« Върни се назад Публикувано на 02.07.2022 / 13:28

АЛО, СЛУЖБИТЕ, ПОИМЕННО ОБОСНОВЕТЕ „ДАННИТЕ“ НА ЛЕНА ОБЩАТА! А „АФЕРА“ ИМА ДАННИ, ЧЕ НА ЛЕНА ОБЩАТА, ПРОСТОТО КИРО И КОМПАНИЯ ИМ СЕ ПЛАЩА ЗА АМФЕТАМИНИ, ЗА ДА ФОРМИРАТ ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ В ПОЛЗА НА УДОБНИТЕ НА САЩ ТЕЗИ! РАБОТАЙТЕ, БРАТАНЯ!

Службите ни разполагат с данни, според които наши политици, известни журналисти, анализатори, политолози и други появяващи се в обществените медии лица, получават заплащане директно от руската държава, в размер на 4000 лева месечно, за да формират обществено мнение в полза на удобните на Руската федерация тези.

Това разкри в „Седмицата“ по Дарик радио говорителят на кабинета „Петков“ Лена Бориславова

Ало, службите, поименно обосновете „данните“ на Лена Общата!

Като се има предвид какви „данни“ изнесохте на засекретеното заседание относно изгонените руски дипломати и как всичко изречено от Простото Киро се оказа лъжа, незабавно заемете позиция по „данните“ на Лена Общата, която казва, че ги има от … вас!

В противен случай ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ това ще бъде демонстрация как една НАШМЪРКАНА НЕСВЕСТНА КОМПАНИЯ СИ ПРАВИ ПЪЛЕН ТАШАК СЪС СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРИЯ, които на всичкото отгоре и командори.

В този ред на мисли, АФЕРА има данни, че на Лена Общата, Простото Киро и компания им се плаща за амфетамини, за да формират обществено мнение в полза на удобните на САЩ тези!

Под плащане имаме предвид и крадене от държавните ресурси на държавата.

Работайте, братаня!

Веселина Томова

«