« Върни се назад Публикувано на 17.06.2022 / 9:28

АЛО, ЧЛЕНОВЕТЕ НА БСП! ВИЕ НЕНОРМАЛНИ ЛИ СТЕ, ЗА ДА СТОИТЕ В ТАЯ ПАРТИЯ?

Някои хора изтрещяха.

Другарката Корнелия Нинова излиза пред Народното събрание, за да подкрепи протест на който се проклина руския президент Владимир Путин и който протест е за пълното унищожение на Русия и руснаците чрез използване на оръжие.

Протестът е организиран от Христо Иванов, нещото Мирчев и геерал Наско, но Корнелия го подкрепя с цялото си червено сърце, както и онова нещо Божанков – говорящото дете на партията майка.

Алоо, членовете и симпатизанти на БСП! Вие ненормални ли сте, за да стоите в тая партия?

===

Предупреждение!

Нашите политици, повечето от които са най-обикновени престъпници имат изградени много лоши навици. Един от тях е да „изхабяват“ значението на някои ключови думи. Това го правят с ясното съзнание, че напоителното повтаряне на една дума в контекста на абсолютната си глупост, ще износи нейното съдържание.

Днес това се случва с думата „мафия“!!!

Всеки политически оръфляк обвинява другия такъв в принадлежност към мафията и това се случва всеки ден, всеки час и всяка минута. Бъдете убедени, че нито един от тези 240 парламентарни подлеци не знае дефиницията за думата „мафия“, нито познава нейната структура, начин на действие и значението й. Не познават и дори един мафиот, нежели нещо повече по темата! Просто искат да изхабят думата и тя да няма особена обществена тежест в бъдеще, както изхабиха съвсем умишлено и думата „демокрация“.

Не се поддавайте на тези подллеци и престъпници облечени днес в официална власт. В утрешния ден тези дребни душици ще бъдат облечени в раирани дрехи и това ще бъде най-доброто което може да им се случи, защото другото си го знаят. Светът е малък за бягство, ако те преследва закона по всички направления. И по няклко други начина.

В България има мафия, която няма аналог в ЕС! Тя трябва да бъде унищожена. Но темата няма нищо общо с нашите парцалени кукли – държавници, политици и прочее корумпета.

Николай Марков

«