« Върни се назад Публикувано на 16.12.2021 / 10:03

АКО ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СПИТЕ, ЩЕ НИ ЗАЛИЧАТ ДО КРАК. РАЗБЕРЕТЕ ГО!

Да опитаме и по друг начин.

В България беше извършен безкръвен държавен преврат. Да, това се случи! Жалко, че сме само една шепа хора с укоримо публично поведение, които открито се противопоставяме на подобно посегателство срещу върховния закон. Длъжностните лица, които би трябвало да реагират в случая, са съучастници в това антидържавно дело. За партийните субекти няма какво да говорим, защото те са създадени в лабораторни условия и като инструменти за реализиране на скрити, хибридни диверсии срещу финансовата ни система.

Може да ви звучи страшно и то си е точно такова.

Българските граждани са заложници на всякакъв вид външни интереси, проектирани по невидими за тях начини. В такава среда никой не може да бъде адекватен в действията си, защото не осъзнава заплахите. Човекът или обществото реагират на това, което виждат, а не на това, което не е пред очите им. И въпреки обществените манипулации за напълно гарантирана национална сигурност, заради членство тук и там, има все още неприспани членове на това принципно заспало население.

Ако продължите да спите, ще ни заличат до крак. Разберете го!

Западните общества имат все още здрава имунна система от миналото си, която също отслабва, но имат такава. Ние не създадохме своите имунни обществени защити след Освобождението и резултатите през последните 140 години са налице – национална катастрофа,  а след нея следваща такава. Между нас винаги е имало наши съграждани с небългарско самосъзнание и такива, които презират собствения си народ. И винаги ще има такива обществени паразити! Няма да задълбочавам с разкриването на причините за този феномен, защото те не заслужават да знаят повече отколкото им трябва. Те са лесни.

Не виждам причина да живеем в хронични зависимости – политически, военни, икономически, ресурсни, технологични и прочеее. Това е вид робство, което има почва в африканските държави, но не трябва да има почва и при нас. Ако някой, дори и наш днешен съюзник, ни вижда и експлоатира като негови васали, ние сме длъжни да отговорим според собствената си мяра. Нито съюзници, нито наши врагове трябва да живеят с илюзии за нас. Коректни ли са – добре са дошли на гости, не са коректни – сатър. Това е.

Не може да се живее добре без национално достойнство. Осъзнайте това!

===

Още в Средновековието, синовете на европейските крале тръгнаха два пъти срещу нас, въоръжени с най-върховите си достижения за времето. Дойдоха, за да ни прегазят и заличат. Нашите бащи и деди ги посрещнаха с обикновен нож, бързи коне и здрава психика. Никой от завоевателите ни, не се върна в  кралството си. Загинаха на бойното поле и не разбра как!

Османските табори ни победиха и заличиха от европейската сцена цели 500 години. Това се случи защото бяха превождани не от свои и защото ние бяхме разединени. Те са нямали никакъв шанс за победа, ако не бяха налице горните две неща. За сметка на това, единствената държава в света, побеждавала в открит военен конфликт Османската империя е България. Запомнете това, защото външните искат да не го помните!

В двете големи войни срещу България се изправиха най-великите сили за онова време. Не ние отидохме при тях, а те дойдоха да ни заличат, отново и отново. Пристигнаха стотици хиляди техни войници с най-модерното си въоръжение и почти всички погинаха безславно по земите български. И не разбраха как!

Нашите врагове не трябва никога да разбират как! Достатъчно е да знаят кой.

Николай Марков

«