« Върни се назад Публикувано на 09.05.2022 / 8:35

АКО ПУТИН НЕ УСПЕЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ЛАПИТЕ НА СТРАШНИ ХОРА НЕ-ХОРА

Нещата са много сериозни!

Ако Путин не успее, светът ще потъне в мрака на глобалистите, които изповядват античовешки ценности.

Потвърждава се информацията, че се готви не просто Майдан в Москва, но преврат срещу Путин. Който се финансира с огромни неизчерпаеми пари от ФР, които печатат парите като вестници.

Има и други неприятни новини.

Западът подготвя няколко плана за пълномащабно включване във войната на страната на Украйна, с убеждението, че Русия на Путин никога няма да използва ядрено оръжие примерно. Тоест, те знаят, че той има линии, които не желае да преминава при никакви обстоятелства. Една такава е да изпрати ракети до западните столици, които ще ги изличат от лицето на Земята.

Това е много сериозен проблем.

Ще обясня защо. Защото си имаме работа с ненормални човешки същества. Те нямат нито сетива, нито разум и изобщо не ги интересува човешкия живот, включително на собствените им народи. Чувства нямат. По тази причина, каквото и да им се говори, каквото и да им се обяснява, дори да бъдат заплашвани, за да се сдържат, тях изобщо това не им оказва влияние. Никакъв разум не проявиха в нито един момент досега. Просто не се сещам какво друго може да направи човек с такива същества, освен да избяга от тях (няма къде в случая), или да ги обезвреди (което означава да ги удари лично в случая).

Глобалистите имат няколко сценария, до един много тежки и опасни за Русия и всички, които търсят и чакат освобождение от глобалисткия гнет.

Един такъв е под егидата на ООН да вкарат „миротворци“ в Украйна, под предлог да вземат житото и, да не бъде унищожено от руснаците. Под тази маскировка, многократно прилагана в годините, те ще въведат натовски войски, техника и оръжие и ще се бият с Русия. Това може да стане през черноморските пристанища, като за целта руснаците са засекли намерение да бъдат прехвърлени в Украйна дронове за отваряне на украинските пристанища, които в момента са в руски ръце.

Тази седмица ще бъде решаваща.

На живот и смърт е.

Ако Путин не успее, светът ще потъне в лапите на страшни хора не-хора.

Анастасия Гешева

«