« Върни се назад Публикувано на 14.12.2014 / 18:41

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ С „КИН ГЕРИ”* УСМЪРТИ МИХНЕВЦИ И СУФЛЬОРИТЕ ИМ, ПЛАСИРАЩИ ЛЪЖИ ЗА СЕРТОВ

Алексей ПетровАлексей Петров нанесе смъртоносен удар „кин гери”* срешу „информ бюро Михнева”, жълтурковските сайтове и всички журналя, които бълват лъжи и истерии, диктувани им умишлено контролирано от определи суфльори. Алексей Петров разби всякакви тъпоумия, че Сертов е в САЩ, за което изпищя естествено Михнева и жълт сайт, който дежурно пуска фалшив пласмент, и който изобщо, ама изобщо няма нищо общо с Делян Пеевски.

Алексей Петров каза, че Петко Сертов няма как да е в далечна дестинация, тъй като международния му червен паспорт Петров го е видял с очите си и той се намира в дома на Сертов. Петров заяви, че е имал срещи със съпругата на Сертов, която също се включи в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия и потвърди, че червения паспорт на Сертов е в нея, в дома им.
Сертова отказа всякакъв друг коментар, като помоли, който има „достоверна и конкретна информация” да я предостави на службите.
„Шумът само може да навреди, затова апелирам към тишина по случая със Сертов. Както може да е много прозаично, така може и да е много сложно”, каза още Петров.
Алексей Петров съсече и глупостите на Антон Тодоров, който твърдеше, че Сертов е бил болен рак още през 2009 година, като ги нарече лъжа. Петров отрече и михневизмите за наличие на „любовница“, забъркана в изчезването на Сертов.
Алексей Петров заяви още, че Сертов е имал сериозна визия за бъдещето, като са разговаряли да правят ЦЕНТЪР ЗА СТРАТЕГИЧЕСКИ АНАЛИЗИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА И АКАДЕМИЯ ЗА РИСКОВЕТЕ.

Afera.bg
* кин гери – удар в каратето в слабините / на уличен език казано – в та*аците/

«