« Върни се назад Публикувано на 25.08.2023 / 17:13

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ  НЕ Е БИЛ СВИДЕТЕЛ СРЕЩУ ВАСИЛ БОЖКОВ! СДОБРИЛ ГИ Е С БОКО! СЛЕД „ОКТОПОД“ ПРОДАЖНИЦИ ОТ ДАНС НОСЯТ НА ЧЕРЕПА ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ, ОТНЯСАЩИ СЕ ЗА НЕГО И УЧАСТИЕ НА АЛЕКСЕЙ, ЗА ДА ГО НАСЪСКАТ СРЕЩУ АЛЕКСЕЙ И ДА ГО ОТСТРАНИ

Публикациите в някои сайтове, че Алексей Петров е бил свидетел СРЕЩУ Васил Божков, са пълна лъжа и измислица.

Алексей Петров е бил викан наистина на разпит във връзка с едно обвиненията повдигнати на Васил Божков за опита му за убийство, но не е казал нищо конкретно по случая и е заявил, че не може да твърди за съпричастност на Васил Божков към опита му за покушение.

Така че манипулативните пласменти, че Алексей Петров е бил свидетел срещу Божков са тотална лъжа.

Има нещо много по-интересно обаче във взаимовръзката между Васил Божков – Алексей Петров.

След като е платено за да бъде ударен Алексей Петров чрез акцията „октопод“ и той излиза на свобода обаче, вражеския продажен кръг в ДАНС, срещу когото Алексей Петров воюваше, в лицето на В.М. и ментора на този кръг в ДАНС, са занесли на Божков всички документи от ДАНС, които се отнасят за него и в работата по които Алексей Петров има участие, като служител на ДАНС. Целта е била да насъскат Черепа срещу Алексей и да го отстрани.

Това се случва след като виждат, че „октопода“ не сломява Алексей Петров и трябва да се премине „на друг режим“.

Според изключително достоверни източници на АФЕРА, точно Алексей Петров е сдобрил Боко Тиквата с Васил Божков и е логистирал завръщането на Черепа. Както вече АФЕРА неведнъж писа, Алексей Петров играеше закулисна роля „да оправя България“ с посредничество и логистика с „татко Петко“ и Боко Тиквата. А и Петров бе близък с Борислав Сарафов и не го криеше.

Очевидно обаче онези, които го вкараха в тази оперативна игра и го успаха, че той я води, видяха в него истинска заплаха, ако изпълнят иначе дадените обещания към него за върхови позиции в спец.службите.

И го убиха.

До този момент разследващите нямат водеща версия по разследването на убийството на Алексей Петров.

Каква е водещата версия за убийството, АФЕРА вече я написа, но тя е взривоопасна за разследване и стигане докрай.

Колко е „успан“ е и Васил Божков, тепърва предстои да наблюдаваме.

Afera.bg

«