« Върни се назад Публикувано на 05.05.2023 / 13:42

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ: МНОГО ПОЗДРАВИ НА ТРАПЕЗНИТЕ ЕКСПЕРТИ! ЛЕКЦИЯТА СЕ ОТЛАГА ЗА ДРУГАТА СЕДМИЦА! КОЙТО ИСКА ДА ВИДИ ЖИВ ИЗРАЕЛЕЦ, ДА ЗАПОВЯДА!

Като професор по изпреварване реших да открия моя преподавател по изпреварване Алексей Петров, чието име започна да се спряга от някои среди, като едва ли не свързан с въпросния „израелски експерт“, който бе набутан на огледа при така наречения „атентат“ срещу главния прокурор Иван Гешев.

Успях да открия Алексей Петров, но преди това АФЕРА успя да разкрие, че официалният партньор на Алексей Петров е израелеца Орен Елимелех, с който той си съструдничи и в Пловдивския университет, където Алексей Петров е шеф катедра по „Национална сигурност“. Орен Елимелех консултира Израелското правителство по въпросите за киберсигурността.

Здравей, Алексей! Имаш ли нещо общо с „израелския експерт“, който бе посочен от шефа на НСлС Борислав Сарафов като участник в „разследването“ на „атентата“ срещу главния прокурор? Питам, тъй като започна да се спряга името ти, едва ли не като лице, което е промотирало този въпросен „израелски експерт“?

– Много поздрави на трапезните експерти. Лекцията се отлага за другата седмица. В Пловдивския университет е пълно с израелци и който иска да види жив израелец, да заповяда!

Да разбирам, че нямаш нищо общо с този „израелски експерт“, когото развяват от следствие и прокуратура под път и над път?

– Естествено, че нямам. Айде, че в момента провеждам срещи с израелци по храстите…

Веселина Томова

«