« Върни се назад Публикувано на 14.08.2014 / 22:05

Акция във Варна ли? ДАНС – ПИСоар за поръчкови свирчовци

ДАНС ПИСоарПрислужливият Владимир Писанчев, „спец” „галерист” и кадър на котилото на Иван Драшков и „смс – терориста” Цветлин Йовчев, в качеството си на шеф на ДАНС, назначен от пеевските „библиотекари” за шеф на ДАНС, дал интервю за в. Труд. Интервю е силно казано, защото очевидното нещо, наречено интервю, е не само редактирано, но и направо гелосано безобразно пиарски, по –зле и от диалектната главица на глав.сека Лазаров – „Чичовото”.

В един и същи ден с ареста на варненския районен кмет Христо Христов въпросният Писанчев, в стил „герой на соц.труда” от „Работническо дело”, трудовашки се провиква как нито бил на Пеевски, нито имало нещо нередно в разработката „Галерия”. А ДАНС, понеже много работели, затова и били обект на критика, ох, майнольо на пишман „контраразузнавачи”, дето единственото, което могат да правят е да тропат пред янките.
ПИСоарните дансаджии взеха, че арестуваха … районния кмет на „Младост” във Варна Христо Христов. Ама не, поради длъжностни престъпления като кмет, а като член на „ОПГ“ за имотни измами, дето били някога си, преди да стане кмет, докато адвокатствал.
Същият районен кмет се прочу напоследък, че руши цигански незаконни постройки. Не, че и районният на „Владиславово” не направи същото. Ама „Владиславово” е друга бира – за мъже, не за ПИС-оарни поплювковци, пък и по заплати водещи се като дансаджии.
Та, ДАНС-аджиите, които си бъркат в носа, задниците и други части на тялото години наред, а за Варна направо ръкоблудстват пред компютрите, преписвайки АФЕРА и пишейки рапортите си до началството, решиха да отклонят подобаващо вниманието от ГЕРБ-мазачите на филии, които ОКРАДОХА С МИЛИАРДИ ВАРНА И ГО ПРАВЯТ ОТ ГОДИНИ, и си измислиха за мющерия районния кмет Христов.
Лошо няма.
Отсега обаче прогнозираме поредното фиаско на поредната идиотска ДАНС – акция. Въпрос на съдебно време.
В същото време Пеевски и спец „хабилитирана” компания не дават и косъм да падне от главите на КРАДЛИВАТА ГЕРБ КОМПАНИЯ, ОПОСКАЛА ВАРНА.
Една година, МВР на Цветлин Йовчев и ДАНС на Писанчев – кадри на ДПС и Пеевски&Доган СЪСИПАХА РЕГИОНАЛНАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР И ТЕРИТОРИАЛНОТО ЗВЕНО НА ДАНС УМИШЛЕНО с олигофренски назначения, за да не бъде развалена СИМБИОЗАТА.
Сега го играят със селски милиционерски пинизи – ето, бе, ето ви „акция” във Варна.
Кура му Янко. Ама даже и кура на Янко не успяха да хванат.
Не защото, не могат, а не пожелаха да го направят.
За Портних, тъста му и цялата кохорта от “мазачи на филии”, за които има купища масиви, заради които досега щяха да не излязат от арестите, не се говори. Там няма ОПГ. Там има кинти.
Кинти.
Кинти.
Кинти.
Които се делят в БОСТАН.
Христо Христов го отнесе в суматохата. Мющерия трябваше за циганските гласове. Идват избори. Да му мисли Неделчо.
За оня от Аспарухово не се тревожим. Там Арамовския кокаин е на почит. Но ДАНС вместо да се заеме и с това, е в поза поръчкова свирка. Пред ПИСоара.
Такъв потрес на „спецслужби“ има само в България.
Все в кунките на Драшковци. И при Борисов, и при Пеевски, и при БОСТАН.
А за Варна всичко е ясно.
Тук „спецовете” ловят буболечките. Докато на някой не му писне и не извади автомата. Тогава ПИСоарните дансаджии си завират тиквите там, където е показано на снимката.
Afera.bg

 

 

 

«