Публикувано на 28.04.2021 / 13:07

АЛО, ГЕШЕВ, АКО ВИЕ СТЕ КРЕТЕНИ, ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НИЕ СЪЩО СМЕ! ТАКЪВ МЕРЗЪК СЛУГИНАЖ НА ПРОКУРАТУРА НА ЧУЖДИ ГОСПОДАРИ, ЧЕ ЧАК НАКЪРТВА!

През последните 10 години са регистрирани редица случаи на взривове в заводи за производство на боеприпаси. Анализирани са някои от случаите, при които е установено сходство в 4 от тях“, заяви Милева.

Главният прокурор Иван Гешев от своя страна заяви: „Българските прокурори и следователи дълги години работеха по случая в интерес на българската национална сигурност“

Аз съм тук, за да окуража колегите от специализираната прокуратура и ДАНС да продължат да работят по същия начин в интерес на българската национална сигурност, нашите европейски партньори от ЕС и в интерес най-вече на българските гражданите и общество“, уточни главният прокурор.

Първият случай е от 12 ноември 2011 година до село Долни дол. Тогава е взривен склад на „Емко”. Унищожено е значително количество боеприпаси и взривни вещества, предназначени за Министерството на отбраната на Грузия, обясни Сийка Милева.Собственик на засегнатата продукция е Емилиян Гебрев. Вторият случай е от 2015 година, когато е взривен склад за готова продукция на ВМЗ-Сопот, до село Иганово. Част от унищожена продукция, също е собственост на „Емко”. Третият случай също е от 2015 г., обясни още Милева. Тогава е взривен цех на ВМЗ-Сопот в Иганово. Четвъртият случай е от 2020 г. В Мъглиж е взривен склад на завод „Арсенал”. Сийка Милева подчерта, че „Арсенал” е стратегически обект за националната ни сигурност.

Няма такъв ташак! Без никакво извинение!

Прокуратурата ДЪЛГИ ГОДИНИ работела и на финала установила СХОДСТВО във взривовете.

Хубаво, че чехите сега раздухват взривове, Гебрев, руска шпиономания, че и Гешев моментално да се закачи за модния тренд – ловим шпиони и диверсии на руснаците на килограм. Ама ние „по сходство“. И ги вадим „по сходство“ спешно от чекмеджето.

Такъв мерзък слугинаж и такава мерзавщина, наречена прокуратура в угода на чужди господари, че чак накъртва!

ГОДИНИ наред работили и сега се напънали, че родили мишка.

Ало, Гешев, ако вие сте кретени, защо си мислите, че ние също сме!

Afera.bg

Коментари 19 за
“АЛО, ГЕШЕВ, АКО ВИЕ СТЕ КРЕТЕНИ, ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НИЕ СЪЩО СМЕ! ТАКЪВ МЕРЗЪК СЛУГИНАЖ НА ПРОКУРАТУРА НА ЧУЖДИ ГОСПОДАРИ, ЧЕ ЧАК НАКЪРТВА!”

 1. Защо главния прокурор изземва функции на ДАНС? Защо ДАНС спи? Защо главния прокурор не работи това, за което е назначен, а изпълнява функции на ДАНС? Ако 10 години са необходими за анализ на едно престъпление, колко века са им необходими за анализ на ежедневните престъпления на ГЕРБ?

 2. С тези си действия този долнопробник си мисли, че ще получи подкрепа отвън и няма да бъде сменен. Жалко нищожество.

 3. БГ прокуратура дава мощен сигнал на НАТО, на какъв тил могат да разчитат! В мирно време!!!!

 4. Когато си некадърен, но си инсталиран на толкова висок пост, че чак е неудобно да го гледа човек и си тотално зависим по всички линии така ще говориш иначе вече лееекичко ти стискат „орехчетата“ господата от Амбасадата и колко и да си глупав, прост и ограничен бързо схващаш за какво точно става въпрос.

 5. Не е само Гешев, много са. Как стана така, че единствената страна, към която е насочена омразата на цялата ни либерална пасмина не е Гърция, не е Сърбия, не е Турция, или коя да е европеска държава. Омразата е насочена към Русия, тази страна, която ни извади от небитието и ни направи държава. Понеже мисленето е най-голямата ни слабост, след освобождението си харесахме германски цар, след което обявихме война на Англия и Америка, сега сме се предали като пътна проститутка на атлантическите ценности ( ако някой знае какво е това) и сме готови да мрем като добитък, но не се отказваме от тях. Изводите са крещящо прости, глупостта се предава на поколенията.

 6. „Една лъжа, повторена 100 пъти, става истина“
  „Дайте ми средствата за масова информация и аз от всеки народ ще направя стадо свине.”
  Йозеф Гьобелс

  На това се надяват и „не съм от тях, како Сийке“, началникът и и техните кукловоди.

  „Хора, обичах ви, бдете!”

  1. Сергей Лавров отговори незабавно на обивенията на Гешев като между другото заяви следното: „ЕС трябва да разследва защо частни предприемачи имат отношение към складове с боеприпаси. Евросъюзът трябва да погледне със загриженост на ситуацията и в Чехия, и в България“, допълвайки, че е добре, че Русия още не е обвинена и в убийството на княз Фердинанд / Вижте изявлението на руския външен министър на: https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/11264205
   От своя страна посолството на РФ в София конкретизира, че изобщо не е било информирано за разследванията, действията и обвиненията на българската прокуратура.
   Вероятно пак във връзка с РБ се появи следният пост в Twitter на посолство на Русия:
   „Преди 80 години, на 28 април 1941 г., България, тогава съюзник на фашистка Германия, напада Македония. Два месеца по-късно нацистите нахлуха в СССР. Вечна слава на руснаците, македонците и други смели войници, воювали срещу нацистката чума! #СмртНаФашизмот.“

 7. Някои наистина се натискат ГРУ да ги потупа по рамото!!!Гебрев и той е едно гюбре???Защо не каже Кой му иска бизнеса та чак яде рукола с фосфати!!!

 8. Каскет и под каскета – НИЩО !
  Както казват поетите – КУХО .

 9. Голям ташак,направо получух разстроѝство!От @-рата световна воѝна все руснаците са виновни,че не искат демокрацията на Америка.
  И като знаем какво подлоги имаме,само ги слушаѝте по новините и монолозите на разни наблюдатели.Пожелавам ви приятно слушане!

 10. Те толкова много работили ,че чак на четвъртия случай започнали да мислят и да установяват ?! И досега нищо повече !
  А защо ,като много се напъвате не предотвратихте всичко това да се случва в България ?!!!!
  Отвратителен от самото начало !

 11. https://www.e15.cz/domaci/peti-lidem-hrozi-za-zakazane-miny-ve-vrbeticich-az-12-let-vezeni-1294233
  Статия за съд в окръжен съд в Злин.. След ДВЕ години чешко следствие.
  Гебрев, ЕМКО, България не се споменават..
  Чешки граждани, унгарска и чешка фирми.. За връзки на чешките граждани с руско разузнаване дума не се отваря..
  Само отдадените на частни фирми ДВА склада гърмят. Над 16 склада на чешката държава взривове няма.. Склад 16 на 16 октомври, склад 12 през ДЕКЕМВРИ..
  Забранени от Отавската конвенция противопехотни мини по брой и вид. Внесени незаконно. Споменава се подкуп за издаване на лиценз на чешката фирма, с която Гебрев сега пуска коренспонденция..
  Бабиш и Земан говорят за разправия между частни фирми..

  П.П. – Сийчето що не са обади Гебрев върна ли парите на грузинците? Гебрев взе ли си парите от застраховката?
  Щото чешките следователи са проверили – никой в Чехия не се явява да вземе парите от застрахователите, за двамата убити там.

  1. До колкото си спомням един от голямите взривове у нас беше в склад на частна фирма за утилизация на мини с гръцки произход. Защо ли си мисля,че прокуратурата не е намерила ръката на Путин в този взрив.

   1. https://www.mediapool.bg/vzriv-a-sled-vzriva–malchanie-kak-smartta-na-15-dushi-stana-darzhavna-taina-news299931.html

    Статия от която се вижда как прокурватурата работи та пушек са дига. Реки от пот от работа УЖ са леят. Ама ПУШЕКО пак си седи. Щото само пушек с приказки дигат..
    Взрива е в завод Миджур в Горни Лом. Сега чакаме Бенгкат да пусне как Баширов и Петров са се разхождали из Белоградчишките скали и Магурата по туй време..

    1. Bellingcat е британския ПИК, сбириток лайняни мисирки, които имат за задача единствено да плюят и демонизират Русия .

   2. Хора, забравяте ли на колко соросоиди САЩ им пълнят банковите сметки за да водят тази война в България против Русия. Ами, че то това е тяхното занятие вече 30 години и при това доходно занятие. Те за да са богати са приели родоотстъпничеството и омразата против Русия като своя кауза и от сутрин до вечер клеймят и заплашват, облъчват хората с омразата си към Русия, без да имат никакви обективни факти. Просто искат да забравим че България беше хубаво място за живот, за работа, за учение и благодарение на подкрепата ни от СССР, просто те със своите помощи помогнаха на нашата страна да се изправи и да стане развита и просперираща държава. Нямаше бедност, да нямаше и богати, но все пак всеки имаше всичко необходимо за живота си. Сега искат да забравим и са да обичаме авериканците които нищо не ни дават, вземат ни, но тях обогатяват да ни подтисщат и да бълват глупости срещу Русия. Каквото и да правят умните хора могат да направят сметката и разликата, 80 процента са русофилите в България, значи още вкичко не е загубено!!!

 12. Каскета не може да озъпти циганите по селата да бият и крадът старите хора че разследвал взривовете.Хората се познават винаги по лицето и говора какъв им е интелекта а този е пълен чобанин и голям тащак.Цяла България го знае

 13. Като му видя тъпата, нагла, мазна, противна, лицемерна, алчна и безмозъчна физиономия на този смешник ми се присира всеки. Това недоразумение трябва да бъде изгонено с шутове, насилствено от прокуратурата, в противен случай ще трябва да го търпим още 4-5 години, както се е видяло този паразит няма как да бъде отстранен по нормалния, цивилизован начин.

 14. Искат от Делян да връща доста пари. Той си насъска питбула. Надява се да се откупи, но няма да стане!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *