Публикувано на 31.07.2022 / 13:24

АЛЧНОСТТА НА ПЕЧЕЛБАРИТЕ ОТ СМЪРТТА. ПАК ВЗРИВОВЕ В СКЛАДОВЕ НА ГЕБРЕВ, ИДИОТИТЕ КВИЧАТ, ЧЕ ПАК БИЛ … ПУТИН!

Алчността на печалбарите от смъртта на невинни е пословична. Описана беше във филм с Никълъс Кейдж, а тези дни и Виктор Бут отново не слиза от световните новини.

У нас печалбарите от производството и търговия с оръжия са добре известни. Повечето са тръгнали от комунистическия режим, когато са били верни „синове“ на партията-държава, а днес са „кучи синове“ на западния елит.

Рано сутринта пак гърмели складове на фирма „ЕМКО“ на небеизвестния Емилиян Гебрев, съобщи БНР, позовавайки се на кмета на Карнобат. Близък до Гебрев сайт веднага привидя „дългата ръка“ на ГРУ и Путин. На бас, че ако не днес, още утре Гебревия ще цъфне в БТВ. А, ако не е той, ще се яви един добре известен всичколог – Б.Н. Да не забравяме и Христо Грозев, този „гуро“ на журналистическите разседвания, или просто наемник на Нейно Величество Кралицата и МИ-6, когото изловиха как неуспешно опитвал да вербува руски военни летци.

Всичките те вкупом ще реват – Путин, та Путин. И ще мълчат като пържен сафрид, ако ги питаш – какъв контрол на производството се осъществява във военните заводи в последната половин година, когато ако може ще се работи не на три, ами и на три пъти по три смени. Каква е охраната на складовете с готова продукция?

Хайде, стига облъчване, все някои друг да ти е виновен, когато си свикнал държавата да ти е длъжна. Само преди пет дни млад работник почина във ВМЗ-Сопот. Само, че за него на никого не му пука. Друго си е Гебрев, дето „свободните“ и „демократични“ медии на „Америка за България“ се надправерват да му правят ПР. Той е наш герой, преди на Социалистическия труд, сега на Западния елит. Преди, защото продаваше оръжие на комунистически терористи, сега, защото прави същото, но на „нашите“ момчета.

Взривове на боеприпаси и производствени аварии в оръжейната промишленост още много ще има, защото всеки бърза „да удари кьоравото“, работи се без никакъв контрол на безопасността, преработва се продукция, която е с изтекла годност или некачествена. Те цял танк обърнаха на Петолъчката, складовете някои тръгнал да им взривява. Не, просто алчността ви е безкрайна.

Afera.bg

 

Коментари 18 за
“АЛЧНОСТТА НА ПЕЧЕЛБАРИТЕ ОТ СМЪРТТА. ПАК ВЗРИВОВЕ В СКЛАДОВЕ НА ГЕБРЕВ, ИДИОТИТЕ КВИЧАТ, ЧЕ ПАК БИЛ … ПУТИН!”

 1. Перфектният начин да „изпишеш“ боеприпаси е като взривиш/запалиш склад с боеприпаси…
  Само ми е чудно как ще изпишат танковете Т-72 и РСЗО БМ-21 „Град“ – сигурно са ги бракували?!

 2. Лъже тази гадина,охранява си продукцията,да не е луд да не я охранява точно в този момент…Просто не спазва никакви мерки за сигруност,а трупа само пачки.

 3. Ако някой все още не е разбрал ,че сме във война срещу Русия,би трябвало да му светне червената лампичка !България е в списъка на неприятелските държави на Русия с всички последици от това.Очаквайте последствията, те сега започват!

 4. Продават всичко на черния пазар, думват една граната за пред идиотите, … и ревизията пред „държавата“ излиза…!!!!

 5. Бедния дядо със старата кола милионерът Гюбрев , пак го закъса.
  Ех ,Гюбре ,Гюбре да бе мирно седяло, не би чудо видяло..

 6. Нали изловиха всичките шпиони на Русия, нови ли са дошли!? Къде дреме ген. Гном та не ги разобличил?

  1. Това е работа на американските на краварите от Американското посолство на Мумията хероина Мустафов Сатаната Мустафата Вещицата..

 7. Отново настана предизборно време и в китната ни Родина започнаха да се сучват обичайните неща – Петров и Баширов гърмят складове на Гебрев и го тровят с Новичок. Всеки път едни и същи инсценировки. Веднъж не се запали склад за матраци и възглавници, все складове с експлозиви горят. ДА СЕ ЗАБРАНИ частници да продават оръжие и боеприпаси! Около тоя Гебрев само проблеми!…

 8. ПРИБАВЕТЕ КЪМ ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА ГЕБРЕВ И САЙТА БИВОЛЪ.

  Интересна в него е статията : „ПОЛИЦАЙКАТА, ЗАБАТАЧИЛА РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА ОТРАВЯНЕТО НА ГЕБРЕВ, СТАНАЛА ЕКСПРЕСНО ПРОКУРОР ЕДНОВРЕМЕННО СЪС СЪПРУГА СИ“
  https://bivol.bg/gebrev-novichok-vasileva.html

  Статията показва и другата страна на битката – ПОВЕДЕНИЕТО НА РАЗСЛЕДВАЩАТА ПОЛИЦАЙКА И НЕЙНАТА „НЕРАДОСТНА“ СЪДБА ПРЕВЪРНАЛА Я СЪС СЪПРУГА И В ПРОКУРОРИ. .

  ЕДИН КОЙТО НЕ БЕШЕ БЪЛГАРИН , НО БЕШЕ СЛОЖЕН ЗА ЦАР НА ТОЗИ НАРОД КАЗВАШЕ , ЧЕ ПОЛОВИНАТА ОТ НАРОДА МУ СА РУСОФИЛИ , ДРУГАТА РУСОФОБИ, А САМО ТОЙ БОРИС БИЛ БЪЛГАРИН.
  Не сме народ , а мърша. Това ще напиша и ще свърша.

 9. Елементарно , това , което изнася за Украйна , сега ще бъде “изгоряло“ в този пожар и няма да плаща данъци за износа !
  Следващия път обаче ми се струва , че ще изпие цял литър от Новичока , наздраве Гебрев !
  То , за такива боклуци , господ има и не забравя !

 10. Значи,това гюбре ,Гебрев, е наследил тази фирма от едно невероятно момче ,което се казваше Емил Агаин…бог да го прости!!!! След,толкова време, си мисля, дали пък смъртта му беше случаина?? Гюбре Гебрев, 100% ти четеш Афера, да знаеш,че имаше хора още тогава се съмнявахме..Бог ти е съдия а гледам справедливо съди!!!

  1. Има ли нещо общо този Емл Агай с Ралица Агайн и нейният татко?!
   А иначе битката на Гебрев със Шиши и човека от ДПС работещ в правителството на БОРИСОВ – лицето КАРАНИКОЛОВ е известна.

 11. Очаквам след Урановите пръчки на Уестинг-хаос в Козлодуй …Путин да е Виновен че не Съвпадат с Руската Технология !!!Лошите РУСИ!!!
  Гебреф или ГЮБРЕ-в…за гръмналите складове в Чехия излезна че НЯМА Руска ръзка но Медиите го Забравиха…!!!Руколата която ЯДЕ май я приготвиха Конкурентите му от България или по-точно Приватизаторите които приватизират Приватизираното от други!!!

  1. Мой човек забелязвам,че след “случайни“ производствени аварии руколата става понякога доста отровна.

 12. Утре ако бомбират консервите в ,,Янко Костов“, пак Путин ще е,то е ясно !

  Гъз глава затрива-бах ти изтъркания лаф !!!!!!!!!!!!!!

  Венсеремос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *