« Върни се назад Публикувано на 04.05.2022 / 6:35

АЛООО, ЦРУ-ТО, ЗАКЛЮЧВАЙТЕ, ПОДПИРАЙТЕ С МЕТЛАТА И ПУСКАЙТЕ АЛАРМАТА!

ЦРУ публикува обръщение до руснаците

ЦРУ разпространи инструкция на руски език към руските граждани, благодарение на която те могат да се свържат с управлението и да съобщят на разузнаването информация за руското нахлуване в Украйна. Видеото си инструкцията е качено в официалния канал на ЦРУ в Ютюб.

Управлението съветва руснаците да ползват за връзка не домашен или работен компютър както и такава интернет връзка. Препоръчва се ползване на надежден VPN или браузъра Tor. Едва след това трябва да се попълни името, длъжността и безопасен начин за обратна връзка.

АП коментира, че официален представител на ЦРУ съобщава, че „има руснаци, които отчаяно се опитват да се свържат с ЦРУ“, за да съобщят информация за нахлуването в Украйна. Той не посочва броя им, като подчертава, че инструкцията ще помогне на руснаците да не бъдат разкрити от руските спецслужби.

„Ню Йорк Таймс“ отбелязва, че ЦРУ за първи път публикува обръщение на руски. Изданието предполага, че управлението се интересува предимно от правителствени служители на РФ с достъп до секретна информация.“

Това трябва да го прочетете просто!

Разбирате ли – ЦРУ пуснало клип на руски език в Ютюб, чрез който призовават руснаците да предадат Русия.

Освен това – „официален представител на ЦРУ съобщава, че „има руснаци, които отчаяно се опитват да се свържат с ЦРУ“, за да съобщят информация за нахлуването в Украйна.“

Отчаяно, бате.

Алоооооо, цереуто – да ви дам малко информация за нахлуването. Ами рашките са решили да опаткат Украинето по всички правила на денацифицирането и после да дойдат за вас. Заключвайте, подпирайте с метлата и пускайте алармата.

Иван Иванов

«