« Върни се назад Публикувано на 03.10.2017 / 10:11

АЛОУ, БСП ДЕПУТАТЧЕТО СИМОВ, А ЩО МЪЛЧИТЕ ЗА „ГЕРБ & БСП СУДЖУЦИТЕ“ ВЪВ ВАРНА, БРЕ, „ХРАБРЕЦО“ НИЕДЕН*…

александър симовДепутът от БСП Александър Симов: Не мълчете! Сега е времето да наритаме мафията и суджуците!

Верно ли бе, „храбрецо“ ниеден?!

Да не мълчим, викаш… Въх, мари майко, каква „храброст“ избирателна ви е обзела в ТАКА НАРЕЧЕНАТА „опозиция“! Що сте „така наречена“ ли? Щото по-беззъба, по-нефелна, по избирателно квичаща, само когато не се засягат СИМБИОЗНИТЕ ВИ ИНТЕРЕСИ, „опозиция“ няма как друга да е, освен на БСП…

Ти може и да си мрънкал досега, БСП депутатче, ама ние от първия ден на лицето Бойко Методиев Борисов във Властта, още като главен секретар на МВР, не сме спрели да крещим. Понятно?

Ти може и сега еуфорично да си мислиш, че „сваляш“ ГЕРБ от власт със скандала в Хасково, ама си объркАл бая, щото ние тая война я водим от години и сме наясно, че мафия не се бори с мишоци, дето цвърчат само активирани по една „спяща клетка“, докато другите клетки се вихрят взривяващо, без да бъдат УМИШЛЕНО забелязвани.

Ти може и да се правиш, че Варна не съществува, ама ние тука виждаме с очите си каква МАФИОТСКА СИМБИОЗА СЕ ВИХРИ МЕЖДУ ГЕРБ & БСП!  И вместо да я громите, като истинска опозиция, във Варна вашите „пилета“ и „контрабандисти“ думичка не са обелили срещу ГЕРБ години наред. Нещо повече: не ние, а ВАШАТА КОРНЕЛА, само преди ден застана с гърба си зад онези в БСП Варна, които години наред дялкат кинти с ГЕРБ феодалите във Варна!  Не ние, а ВИЕ, по време на изборите УЖ срещу ГЕРБ, мълчахте във Варна като задници за КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ! Що тъй, бре, „смелчаго“ , а? И не обелвай и думичка с дървено – философски обяснения, щото ще ви извадим поименно пликчетата с кинтите, които години наред се раздаваха за всеки глас в полза на СИМЗИБОЗАТА ГЕРБ&БСП!

Ти може и да се изживяваш като джудже – „боец“, ама тия пинизи вървят само пред огледалото ти, щото ние виждаме с очите си как МЪЛЧИТЕ ПОЗОРНО ЗА ВАРНА, ЗА СОФИЯ, а внушавате, че се борите срещу „суджуците в ГЕРБ“ УЖ повсеместно.

Само кретени могат да ви повярват. Такива, които живеят на Марс, а не във Варна, къдете крепите охотно и безпрепятствено СИМБИОЗАТА СЪС СУДЖУЦИТЕ, суджуци, от които лапате донасита.

Така че, аре, по-леко с „революционните“ призиви.

Мафия като на стрелбище с лимонадени капачки, не се бори. Мафия с такива, като вас, дето „стреляте“ само там, където ви е удобно, не се побеждава. Мафия с ЛАПАЧИ  в УЖ „бойните“ ви редици не се проска по очи, защото тя вече ви е напазарувала поотделно.

Аре, бегай да викаш сега! И поздрави на Комедията, с която ще наритвате мафията и суджуците. Първо се наритайте вие по задниците и покажете КИНТИТЕ на онези от вас, които дялкат ЗАЕДНО С ГЕРБ по места. Като във Варна например.

И не се питайте защо ние ви наритваме.

Защото не ставате даже и за … Камо ли за бойци срещу мафията.

Тактикът е длъжен да знае какво трябва да прави, когато има какво да се направи. Стратегът е длъжен да знае какво трябва да се прави, когато няма какво да се направи.

Не го е казал Доган „Шахматистът“ , а Савелий Тартаковер, гросмайстор.

Веселина Томова

*ниеден

(шопски диал.) неден

«