« Върни се назад Публикувано на 30.05.2023 / 8:31

АКЦИЯТА СРЕЩУ ПЕПИ ЕВРОТО И РАЗМИГ ЧАКЪРЯН – АМИ – МАЩАБНА, ВЛЯЗОХА И В ОФИСА НА „ЕВРОЛАБ“! БРАВО НА ПРОКУРОР НЕВЕНА ЗАРТОВА И КОЛЕГАТА И НАБЛЮДАВАЩ ПРОКУРОР, ТЕ  ПРОЯВИХА ХРАБРОСТ ДА УДАРЯТ ТАМ, КЪДЕТО КУП ПРОКУРОРИ СА ОТКАЗАЛИ!

Докато всички мисирки блаженно спяха, единствена АФЕРА снощи точно в 23,33 ч. публикува:

Осем часа по-късно след като се събудиха, мисирките от Нова телевизия, от БТВ, и всите сайтове, решиха да прочетат какво пише в АФЕРА, ОТКРАДНАХА новината и я оповестиха като от „източник на Нова телевизия, БТВ, Пик и … който още сетите“. Източникът естествено е АФЕРА, осем часа преди това оповестила новината, ама що да се позоват и цитират? Щото са мисирки! Че са и толкова „храбри“, че не посмяха и да напишат в прав текст имената срещу които е проведената акция – Пепи Еврото и Размиг Чакърян – Ами.

Това, което може да се каже още по проведената акция е, че чест прави на шефа на Софийска Районна прокуратура Невена Зартова и наблюдаващия прокурор от Софийска Районна прокуратура, че без страх са дали разрешение за реализация по операцията.

Това, което АФЕРА разкри е, че куп прокурори от други прокуратури не са посмели да застанат зад тази акция и браво на прокурор Невена Зартова и колегата и наблюдаващ прокурор, които са предприели тази мащабна операция. Невена Зартова е била цяла нощ на проведената акция срещу Пепи Евроото и Размиг Чакърян – Ами.

Акцията е изключително мащабна, като не включва само операцията, проведена в ресторанта на Ами – „Келари“ в столицата. Акцията се провежда от прокуратурата, СОБТ и ГДБОП.

Проверени и се проверят много адреси не само в София, но и в други градове на страната.

Обект на акцията е бил и офиса на фирма „Евролаб“, свързана с лабораторията на „Капитан Андреево“.

Акцията срещу Пепи Еврото и Размиг Чакърян – Ами продължава.

Очаквайте още подробности в АФЕРА.

Afera.bg

«