« Върни се назад Публикувано на 30.01.2022 / 10:39

АЛО, АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, КАТО СТЕ ТОЛКОВА ГОЛЕМИ „ОПЕР“-И, УВЕДОМЕТЕ НИ КОЙ ПРЕСТЪПНО ХАКА САЙТА „АФЕРА“!

Борис Бонев – общински съветник по bTV за заплахите за живота му:

Става въпрос за източник от американското посолство и става дума за тежки заплахи. Аз бях информиран за тази заплаха. Източник на информацията е американското посолство. Свързаха с мен от там и ми казаха – има заплаха за вашия живот и ние ще информираме вашите служби. Заплахата е за тежка телесна повреда, която може да доведе до смърт.“

Какво разбираме от казаното?

Че американското посолство, освен да дирижира управлението на цялата държава, действа и „оперативно“ „на терен“ и прихваща И заплахи, след което служител на американското посолство информира лицето, което е заплашвано, освен българските служби.

В тази връзка, АФЕРА пита „оперативния Център“ на американското посолство, като са такива големи „опер“-и, биха ли ни уведомили в пълна цялост кои властови кръгове брутално и престъпно подлагат на хакерска атака в продължение на месеци сайта АФЕРА?!

И след като американското посолство прихваща и заплахи срещу гражданите, вместо това да правят българските служби, то не е ли време ОФИЦИАЛНО, защото неофициално всъщност си е абсолютен факт! – всички служби да минат под официалното управление на Херо Мустафа. Както това наблюдаваме в цялото управление на радево – кирчовата държава.

Благодарим за вниманието.

Afera.bg

«