« Върни се назад Публикувано на 29.06.2022 / 21:56

АКО ЩЕ СТЕ ВИЕ С КОРНЕЛИЯ, КАЛОЯН НА КОРНЕЛИЯ, ПРЕДПОЧИТАМЕ РАДЕВ! И НЕ СЕ НАВИРАЙ В БУТОНКИТЕ НА „АФЕРА“, ЧЕ МНОГО БОЛИ!

Категорично и ГЕРБ, и ДПС работят в синхрон с Радев. За последните два месеца Радев ходи само и е посрещан с хляб и сол от кметове на ГЕРБ – четири пъти в Пловдив, в Ловеч, във Велико Търново. Носят го на ръце кметове, които преди не го посрещаха. Не спряха да клатят правителството.

Това заяви политологът и началник на кабинета на вицепремиера в оставка Корнелия Нинова Калоян Методиев.

„Коалицията беше създадена с определена цел – да се измете модела на ГЕРБ, на ДПС, на Радев, който подмолно участваше в продуцирането на определени процеси при свалянето на правителството, заедно с ГЕРБ и ДПС. Но не може да се постъпва по този начин“, добави той.

Слушахме то тоя тип Калоян Методиев на Корнелия Нинова при Цветанка Ризова. Храчи, плю по президента Румен Радев, че чак се оплюнчи. И оръжието за Украйна било фейк, и Радев нагло лъжел, абе, който иска да си губи времето да го потърси в сайта на bTV тоя „фундаментален“ разговор.

Калояне на Корнелия Нинова, от всичко най-много мразим измекярите и късните „революционери“.

Не било ново, че имало конфликти между Радев и БСП, разбирай БСП Корнелия, вика Калоян на Корнелия. Когато години наред АФЕРА в прав текст изнасяше този конфликт и процесите в него, същият тоя Калоян на Корнелия мълчеше като росна п….. Сега досущ като късните хулители протестанти срещу Боко, дето мълчаха също като росни п…., докато Боко управляваше, но всите бозаеха от него, Калоян на Корнелия и той бир парче мъж се извъди.

Оръжието за Украйна от България през Полша, Калоян на Корнелия, го извади първо АФЕРА на показ. После десетки пъти показвахме оръжие за Украйна, дошло от България през трети страни. През това време Радев се въздържаше от коментар, а вие двамката с Корнелия пищяхте, че не излиза нито патрон от страната ни. И то след като цял свят разбра и видя, да не говорим за Русия, как се скъсахме да пращаме оръжие на нацитата.

Радев чак преди дни коментира онова, което куцо, кьораво и сакато видя, само вие с Корнелия се правите на улави. А защо се правите на улави пак е ясно и на куците, и на кьоравите, и на сакатите. Комплиментите от оръжейните сделки са си за завиждане.

С тая стръв, Калоян на Корнелия, с която си хукнал да громиш Радев, ще я докараш единствено до това да ни направиш защитници на президента. Защото ако ще сте вие – Корнелия и Калоян, няма какво да се мисли, при всички случаи за предпочитане е Радев.

А! И да не забравим! Калоян на Корнелия, дочуваме нещо, че си почнал да се заканваш на автори и лични приятели на АФЕРА, че „щели да видят те…“.

Ти, гледай ти да не видиш на какво точно е способна АФЕРА, драги ни Калоян на Корнелия, щото Боко вече видя, Простото Киро и то, и кой ли не още, та, не се навирай в бутонките ни, много боли! Тъкмо ще ни дадеш сгоден момент нагледно да приложим доказателствен материал и да го предадем на Радев – кой, кога и за какво изнасяше инфо откъдето НЕ трябва. Капише?!

Аре, успокой нервата, оръжейни сделки повече няма да помиришете с Корнелия. Примири се, това е положението. И се моли да не ви подпука следващата власт и прокуратурата.

За разлика от тебе ние в прав текст когато е трябвало сме критикували Радев, не като теб – сега, когато изтървате с Корнелия кокъла.

И оттук нататък първият въпрос, на който от сутрин до вечер ще трябва да отговаряте с приятелката си Корнелия е: Оръжието за Украйна? Оръжието! Оръжието? Оръжието!!!

И вторият: нали, си голЕм политолог, нали твойта Корнелия е голЕм политик – как тъй не усетихте, че се прегръщате с „просто“ идиоти, а?

Afera.bg

 

«