-ото народно събрание, избран с листата на ДПС. Заместник-председател на парламентарната група на ДПС; през 1995 – 1997 г. е заместник-председател на парламентарната Комисия по външна политика. До юни 1998 г. е политически секретар на Обединението за национално спасение, което напуска, като става вицепрезидент на Мултигруп.
Добра автобиография, но някак всичко е доста странно. Стоян Денчев бивш член на СДС , Христо Бисеров бивш член на СДС, Йордан Цонев бивш член на СДС. Сега обаче всичките тези Другари членуват в ДПС !!!!

Ах, този хитрец Ахмед Доган, този кадър на ДС – уникален. Дойде и най-сладкият момент – зад гърба на партньора си БСП да контролираш МВР.

Защото всяко назначение в МВР и ДАНС на ръководен пост се съгласува именно чрез Денчев с Доган.

Схемата е уникално проста, а истината е една:

Ахмед Доган – Стоян Денчев – Цветлин Йовчев

За това искат оставката му и тихичко роптаят и Атака и БСП срещу Йовчев -защото е неконтролируем за тях, понеже изпълнява простичките и хитри указания на Почетния Председател на ДПС Ахмед Доган.

Отделно бихме казали, че ролята на основен кадровик до ниво териториален директор в МВР и ДАНС се играе от началника на кабинета на Йовчев – Георги Великов / кадър – уникат, агент „Кирязов” от ДС/. А над тях професора Стоян Денчев, който простичко играе ролята на посредник между Йовчев и Доган.

Георги Великов също го попитайте дали познава и се чува със Стоян Денчев? Сега сами си отговорете на въпроса дали не е знаел Цветлин Йовчев за Христо Бисеров ? Нима комбинацията с посещението на гл.секретар Лазаров не е именно за да бъде заподозрян той?

Нима вече не виждате връзката която Ви посочихме?

Нека Йовчев се изследва публично на полиграф детектора което да се проведе от външни за България експерти.

Дали обаче самия теч не идва от самата ДАНС – нима Писанчев пък е пренебрегнал прекия си ръководител силов вицепремиер да му докладва?

Но интересното е кой управлява МВР – не е ли ДАНС ? На всички отговорни постове не са ли служители от ДАНС?

Например началникът на кабинета Георги Великов, Директорът на вътрешна сигурност Тодор Костадинов, заместник министърът Васил Маринов, гл.секретар Светлозар Лазаров.

И какво излиза тогава – че има пробив в специалните служби – УЖАС – нима Ахмед Доган ги контролира вече?

Вие журналистите попитахте Йовчев дали е ходил в сараите и дали се е срещал с Доган? Излишен въпрос.

Беше необходимо да го попитате:

-Имате ли телефона на проф.Денчев?
-Чувате ли се и виждате ли се откакто Вие сте министър и впоследствие вицепремиер?
-Кога за последно сте се виждали или чували с него?
Какво очаквахте да Ви отговори Йовчев на предишните въпроси? Истината! И той го направи. Не се е виждал с Доган. И не е необходимо.
АЛЧНОСТ, ВЛАСТ, ПОКВАРА И ПРОБИВ В СИСТЕМАТА ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ.

С Уважение от НАС за ВАС.

 

«