« Върни се назад Публикувано на 15.12.2014 / 12:45

Алексей, знаеш, че в момента те бачкат по „пълна програма“. Кога ще ЗАСТАНЕШ, Алексей?! Кога? Колко време ти остава да си в ИГРАТА?!

Ал КапонеСертов консултирал пет фирми, твърди Трактора. Алексей, кажи за „Южен поток“, не се шашкай…
Алексей Петров-Трактора пак реши да се прави на интересен след поредната илюстративна поява по делото „Октопод“. Трактора се напъва да отвори очите на безхаберните журналки, че, видите ли, милички мишчици, Петко Сертов бил консултирал ПЕТ ФИРМИ, демек – по пет на нож върху „експертизния щик“ на П.С. Трактора и Сертов възнамерявали да бачкат по съвместни проекти. Ало, Алексей, ти газ пил ли си скоро? Кой ще ти се върже, че Сертов пее в „градския хор“? Нали на последната дворняшка в Банкя й е ясно, че ти, Петров, командваш парада в този тандем.

Алексей, кажи за „Южен поток“, не се шашкай. Вече ГИ подкараха за мангизите под формата на заплати. Онзи измислен руснак, който се правеше на „бигбос“, лапкал по 15 хиляди евро. Скоро-скоро ще изкарат консултантските договори и задкулисието около П.С. – Виена и останалото… Сетне ще минат и към задкулисните договорки. Алексей, знаеш, че в момента те бачкат по „пълна програма“. Карате пиарът беше пълен провал. Знаеш защо. И не обвинявай за всичко Боко. Този път той наистина е невинен. На по-големи „босове“ им писна от дансаджийските врътки.
Сам казваш, Алексей – може да сте бачкали по измишльотини и поръчки на конкуренти, но след вас имало други институции, които ви „спирали“. Именно – спирали са ви. Защо не обясниш по каква причина, а блябосваш, Тракторе, празни приказки при „невчасов“ по Темата журналяга като Сашко Диков. Кога ще ЗАСТАНЕШ, Алексей?! Кога? Колко време ти остава да си в ИГРАТА?! Колко?

www.bgsniper.com
Бележка на АФЕРА:
Години наред АФЕРА пише, че Алексей Петров НЕ ЗАСТАВА умишлено. Предпочита – „договорились”, врътки, сделки и „тишина”. В Библията е написано – има време за всичко – и за „тишина”, и за „викове”. „Виковете” Алексей ще ги доживее в някой друг живот. Не сега.
Ние също познаваме добре Алексей „на терен”. Онези, които го гледат по телевизията, хабер нямат, че няма нищо общо с добре подредената „дикова” драматургия.
ДАНС -1 бе ПРЕЦАКАНА ОТ ОНЕЗИ, КОИТО И ДНЕС СИ ВЪРТЯТ СИНДЖИРА И ЕДИНСТВЕНА В ПРАВ ТЕКСТ „АФЕРА” ПИШЕ ЗА ТОВА.
Алексей Петров недопустимо „НЕГЛИЖИРА” въпроса на Сашо Диков за изявленията на Рашко Зайков и Велин Хаджолов / че има висши ръководни кадри на ДАНС -1 и още по-висши в ДАНС -2, и 3, и так дале, които работят директно и се продават директно на чужди специални служби/.
Кого пазиш, Алексей?
Националната сигурност?
„Тишина” или „Тихина”?
АФЕРА води битка за същата тази „национална сигурност” като кауза шеста година. ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА” ЗАСТАВАШЕ, когато имахте нужда от подкрепа.
Накрая се оказа, че от всички вас само АФЕРА е мъж.
И поради тази причина, ще цитираме една мъдра жена: „Когато изпреварваш времето си, не се учудвай, че си самотен”.
Самотни сме на „медийната нива”, както се изразяваш, Алексей, защото ЗАСТАВАМЕ.
А, вие, продължавайте, да се гънете като макарони.
Петко Сертов изчезна.
Кой ще е следващият?

«