Публикувано на 19.02.2020 / 19:55

АЛО, ПРОКУРАТУРАТА, ВМЕСТО ДА ПРОВЕРЯВАТЕ ОТКЪДЕ ИМА ИНФОРМАЦИЯ „АФЕРА“ ЗА СЪДИЯТА И ПРОКУРОРКАТА, ПИЕЩИ В РАБОТНО ВРЕМЕ, ЕТО КАК ДОСЕГА МОЖЕХТЕ ДА ПРИКЛЮЧИТЕ ПРОВЕРКАТА!

АЛО, ПРОКУРАТУРАТА, ВМЕСТО ДА ПРОВЕРЯВАТЕ ОТКЪДЕ ИМА ИНФОРМАЦИЯ „АФЕРА“ ЗА СЪДИЯТА И ПРОКУРОРКАТА, ПИЕЩИ В РАБОТНО ВРЕМЕ, ЕТО КАК ДОСЕГА МОЖЕХТЕ ДА ПРИКЛЮЧИТЕ ПРОВЕРКАТА!На 14.02.2020 сайта АФЕРА публикува:

СЪДИЯ ТРАЙЧО АТАНАСОВ ОТ ВАРНЕНСКИ ОКРЪЖЕН СЪД ПОРКА В РАБОТНО ВРЕМЕ! С НЕГО СИ ПОРКА И ПРОКУРОР МИЛЕНА ДАСКАЛОВА!

На 19.02.2020 Варненска Районна прокуратура ултимативно и „на пожар“ поиска с писмо до електронната поща на сайта АФЕРА отговори от Веселина Томова, поради образувана някаква „проверка“. Писмото завършваше ултимативно: „Моля, за бързина!“ и подписано от и.ф. административен ръководител на Варненска Районна прокуратура Владислава Панайотова:

ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА КЪМ „АФЕРА“: „МОЛЯ, ЗА БЪРЗИНА!“ ЗА СНИМКАТА НА СЪДИЯ ТРАЙЧО АТАНАСОВ И ПРОКУРОР МИЛЕНА ДАСКАЛОВА, УПОТРЕБЯВАЩИ АЛКОХОЛ В РАБОТНО ВРЕМЕ!

Веселина Томова направи неколкократни опити да се свърже с шефа на Окръжна прокуратура – Варна Красимир Конов, за да го попита уведомен ли той за извършване на подобна „проверка“, той ли я е разпоредил, има ли отношение към тази „проверка“ и изобщо знае ли за нея. Шефът на Окръжна прокуратура – Варна така и не пожела да си вдигне телефона.

Както е видно от публикацията ни – Веселина Томова незабавно отговори на поставените и въпроси от и.ф. административния ръководител на Варненска Районна прокуратура Владислава Панайотова, въпреки че така и въпросната ръководителка не е аргументирала в писмото си каква точно „проверка“ прави и на кого прави „проверка“ – на журналистката Веселина Томова ли, или на подопечната си прокурорка Милена Даскалова, която заедно със съдия от Наказателно отделение на Варненски окръжен съд Трайчо Атанасов – видно от снимката! – на 14.02.2020 в работно време употребяват алкохол.

Във връзка с искането на и.ф. административен ръководител на Варненска Районна прокуратура по повод „проверка“, АФЕРА ОБРЪЩА НАСТОЯТЕЛНО ВНИМАНИЕ НА И.Ф. АДМИНИСТРАТИВНИЯ РЪКОВОДИТЕЛ НА ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА КАКВО ТОЧНО ДА НАПРАВИ, КАТО Е РЕШИЛА ДА ПРАВИ „ПРОВЕРКА“, ВМЕСТО ДА ИСКА ИНФОРМАЦИЯ КАК СЕ Е СДОБИЛА „АФЕРА“  СЪС СНИМКАТА И С ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДВАМАТА МАГИСТРАТИ, А ИМЕННО:

1. Вместо да иска информация от АФЕРА как се е сдобила с информацията и снимката, да изиска записите от заведението „Олеа“ за 14.02.2020 г.

2. Да се провери какъв алкохол и какви ястия са консумирали двамата?

3. Издаден ли е касов бон за консумирания алкохол и храна?

4. Каква е била сметката?

5. Ако не е издаден касов бон, защо и поради какви причини?

6. Да се изиска книгата за дневните обороти на фирмата за конкретната дата и час.

7. Ако не са платили сметката, защо и поради какви причини? Да не би заведението „да е празнувало своя рожден ден“ и те да са били „специални гости“?

Както вече АФЕРА написа, снимката е направена на 14.02.2020 в 14,30 часа, а е изпратена на сайта в 15,06 часа същия ден.

Недоумение буди и факта, че „проверка“ прави само Варненската Районна прокуратура, а Варненския Окръжен съд мълчи и досега не е обелил и дума за съдията Трайчо Атанасов.

Припомняме на „проверяващите“, че Веселина Томова е журналистка и работата и е да изнася на показ зулумите на властта, включително и на съдебната система.

Че не Ви харесва това, което върши сайта АФЕРА, е ясно. Това, че сте си запечатали ушите, очите и устите за всички разследвания на АФЕРА, по които по закон сте длъжни да се самосезирате, но никога не сте го направили, е още по-ясно.

Затова, ако обичате, се съсредоточете да проверявате не Веселина Томова и АФЕРА откъде имат информация и снимка, а какви са ги свършили прокурорката и съдията ВИ.

Защото както е тръгнало, утре ще оповестите и че на снимката не са съдия Трайчо Атанасов и прокурор Милена Даскалова, а Брад Пит и Анджелина Джоли.

Afera.bg

Коментари 10 за
“АЛО, ПРОКУРАТУРАТА, ВМЕСТО ДА ПРОВЕРЯВАТЕ ОТКЪДЕ ИМА ИНФОРМАЦИЯ „АФЕРА“ ЗА СЪДИЯТА И ПРОКУРОРКАТА, ПИЕЩИ В РАБОТНО ВРЕМЕ, ЕТО КАК ДОСЕГА МОЖЕХТЕ ДА ПРИКЛЮЧИТЕ ПРОВЕРКАТА!”

  1. Ъм,че 14,30 ч. не е ли малко късно за обяд? То пладне минало, почти за икинди станало. Я са запразнили за Трифон Зарезан и продължили за деня на влюбените. А ние чакаме на трезва глава… кривосъдието.

  2. Името ми изчезна от избирателните списъци ; номера на колата ми изчезна от масива на КАТ ( но за превишена скорост на този номер ми удържат от пенсията !!! ) , демек боката ме мачка , и да не му казвам , че мутрата е тиква ли ? ГОЛЕМА , ПРОСТА , КРАДЛИВА , СТРАХЛИВА ТИКВА Е !!!

  3. За Хайфа и Портних, защо не питат? Или сега са на вълна съдии и съдебна система, та затова и изравят всичко де и шо е за съдиите. Държавният департамент на САЩ, като пръднаха, па наще тука чак се насраха!

      1. …,,Selska chest,,ot Maskani…,,dargavni slugiteli,,..da hapne,da piyne,da [email protected] v,,rabotno vreme,,..njakoja,,drebna dalaverka,,…BG..VIGTE I ,,MINISTERSTVATA ,,…,,rabotjat,,do objad,,sledobjad..lichni zadachi i…,,kvartirna ljubov,,..predi pribirane v kashti pri ….

  4. А може би Съдебна охрана знае кой кога влиза и излиза от съдебните помещения 🙂 Ако пък не знае, за какво е?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *