« Върни се назад Публикувано на 22.02.2011 / 14:25

Алексей Петров подкрепя Надежда Нейнски за президент?!

 

 

С тежка мъка връз добротворното си сърце си позволихме деликатно да припомним, че преди два месеца сме предложили тази идея и той не е оригинален.

Разговорът ни по мобито с бившия лидер на СДС беше след забележителните кадри на Надежда Нейнски край Мартин Димитров, докато той громеше сделчиците на герберите с Октопода. Имаме идея. Несръчният Мартин може да помоли Надето да го срещне с Петров, за да си пооправи малко стойката, походката, способностите за парирания на атаки, за ответни удари. Направо се умиляваме, когато си представяме как Петров е обучавал меракландисаната за карате, ех, Надка.

Сега Надето напира да става президент. Наужким, разбира се. Като първа цел си е поставила задачката да попадне отново в центъра на медийното внимание. Тя ли не може да прави „компромиси”? Спомнете си Янето и Димката, П.С. и Костов, Петров и Бойко. Като изключим Янето и П.С. – все силни мъже.

Пада си Надка по силните мъже – обича да е край тях, да се отърква в мъжкото им внимание. Но в понеделник й се наложи да цъфне до Мартинчо, докато той сипеше смешки срещу мачо като Алексей Петров-Трактора. Утре може да застане до Петров, за да попива техниките на разсичащо какато гери и да се разтяга все повече…

 

www.bgsniper.com

 

 

 

«