Публикувано на 29.06.2022 / 21:56

АКО ЩЕ СТЕ ВИЕ С КОРНЕЛИЯ, КАЛОЯН НА КОРНЕЛИЯ, ПРЕДПОЧИТАМЕ РАДЕВ! И НЕ СЕ НАВИРАЙ В БУТОНКИТЕ НА „АФЕРА“, ЧЕ МНОГО БОЛИ!

Категорично и ГЕРБ, и ДПС работят в синхрон с Радев. За последните два месеца Радев ходи само и е посрещан с хляб и сол от кметове на ГЕРБ – четири пъти в Пловдив, в Ловеч, във Велико Търново. Носят го на ръце кметове, които преди не го посрещаха. Не спряха да клатят правителството.

Това заяви политологът и началник на кабинета на вицепремиера в оставка Корнелия Нинова Калоян Методиев.

„Коалицията беше създадена с определена цел – да се измете модела на ГЕРБ, на ДПС, на Радев, който подмолно участваше в продуцирането на определени процеси при свалянето на правителството, заедно с ГЕРБ и ДПС. Но не може да се постъпва по този начин“, добави той.

Слушахме то тоя тип Калоян Методиев на Корнелия Нинова при Цветанка Ризова. Храчи, плю по президента Румен Радев, че чак се оплюнчи. И оръжието за Украйна било фейк, и Радев нагло лъжел, абе, който иска да си губи времето да го потърси в сайта на bTV тоя „фундаментален“ разговор.

Калояне на Корнелия Нинова, от всичко най-много мразим измекярите и късните „революционери“.

Не било ново, че имало конфликти между Радев и БСП, разбирай БСП Корнелия, вика Калоян на Корнелия. Когато години наред АФЕРА в прав текст изнасяше този конфликт и процесите в него, същият тоя Калоян на Корнелия мълчеше като росна п….. Сега досущ като късните хулители протестанти срещу Боко, дето мълчаха също като росни п…., докато Боко управляваше, но всите бозаеха от него, Калоян на Корнелия и той бир парче мъж се извъди.

Оръжието за Украйна от България през Полша, Калоян на Корнелия, го извади първо АФЕРА на показ. После десетки пъти показвахме оръжие за Украйна, дошло от България през трети страни. През това време Радев се въздържаше от коментар, а вие двамката с Корнелия пищяхте, че не излиза нито патрон от страната ни. И то след като цял свят разбра и видя, да не говорим за Русия, как се скъсахме да пращаме оръжие на нацитата.

Радев чак преди дни коментира онова, което куцо, кьораво и сакато видя, само вие с Корнелия се правите на улави. А защо се правите на улави пак е ясно и на куците, и на кьоравите, и на сакатите. Комплиментите от оръжейните сделки са си за завиждане.

С тая стръв, Калоян на Корнелия, с която си хукнал да громиш Радев, ще я докараш единствено до това да ни направиш защитници на президента. Защото ако ще сте вие – Корнелия и Калоян, няма какво да се мисли, при всички случаи за предпочитане е Радев.

А! И да не забравим! Калоян на Корнелия, дочуваме нещо, че си почнал да се заканваш на автори и лични приятели на АФЕРА, че „щели да видят те…“.

Ти, гледай ти да не видиш на какво точно е способна АФЕРА, драги ни Калоян на Корнелия, щото Боко вече видя, Простото Киро и то, и кой ли не още, та, не се навирай в бутонките ни, много боли! Тъкмо ще ни дадеш сгоден момент нагледно да приложим доказателствен материал и да го предадем на Радев – кой, кога и за какво изнасяше инфо откъдето НЕ трябва. Капише?!

Аре, успокой нервата, оръжейни сделки повече няма да помиришете с Корнелия. Примири се, това е положението. И се моли да не ви подпука следващата власт и прокуратурата.

За разлика от тебе ние в прав текст когато е трябвало сме критикували Радев, не като теб – сега, когато изтървате с Корнелия кокъла.

И оттук нататък първият въпрос, на който от сутрин до вечер ще трябва да отговаряте с приятелката си Корнелия е: Оръжието за Украйна? Оръжието! Оръжието? Оръжието!!!

И вторият: нали, си голЕм политолог, нали твойта Корнелия е голЕм политик – как тъй не усетихте, че се прегръщате с „просто“ идиоти, а?

Afera.bg

 

Коментари 15 за
“АКО ЩЕ СТЕ ВИЕ С КОРНЕЛИЯ, КАЛОЯН НА КОРНЕЛИЯ, ПРЕДПОЧИТАМЕ РАДЕВ! И НЕ СЕ НАВИРАЙ В БУТОНКИТЕ НА „АФЕРА“, ЧЕ МНОГО БОЛИ!”

 1. Калоян Методиев на Корнелия Нинова е наше момче-седесарче:

  Политическа дейност на Калоян Методиев на Корнелия Нинова
  От 2001 г. до 2003 г. Методиев е международен секретар на Младежкия съюз на демократичните сили (мСДС). Представлява партията в Младежката Европейска народна партия.

  На 30 ноември 2003 г. е избран с квалифицирано мнозинство за председател на мСДС на III Национална конференция на организацията във Варна.[2]

  В периода 2004 – 2006 г. е зам.-председател на Демократични европейски младежки общности,[3] седалище Копенхаген.

  На парламентарните избори през лятото на 2005 г. е водач на листата на ОДС за област Търговище.[4][5]

  На 9 ноември 2005 година напуска СДС заедно с по-голяма част от членовете на НИС на мСДС и областните председатели на организацията.[6]

  През 2007 г. е сред основателите на политическа партия Общество за Нова България (ОНБ). Формацията е със социално-консервативни ориентация. Председател е от 2007 до 2013, когато се оттегля от активна политическа дейност.[7][8]
  bg.wikipedia.org

 2. Нищо не искам да добавя към написаното от Вас госпожо Томова. То е сто процента от моите мисли по въпроса. Искренно Ви благодаря за изказаната от Вас позиция. Мисля, че това е позицията на още останалите симпатизанти на червената идея с възраст над половин век. И една персонална заплаха към Вас. Наистина, видя ли Ви някъде в града ще Ви отвлека с напълно другарски намерения – да я изпием най-после тази бутилка „Белуга“ дето стои помежду ни неотваряна. За яд на всички които не Ви харесват. Желая Ви много здраве. Весело и запомнящо се лято!

 3. …За последните два месеца Радев ходи само и е посрещан с хляб и сол от кметове на ГЕРБ – четири пъти в Пловдив, в Ловеч, във Велико Търново. Носят го на ръце кметове, които преди не го посрещаха. Не спряха да клатят правителството….???

  Това е анализ от ПОЛИТИК!?!?!? Прилича ми на махленска Клюкарка!!!Според Него кметовете на тези градове не трябва да посрещат Президента на Държавата като Президент защото са от друга Партия???
  БСП-то ако приемем че е Социалистическо …каква работа ИМАХТЕ да сте в Коалиция с Либерал-фашистите???
  Мъката е Голяма…Държавата е Обречена с Такива Политически Лекета !!!
  Логиката отдавна е загубила Значението си по Тези Места и Не само!!!
  Навсякъде Една ЕВРО-атлантическа Лудост и Нейните Пациенти!!!

 4. Каквото и да е казал за радев е прав! Иначе е обикновено соросоидно Лайно, както и другарката му нинова! Военнопрестъпници, които ще си получат заслуженото в Нюрнберг, ГДР !

 5. Баш майсторът на политическия локум Михаил Такев носи високото звание, Кирил Петков се напъва да го измести
  Такев обеща мост на село без река. Петков лобира за мост над Дунава, без да знае, че вече имаме два

  Михаил Такев е баш майсторът на политическия локум. Първоучителят как да лъжем българския народ, за да се спечелим неговото доверие. Днес високото звание на Такев е застрашено. Кирил Петков се напъва да го измести от челното място. Михаил Такев е роден през 1864 г. в Пещера. Завършва Военното училище в София и право в Париж. От там се връща по последна европейска мода. В черен жакет, светла жилетка и райе панталон. Лачени обувки светят на нозете му. Цилиндър, колосана яка, връзка с диамантена карфица, ръкавици и чадър допълват портрета. Паметникът на Михаил Такев

  Под тази премяна Такев носи френския демократичен дух и закономерно се влива в редиците на Демократическата партия Започва бляскава политическа кариера. Елегантният е депутат в седем парламента и министър в четири кабинета. Журналистът Петър Карчев разказва: Когато влизаше в заседателната зала на Народното събрание, Такев се спираше до вратата и изпращаше неизменно тържествуващата си усмивка по всички геометрически направления – почваше от дипломатическата и свършваше в партера, пред журналистическата ложа. Но когато погледът му стигаше до дамската ложа, очите му ставаха мечтателно-кротки, както впрочем приличаше на един вдовец в зряла възраст. Такев имаше съзнанието, че тук, в Народното събрание, всички правителствени депутати и всеки един от тях поотделно му дължаха много за своя избор.“ Някогашните побои, някогашните скандали, някогашните убийства, някогашните подкупи ще заменим с нашите два чифта цървули, па ще тръгнем от град на град, от село на село, от паланка на паланка. Ще свикваме народа – тук подчертавам моята мисъл – на публични мегдани; ще му открием неговия хал, неговото държавно управление от 25-30 години насам…“ Два чифта цървули са малко, преценява Такев. Купува четири и през 1908 г. тръгва на предизборна обиколка. Когато файтонът наближи селото, сменя лачените чепици с опинците. Така се приобщава към широките народни маси. Михаил Такев слиза на мегдана, глашатаят събира людете и той се обръща към тях: „Драги селяни! Дойдох да ви видя и да ме видите. Да ви кажа нещо и да ми кажете. Да ви разпитам и да ме разпитате.“ Хората изливат теглилата си, а Такев ги теши с обещания. Само Демократическата партия може да им реши проблемите, категоричен е той. На 11 май 1897 г. Михаил Такев е в един файтон с Алеко Константинов. Между пазарджишките села Радилово и Кочагово са посрещнати с пушечен залп. Селяните се целят в Лъжеца Такев, но улучват смъртоносно Щастливеца Алеко. Вторият път изстрелите са точни. На 24 януари 1920 г. Михаил Такев е убит с четири куршума в Пещера. http://www.budnaera.com/202202f/2221239.html

  1. Др. ОФ, нема вече таквиз стрелци. Онзи ден, след декларацията за третата албанска държава, след тези на Албания и Косово, написах, че някога след подобна декларация куршумите са ги стигали и в София, и в Скопие, и в Сараево, и в Марсилия и прочие, а сега ПИШЕМ др.ОФ, ПИШЕМ, което си е същото като да пикаем. Резултата е същия и от писането и то пикаенето. Виж стрелбата си е друго нещо! Ама няма стрелци, само пишещи и пикаещи!

 6. На тази селqнка трябваше отдавна да и се раzпори п*тката.

 7. Стара истина, отнася се за всички. Когато всички плюете против един човек, явно, същият е много читав!!!

 8. Среша вълкът, от приказката, Червената шапчица, също от приказката, в гората, която също е от приказката, къде си тръгнала ма п–ко заспала? Ама аз не съм „п–ка заспала“,аз съм Червената шапчица, отговаря тя… „Ха, че къде ти е червената шапчица“, пита валкът? Червената шапчица, пипа невинната си главичка, не намира там червената шапчица и отронва, срамежливо, невинно и умолително, мале, каква съм п–ка заспала…??!!

 9. Калоян Методиев по известен като „Неврона“ беше съветник в президентството. Там беше започнал да командва и да си присвоява ролята на вицепрезидент. Радев правилно го изгони и баба Корнелия си го прибра обратно в БСП-то, където я „обслужва“. И той като Макрон е геронтофил, т.е. пада си по бабички. Подчинил е цялата си дейност да отмъсти на Радев. Ако от „Неврона“ зависи нещо в България, то тежко ни.

  1. За МакАрон ми е думата, за този заклет български враг – ТИРаджии, Арнаутска Македония и за каквато гадост се сетиш .
   Той е един извратен тип, не само обратен, гьотверен и геронтофил …

   Според нова шокираща хипотеза, Брижит Макрон преди това се е казвала Жан-Мишел Троние, който просто си е сменил пола.
   Също така, според привържениците на „транс версията“, трите деца на Брижит, родени от нея в младостта й, всъщност са били осиновени.
   Съпругата на президента на Франция не излага врата си на показ, за да не си покаже адамовата ябълка .

 10. Афера да ме прощава, ама росна п….. го взимам на въоражение! иначе някви курулиращи около курнелия – прдворните лаят, щото скоро няма пак да лапкат в такива размери, пък тя за сошуа, нашето момче може и не успее да се хване за колесника на боинга – все пак може да полиже подметките на зеленият чорап, бащата на просто киро, което прави курнелия баба, щото пък е майка на зеленият чорап руминчу, ама от друга страна може да му е и стрина, щото истинската му сурогатна майка пък е хероин мустафа, абе хавганистанска му работа, имам предвид калоянчо е примерно лелинчо в целата драма, което му дава между 15 и 18% шанс да се хване за Колеснико – не малко да му признаем, ама нали Новият Масса, всемогучий Джаба Гаитянина, може и до полосата да не стигнат, така да гледат палисадата със замрезен и засълзен поглед как Шефоветъе си е*ават майката към родината, ама им държат и Боновите Книжки, всичко все пак в сошуа, шефовете ще инкасират, наще момичета на Фортуната ги тричат лошите Руснаци, некви гадове разправят некви ужасии, абсолютно контра-демократични за Народен Съд, абе е*ана е работата.

 11. Ако тая гадина дойде в Пловдив, няма да бъде посрещна с хляб и сол, а с калашников. В момента тя унищожава в Пловдив градската партийна организация. Е, това е врагът с партиен билет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *