« Върни се назад Публикувано на 29.11.2021 / 10:08

„АКО ТРЯБВА ЗДРАВЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ОПАЗИ И С ДИКТАТУРА!“. ПУСКАЙТЕ ГИ НЕПРЕКЪСНАТО ТИЯ КРЕТЕНИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, АКО МОЖЕ ПО СТО ПЪТИ! ДОБРЕ, ЧЕ ТОЯ НАРОД ИМА ДЪЛБОК ИНСТИНКТ И НЕ СЕ ВАКСИНИРА, ГЛЕДАЙКИ ТИЯ ЗДРАВНИ ФАШИСТИ!

БНТ:За да се противопоставим на новия вариант на Ковид – Омикрон ще е нужно поставянето на трета доза ваксина, заявиха в „Денят започва с Георги Любенов“ проф. Светлана Велизарова и математикът Лъчезар Томов. Така ваксинираните ще бъдат защитени, вариантът обаче ще е опасен за преболедувалите.

„Моята препоръка е всички, които са с втора доза да минават към трета, които са с нулева да минават към трета и те, защото той изглежда в момента потиска много по-силно естествения имунитет, според данните“, заяви Томов.

Ако продължаваме да сме нисковаксинирани може да създадем и български вариант, каза проф. Светлана Велизарова, началник на Детската клиника по белодробни заболявания към Детска болница „Проф. Иван Киров“.

Нищо не може да бъде по-важно от здравето на човека, ако трябва, здравето трябва да се опази и с диктатура. Много лошо звучи това нещо, но вижте какво правим ние по либералния начин, все повече антиваксъри, все по-малко нормално говорещи“, каза тя.

Когато „математик“ ти обяснява от екрана на обществената телевизия как новия щам „изглежда в момента потиска много по-силно естествения имунитет“, това е абсолютна идиотия и промиване на мозъци.

А когато професорка зове за диктатура, щото така щяла да ни опази здравето, това е чист фашизъм.

Пускайте ги всеки ден тия кретени по телевизията, ако може по десет пъти поне на ден! Така спадът на ваксинираните ще расте правопропорционално на безумията, които изричат.

За щастие тоя народ има някакъв дълбок инстинкт, който го опазва от тази фашистка идиотия, заляла телевизии и медии.

Afera.bg

«