Публикувано на 21.04.2021 / 8:58

АЛО, БТВ -112 МЯСТО, КАК КОЕ ЧЕКМЕДЖЕ, БЕ! ЗА КАКЪВ УЙ СТЕ, ВПРОЧЕМ, ТАМ?

Даниел Митов рано заран по бтв.

Скучно, досадно, банално интервю. Все едно водено от Севда, не от журналисти.

На финала водещият задава въпрос на Даниел Митов, който апропо не е негов: „Как ще се справите с чекмеджетата?“

Даниел Митов отговаря: „Кои чекмеджета? Не го разбирам този въпрос“.

Водещият смутолява – ами, чекмеджетата, а Даниел Митов добавя неопределено: „надявам се да справя“.

Ало, бтв – 112 място, не ставате и за продавачи на семки!

Вместо да приклещите фронтално Митов и от упор да задавате до откат въпроси за чекмеджето от спалнята на Борисов, пълно с пачки и кюлчета злато, вие се пристисквате и не смеете даже да уточните точно какво питате!

Ясно е, че сте дръжки на микрофони, ясно е, че сте абсолютно продуктово позициониране, ама имайте мъничко самоуважение, бе! Мъничко! Защото всяка себеуважаваща се, а не слугинска телевизия, никога няма да ви сложи на екран. То акъл нито за анализи, нито за позиция имате, ама и да питате не можете.

За какъв уй сте, впрочем, там?

Afera.bg

Коментари 12 за
“АЛО, БТВ -112 МЯСТО, КАК КОЕ ЧЕКМЕДЖЕ, БЕ! ЗА КАКЪВ УЙ СТЕ, ВПРОЧЕМ, ТАМ?”

 1. При Митов няма и не може да има компетенция: 3 месечен курс в невзрачна и незначителна канцелария на някакъв нищо незначещ институт на Дем. партия в ДС ( Вашингтон) по Сороска линия. Именно липсата на компетенция е условие за гъвкаво хамелеонство ( 3 партии без отказ от нито една, но с келепири от всяка, личностно подобие на Меглена Кунева, един от патроните на Митов), което е индикатор за некомпетентност ( по сериозна скала, отрязваща наши кукли на конци като Митов). Точно некомпетентността е силата на Митов, в която е изгоден и за невъзможнта за него позиция на премиер: марионетка с кариеристично и недопустимо амплоа, нужен за имитацията на ГЕРБ за правителство. Ако Митов беше научил нещо смислено в САЩ, то би било поне да се държи прилично адекватно при абсурдни употреби на личността му като тази с ролята му за кандидат – премиер. Но такива са мнозинството соросоиди, отглеждани с политически цели: хамелеонстващи и вредни безродни безскрупулни циници и кариеристи. В случая Митов залага на переспектива с неизбираемата си роля за премиер, жалка пресметливост на службогонец с липса на компетенции. Но това са службогонците, изгодни с фалшив и вреден гланц.

 2. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  Истината не е в екраните на телевизорите!

  Не гледайте кабеларките МУ!

 3. Ей, вест велика: Манфред Вебер приветствал състава на проектокабинета на герб! Чакам с тая новина да започнат всичките мисирски телевизии довечера новините си. Бай Кольо от Павликени само нея чака, тръпне и се кръсти. А това, че никой не иска да подкрепи „Дани“, че никой не го е еня за някой си Вебер – не се казва и никой не пита. По-интересното сега е какви ще ги сдроби Шоуто на Слави. Всички го дебнат, да го ударят по слабото място. А то се казва „Нерешителност“, евентуално и „Некомпетентност“, или по-просто казано Уплах.

 4. Тоя тъпанар дори не очакваше подобен въпрос. Беше сигурен, че няма да посмеят! Да се прави на улав го може само бибитко, а тоя се насмете.

 5. Къдравата Сю отдавна доказа, че е тъпанар, ама и мъжката половинка на дуета Бтв вчера искаше да построи дърво….!? Та не се учудвам на мисирското поведение. Е, събраха се!

 6. Толупа още не е паднал от власт, животното е ранено но е още силно и за това мисирките не смеят да задават неудобни въпроси. Като падне ще видиш Томова какво грачене ще падне. Същите дето сега и преди му лижеха гъз@ ще нададат вой какъв простак и крадец е бил. Нормално, друго от мисирки не може да се очаква.

 7. Семпъл, прозрачен човечец, готов на всичко иска и министър-председател да става, а в действителност за нищо не става. Е има едно постижение, няма и за няколко години смени три партии, завършен ренегат, а има принцип от ренегата бягай надалече, защото или ще те предаде, или ще те завлече. И това е най голямото достижение на отровната партия герб- ГРАБИТЕЛИ, ЕНИЧЕРИ, РАЗБОЙНИЦИ, БАНДИТИ, да събира при себе си отявлени ренегати и отрепки- Тома Биков, Деница Сачева, Антон Тодоров, Даниел Митов и т.н. нещастни душици. Знам едно БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ. АМИН!

 8. Много символично е това 112 място по свобода на словото1
  Това значи, че държавата е болна и трябва да се обадим на тел.112.
  – Вие се свързахте с тел. 112.
  – Държавата е болна!
  – Коя е тя?
  – Република България!
  – Къде живее?
  – В Европа, на Балканския полуостров.
  -Кога е родена?
  -681 година.
  – Ами тя е на 1339 години, много е стара, лекари за такива пациенти нямаме!
  – А какво да правим?
  – Потърсете помощ отвън, като не можете сами да се оправите…
  и телефонът прекъсва

 9. Всеки ден по водещите телевизии се дава поле на изява на провалените кадри на ГЕРБ? Телевизиите се тотално овладяни. Аман от мисирки! Дори 112 място ни е много!

 10. Добре че не съм го гледал това интервю с Митов. Какво да каже, той е сламен човек, а „неразбирането на въпроса“ е патент на герберските подлоги, когато не им изнася. БиТиВи не удари джакпота с избора на това момченце от друга телевизия за водещ на сутрешния блок. Мрън-мрън, едни такива непохватни движения и изражения… Не че Хекимянчо беше по-категоричен, но поне бе по-обигран. Така е, като се разчистват кадърните журналисти – не само в тази ТВ, но и другаде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *