« Върни се назад Публикувано на 22.01.2021 / 20:24

АКО СИ СЕ РОДИЛ МИШКА, НЯМА КАК ДА УМРЕШ КАТО ЛЪВ!!!

АФЕРА публикува тази хроника от хроникьори на Времето. За да се знае:

Днес Васко Илиев трябваше да празнува рожден ден, един от основоположниците на организираната престъпност в България.

Днес 26 години след смъртта му, си спомням за онези времена и се замислям върху това, че ако тогава някой им бе казал, че един ден така наречените мутри ще изчезнат, а най-голямата организирана престъпна група ще е държавата, аз щях да се засмея и никога нямаше да повярват!

Онези хора, от онова време имаха сърца, имаха достойнство, макар и хора извън закона, те имаха някакъв морал, който не им позволяваше да посегнат на дете или на човешко същество в неравностойно положение, те “въртяха” незаконен бизнес, но харчеха парите си в България. Те бяха наясно с цената, която трябваше да плащат и не се страхуваха от това!

Днешната организирана престъпност, политическия елит, няма достойнство, няма морал и биха откраднали на куция бастуна, ако могат да изкарат някой дребен лев. Те въртят законен, незаконен бизнес, рекетират бизнеса, ограбват данъчната, социалната, здравната системи и изнасят всичко навън, като пред народа се презентират, като чиновници с по два костюма от завод “Брилянт”!!!

Днешната организирана престъпност, политиците, са най-наказаните души раждали се на тази земя! Те крадат, но няма къде и кога да изхарчат откраднатото! Те са бандити, но нямат сърца за да бъдат истински! Те имат много власт, но са лишени от чувства и емоции! Те са едни заблудени и празни души, а празната душа е “бич Божи”!

Ако си се родил мишка, няма как да умреш като лъв!!!

Антоан Михайлов

Георги Дренчев: Сикаджиите ебаха майката на тая работа, тия стотинкаджии са родоначалниците на управляващите плазмодии и техни създатели.

Емил Иванов: Специално при Васил беше така. В СИК беше по друг начин. СИК бяха идиоти и простаци. Б Б е олицетворението.

Антоан Михайлов: Емил Иванов, в СИК избягаха незнайно защо и много свестни! Бойко въобще не го слагай в тиражираните! Мишка и слуга, никой не му обръщаше внимание! То си личеше какъв лизач на гъзове е!

Емил Иванов: Aнтоан Михайлов, Знам много добре, че той беше… НИКОЙ… Но ВИС бяха по – добрите и стойностните. Това, че тиквун унищожи повечето от СИК, за да им вземе бизнеса не значи, че са добри. Кой Миле свинята ли или Маргините, абсурд. Единственият, който харесвах това бе Маджо.

Антоан Михайлов: Емил Иванов, За Милчо не думай, беше олицетворение на страхливите мишки в СИК. А за Бойко, въобще не искам да говорим! Тъпака едно време щеше да е свиткан имидиътли.

Емил Иванов: Антоан Михайлов, нещо като Маймуняка във ВИС. ХА-ХА.

Антоан Михайлов: Емил Иванов, точно.

Afera.bg

 

«