« Върни се назад Публикувано на 28.04.2021 / 13:07

АЛО, ГЕШЕВ, АКО ВИЕ СТЕ КРЕТЕНИ, ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НИЕ СЪЩО СМЕ! ТАКЪВ МЕРЗЪК СЛУГИНАЖ НА ПРОКУРАТУРА НА ЧУЖДИ ГОСПОДАРИ, ЧЕ ЧАК НАКЪРТВА!

През последните 10 години са регистрирани редица случаи на взривове в заводи за производство на боеприпаси. Анализирани са някои от случаите, при които е установено сходство в 4 от тях“, заяви Милева.

Главният прокурор Иван Гешев от своя страна заяви: „Българските прокурори и следователи дълги години работеха по случая в интерес на българската национална сигурност“

Аз съм тук, за да окуража колегите от специализираната прокуратура и ДАНС да продължат да работят по същия начин в интерес на българската национална сигурност, нашите европейски партньори от ЕС и в интерес най-вече на българските гражданите и общество“, уточни главният прокурор.

Първият случай е от 12 ноември 2011 година до село Долни дол. Тогава е взривен склад на „Емко”. Унищожено е значително количество боеприпаси и взривни вещества, предназначени за Министерството на отбраната на Грузия, обясни Сийка Милева.Собственик на засегнатата продукция е Емилиян Гебрев. Вторият случай е от 2015 година, когато е взривен склад за готова продукция на ВМЗ-Сопот, до село Иганово. Част от унищожена продукция, също е собственост на „Емко”. Третият случай също е от 2015 г., обясни още Милева. Тогава е взривен цех на ВМЗ-Сопот в Иганово. Четвъртият случай е от 2020 г. В Мъглиж е взривен склад на завод „Арсенал”. Сийка Милева подчерта, че „Арсенал” е стратегически обект за националната ни сигурност.

Няма такъв ташак! Без никакво извинение!

Прокуратурата ДЪЛГИ ГОДИНИ работела и на финала установила СХОДСТВО във взривовете.

Хубаво, че чехите сега раздухват взривове, Гебрев, руска шпиономания, че и Гешев моментално да се закачи за модния тренд – ловим шпиони и диверсии на руснаците на килограм. Ама ние „по сходство“. И ги вадим „по сходство“ спешно от чекмеджето.

Такъв мерзък слугинаж и такава мерзавщина, наречена прокуратура в угода на чужди господари, че чак накъртва!

ГОДИНИ наред работили и сега се напънали, че родили мишка.

Ало, Гешев, ако вие сте кретени, защо си мислите, че ние също сме!

Afera.bg

«