« Върни се назад Публикувано на 26.07.2017 / 13:08

АЛО, „СПЕЦ“ РУМЯНА АРНАУДОВА & СПЕЦ. ЧАСТИ: ВСЕКИ ВТОРНИК, В БАГАЖНИКА НА ЖИВКО МАРТИНОВ КЪМ БОРИСОВ – СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ СУДЖУК, ИЗВЪН ПРОИЗВОДСТВЕНАТА СЕРИЯ НА МЕСОКОМБИНАТ – ДОБРИЧ!

И понеже „нито един суджук не бил стигнал до премиера Бойко Борисов“, и понеже умопомрачаващата Румяна Арнаудова пристигна да „разследва“ в Добрич, заедно със специални части, с бронежилетки и дългоцевно оръжие, за да „се борят със суджуците“, като че в Добрич се намира Ал Кайда, АФЕРА обръща внимание на „спец“ Румяна Арнаудова и прокуратурата:

прокуратураПо информация на брилянтни източници на АФЕРА, информация, която така и всите специални части, барабар с Арнаудова отпред, очевадно не искат да прихванат и да разследват:

– в Месокомбината в Добрич серията суджук и други деликатеси, която е била за премиера, до когото иначе „не бил достигнал нито един суджук“,  е изготвяна отделно от производствената серия, по друга рецепта, правена за него.

– Лично депутата от Добрич Живко Мартинов всеки вторник, всяка седмица, в багажника на личната си кола, е носил на премиера до който иначе „не  е достигнал нито един суджук“, определени количества.

– Никой никъде не е мъкнал 4 тона суджук, както се внушаваше от официалните съобщения, за да бъде „изваден“ Борисов, като облажил се от суджука.  Като именно носения суджук не е част от серийното производство, а продукция специално направена за него, носена в багажника на депутата към оня, „до който иначе не достигнал нито един суджук“.

Тази информация може да бъде проверена при добро желание от „спец“ Арнаудова и „спец“ частите, които пазели „свидетелите“, само ако има добро желание прокуратурата да стигне ДО ЦЯЛАТА ИСТИНА, а не единствено до онази, която да измъкне премиера „чист“ от огромния скандал.

Afera.bg

П.П. Георги Дренчев: Ето така функционира партията на суджуците:

прокуратура

«