« Върни се назад Публикувано на 05.06.2011 / 18:23

Алексей Петров най-после си го премести. Агаля-агаля може и да кацне на afera.bg

 

 

„Макар и доста късно е време да назоваваме нещата със собствените им имена. Основната вина за тези безобразия, които стават през последните две години лежи на Главния прокурор на републиката.Управляващите признаха, че ние в момента сме една полицейска държава. Няма никаква причина да прекратим нашата комуникация с г-н Борисов.Мафиотът Петров е бил начело на „Октопода"- това трябваше да се докаже с моя арест. Последният случай, който РЗС подаде е че тук вече не става дума за съмнение върху управляващите, а става дума за пари, които са давани на хора, които са били принудени да лъжесвидетелстват.Сведения за това има много отдавна, и освен РЗС има и други хора, които алармират за това. Това че хората се опитват да подават сигнали, а в същото време ГЕРБ я квалифицира като фалшификация, е проблем на всички. Ако наистина прокуратурата не влезе в ролята си да защитава законността е възможно на предстоящите избори да се случат още по- големи безобразия.Ако наистина се случи това, европейските ни партньори ще започнат да се съмняват дали можем да сме членове на ЕС. Прокуратурата по необясними причини бездейства, което може да се докаже с много дела. Нас ни вълнува от феномена в днешното време, който е или да се отстрани политическия противник, или да се обслужат корпоративни интереси. Скоро европейските ни партньори ще ни кажат, че „моделът Борисов" тежи и на ЕС. Хората очакват нещо да се случи. Разработката е доказателство, че човекът е проверен, но нищо не е намерено. Разработките ми се намират в делото ми и ще стане ясно, че съм покрил успешно един тест.Не се противопоставям лично на Борисов. Ние сме много различни хора. На него трябва да му дадена възможност за промяна, проблемът е, че ако той отиде на най- високия пост в държавата, той отново ще се занимава със себе си. Мисля си, че обстоятелствата ще накарат Борисов да се откаже от кандидатурата за президентския пост и да си отиде на мястото. Душана Здравкова е доказан политик и е отдадена да работи за хората.”, изказа се Алексей Петров в Неделя 150 по БНР.

Само преди по-малко от месец, същият Трактор във Варна се гънеше като червей, когато afera.bg го предизвика да назове кой е виновен за спирането на реализация на ДАНС от неговото време за симбиоза между ченгета и прокурори, и мафия. Алексей Петров с треперещи пръсти, на живот и смърт, запази името на главния прокурор Борис Велчев и дори си позволи нещо напълно идиотско – изгони журналистката Веселина Томова от пресконференцията.

Трактора обяснимо пазеше човека на Георги Първанов и поради това, че все пак делото му все още е в ръцете на прокуратурата и точно там винаги се пробива едно досъдебно производство. За да влезе нефелно в съда.

Днес Алексей Петров „макар и късно”, се реши да обвини директно Борис Велчев.

И кацна на нашта.

Обаче.

Вторачен единствено в собственото си спасяване и его, Трактора говори единствено за сигналите на Яне и за собствените си неволи. Иначе се пъне да ни обясни как ще чрез политиката ще помага на всички. Под всички Трактора разбира Яне, Патрашкова, Дачков и още няколко души компания. Впрочем, останаха му малко, които не е прегазил неблагодарно. Още му трябват.

Алексей Петров, разбира се, изобщо не споменава за всичко онова, което е вършил Велчев „преди последните две години”, защото то е свързано и с Петров. Но за да нападне „макар и късно” Велчев, това означава, че нещата около „договорились” са се пропукали.

Защото Петров говори само, когато има лична изгода.

Хубаво е, че Алексей Петров се сеща макар и с бързината на охлюва да люспи по някоя истина. Но е толкова очевадна некадърщината на екипа му, по начина, по който това се отиграва това, че чак е смешно.

Също като това – да каже, че Душана Здравкова била „доказан политик”.

Като кажеш такава тъпня, как е възможно да се надяваш хората да ти повярват за това, което говориш за главния прокурор?!

Впрочем, пазарлъкът продължава. Това личи и по думите на Трактора за Бойко Борисов. Петров вече е склонен да мисли, че Борисов нямало да се кандидатира за президент. А само преди три седмици даже се хвана на бас с нас за обратното.

Жалка картинка.

Afera.bg

«