Публикувано на 12.11.2020 / 10:18

АКО НЯКОЙ УМРЕ – ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА ВИНАГИ Е КОВИД. АКО ИМАТЕ ХРЕМА СЪС СИГУРНОСТ ИМАТЕ КОВИД – СПРАВКА СИМИДЧИЕВ ОТ ЩАБА. АКО ПАЦИЕНТ НА МАНГЪРОВ УМРЕ – ВИНОВЕН Е МАНГЪРОВ, АКО ПЯКОЙ В ДРУГИ БОЛНИЦИ УМРЕ – НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН, ЛЕКАРИТЕ НЕ СА БОГОВЕ.

Вируса се лекува само в болница, където отпред има табела с големи червени букви и удивителни – Ковид отделение и с антибиотици.

Мангъров е лош, защото отрича и маските и антибиотиците.

Ако някой от пациентите на Мангъров умре – виновен е Мангъров, ако някой от пациентите в другите болници умре – никой не е виновен – лекарите не са богове.

Ако лекуван с антибиотици умре, то е не защото антибиотиците не помагат, а защото лечението е почнало късно.

Ако не се пият антибиотици вируса води да бактериална пневмония, обаче носенето на маска не води до бактериална пневмония въпреки, че това е известно на медицината отдавна.

Когато Мангъров искаше влизащите през границите още пролетта да се тестват масово го обвиниха, че го прави защото имал лаборатория и ще печели от тестовете, обаче когато това предложи сега министъра Костадинов вече е добра идея

Ако някой сърдечноболен получи инфаркт от страх, макар да е с отрицателен тест, виновни са тези, които не носят маски на 200 км от него.

Ако лабораторията на щаба даде положителен резултат от тест, той си остава положителен дори на другия ден пет други лаборатории същия човек да даде отрицателен резултат – само властта решава кой резултат да признае.

Ако някой умре и някога дори месеци преди това е дал положителен резултат на съмнителен пи си ар тест – то причина за смъртта е ВИНАГИ ковид, ако ще човека де умрял от травма.

Ковид уврежда всичко за което се сетите – сърдечно съдова система, нервна система, предизвиква дори кариес, остеопороза и оплешивяване.

Ако имате хрема със сигурност имате КОВИД – без значение от резултата от теста – справка доктор Симидчиев от щаба.

Ковида убива много хора – така се предполага, въпреки че патолозите не правят аутопсии защото им е забранено от СЗО – колко удобно, а?

Маските спират вируса от вас към другите, но не и обратно – ако не беше така нямаше как да задължим всички да са маскирани.

Дори да не ви е страх от вируса – вие сте опасни за другите и ако не спазвате мерките вие убивате собствените си родители и по-възрастните.

Най-добре се бори вируса с пълна карантина по домовете – защо това не сработи в Италия, Испания, Сърбия, Русия и още десетки други страни не е ясно.

В Русия и Сърбия имаше строга и тотална карантина, но за изборите – няма проблем – овцете бяха пуснати да гласуват въпреки рекордния брой заразени тогава.

Леглага в болниците за ковид не достигат, защото това не са обикновени болници, а много специални – Арена Армеец беше такава специална бързо построена болница с 500 походни легла и нощни шкафчета до тях, но незнайно защо я махнаха и там ще има тенис турнир.

Болниците са пълни с тежко болни от ковид и няма повече места – но някой от тежко болните играят кючек и са все роми.

Пред лабораториите има опашки от роми напиращи да се тестват за ковид и всички те щедро вадят по 120 лв. от собствените си джобове за да платят теста.

Ковида води до затваряне на граници и държави – но като дойде време емигрантите да берат реколтата ги пускаме, щото те са изключение.

Протестите през пролетта и лятото водят до епидемия през есента.

Протестърите не ги лови ковид, защото навън духа вятър и времето е сухо и вируса умира.

Лекарите са сред най-заразените от ковид, защото наглите пациенти ходят при тях. Маските и скафандрите не им помагат, защото пациентите не пазят лекарите.

Един лекар при който минават по 30 човека на ден е първа линия, но една продавачка през която минават по 300 не е на първа линия.

Имунитет срещу ковид не може да има, но според Балтов от Пирогов лекарите, които са го изкарали могат да работят спокойно – за тях опасност няма.

Имунитет срещу ковид няма, но ваксина някой ден може да има стига да не е руска. Щом е руска значи е фалшива.

Мони Йочев

П.П. Дима Николова:

Вчера си отиде колега на мъж ми, в чийто хотел се събирахме в Банско.

Септември ни каза, че му предстои  операция на сърцето.

Беше прекарал микро инфаркт.

Правителството и в частност здравният министър го убиха със спирането на плановите операции, но иначе официално „вируса“ е виновен!

Оставям на въображението ви да се досетите какво пожелавам на всички управляващи!

Коментари 29 за
“АКО НЯКОЙ УМРЕ – ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА ВИНАГИ Е КОВИД. АКО ИМАТЕ ХРЕМА СЪС СИГУРНОСТ ИМАТЕ КОВИД – СПРАВКА СИМИДЧИЕВ ОТ ЩАБА. АКО ПАЦИЕНТ НА МАНГЪРОВ УМРЕ – ВИНОВЕН Е МАНГЪРОВ, АКО ПЯКОЙ В ДРУГИ БОЛНИЦИ УМРЕ – НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН, ЛЕКАРИТЕ НЕ СА БОГОВЕ.”

 1. герберопитеци,откраднатото за лекарства да го дадете!!!!

 2. За геноцид срещу пенсионерите беше подготвена зала Армеец – черпейки опита на Пиночет.
  Явно има ново вариант за ликвидиране на пенсионерите. Те да бъдат задължени да стават за „работа“ сутрин рано, да бързат, да увеличат пътуващите в градският транспорт , а там да увлечат процента на усложненията които ще получат – счупени кости, инсулти, инфарти и други и за радост на управляващите – увеличени на жертвите от корона вирус!!
  Интересно на колко години е здравният министър и ако над 65 год. кога ще пазарува!!

  1. Това, че ни управляват прости и глупави кретени е отдавна известно, но с безумната заповед на здравния министър, тези престъпни безхаберници надминаха всички очаквания, да ми кажат тези мародери кога и как аз, които съм над 65 и съпругата ми, която е под 65 можем да пазаруваме заедно, на нашата възраст единия носи парите, другия списъка, а двамата заедно пазаруваме и мъкнем торбите, на времето нацистите сътвориха „еврейската звезда“, днес нашите тъпи комунисти ще ни докарат до „червената петолъчка с възрастта“, спрете се бе абдали, спрете, помислете и след туй подобни скудоумия не творете! Ако искате да разделите потоци на млади и стари дайте интервали с приоритет на едните и другите, но не карайте половината от пазаруващото население да пазарува в 2 часа и то не до там подходящи за всички възрастни, които са бавноподвижни, немощни и трябва да правят график магазин, аптека и още нещо, било доктор, изследвания или други неизбежни ангажименти. КОЙ направи анализ кога магазинната мрежа е най-натоварена и какви възрастови групи преобладават, ами направете го бе „професорчета“ и професионално и разумно определете препоръчителните интервали за отделните възрасти без да правите опашки и митинги от старци в 2-та часа дадени от министърчето, а да оставяте празни магазините в повечето време. Малко акъл, ама навреме да ви идва некадърни дебили.

 3. Днес ми каканижат и по БНР ОРЪФЛЯЦИТЕ гузни и злоумишлени,заклеймяват безотговорното употребяване на антибиотици.Интересно защо по-рано не са се сещали.Верно ,че не стават за грип и какавид,ама за други бактериални инфекции и белодробни заболявания са незаменими.И не защото хората са си намразили живота,а защото са в безизходно положение.А ето ти сега поредната забрана,на принципа ПЪРВО СИ ПЛАТИ ДА ТИ РАЗРЕШИМ И ЧАК ТОГАВА.Рецепта с какавид-удостоверение,след изследвания и рентген може да удари два стотака,те ти булка,спасов ден.Да оставим загубата на ценно време за лечение.С което ще разширят черната борса на лекарства,още по-лошо.Но ти първо виж какви негодници ни управляват и смятай дали няма да използват и най-малкия шанс да навредят на здравето и живота на населението,от много грижи ще ни изморят до крак.

 4. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

  Отчайващо много тъпи българи има.
  „Пандемият“ го показа отлично.

 5. Ако в нещо съм 100% сигурен, по отношение на болести и лекарства, това е, че откакто съм чул думата ГРИП, от същия миг съм чул, че грип с антибиотици не се лекува!!!

 6. Прочетох, че от днес маските в Беларусь са задължителни.
  Дали е вярно и ако да: кой, кой, кой принуди Лукашенко?! 🙁

 7. Гледам по телевизора още един тъпанар, именуващ се Георги Миндов! „Големия“ мисир-водещ, Хекимян, услужливо му пусна избрана част от запис с д-р Мангъров и оня абдал, още с първите си думи, започна да си противоречи. Личи си, че няма понятие какво е говорил Мангъров, но пък отдалече му личеше възпаления мозък! На всичко отгоре започна да повтаря и тезата на Мангъров, но като своя! Що се отнася за новата мярка спрямо възрастните, малоумието се завръща с пълна сила, шефът на Т-маркет репа да яде.

 8. Борисов спасява от Ковид в резиденция “Бояна”. Това е поресната акция на „Отровното трио“, насрочена за петък от 8 до 23, 55 часа.
  В съобщението във Фейсбук се дават подробности за събитието:

  Ако нямате личен лекар, който да си вдига телефона.
  Ако не намирате по аптеките Азакс, Азитромицин, Сумамед, ако липсва кортикостероид или противосъсирващ медикамент.
  Ако не идва бърза помощ.
  Ако не ви дават направление за PCR тест.
  Ако не ви дават легло в болницата.
  Ако няма Ремдисивир в болницата.

  Отидете на адрес: кв. „Бояна“, ул. „Витошко лале“ № 16, резиденция “Бояна” или позвънете на премиера на тел. 0888 75 84 98, 0899 99 99 99, или му изпратете имейл на [email protected].

  Само при Бойко Борисов няма проблем със здравната система. Само той може да помогне в това хуманитарно бедствие. Само в резиденция “Бояна” има медицинска помощ непрекъснато. В краен случай ще ви даде 500 евро от чекмеджето.

  Пишете ни или заснемете как са ви посрещнали и ви е помогнал “спасителя” на нацията.

 9. Заповедта за позволените два часа сутрин за пазаруване на възрастните е ГЕНОЦИД! Чудовищно престъпление! Не можаха да ги уморят с ковида, сега ги почват с глад, липса на лекарства и куп унижения! Миналия път, когато беше въведена тази мярка, в заповедта я нямаше думичката „само“ от 8 до 10 ч., т.е. възрастните можеха да пазаруват и през целия ден. Здравният министър има ли поне гънка мозък да подпише подобно недомислие? Или от закриване на отделения за трансплантирани и изхвърляне на досиетата им в чували незнайно къде не е имал време да осъзнае какво подписва? Ами като започнат поледиците и възрастните почнат да чупят крайници сутрин рано, добре дошло за ковидстъкмистиката – таман ще се надуят бройките, пари да паднат повечко! Отвратително!

 10. Пенсионерите са между 25 и 30% от населението на България, а имат само 2 часа да пазаруват из магазини и аптеки. Това е много добре за тяхното здраве. Ще развият мускули, дълбоко вдишване – издишване. Ще бъдат здрав дух в здраво тяло. Да си накупят гуменки, маратонки и тротинетки и да тренират олимпийско спортно ходене из магазините. Могат и да си направят квартални, селски и градски олимпиадки. Браво на министЕра!!! Вместо да си посади коса, да си беше присадил повечко мозък! Та кой по ред беше този здравен от здравните безбройни бойкови министри?

  1. Има населени места, в които са 50%. Има и такива с над 80%. Тия малоумници счупиха тъпомера.

 11. Чудя се на хората, които още не вдяват за какво иде реч…Вече не е март, нито април, вече е ноември. Тоест- трябваше и глухите да са чули, и слепите да са прогледнали…Дори само фактът, че ни плашеха с „нечувана болест“ и че брояха всеки ден като гламави, но (странно защо) не разрешаваха аутопсии, бе достатъчно разобличаващ.
  Кой и с какво право се разпорежда с чуждия живот и с чуждата смърт, слагайки клеймото „ковид“- без да е направена аутопсия? Каква смърт от ковид без аутопсия бе, абдали с абдали?!
  А най-лошото от всичко е, че има хора, които и знаят, и се досещат. Но продават съвестта и човешкото в себе си за пари. За мнооого пари.

  1. За пари става въпрос! При моя позната в погребална агенция, преди 2 седмици, влизат едни хора с пачки и предлагат 2 000 лева на човек, който ще погребва свой роднина. Условието е да пишат починалия от Ковид….., без притеснение. Представяте ли си за какви пари става въпрос, щом това става практика. Някой яко захлебва. В световен мащаб!

 12. Ако недай си Боже някой умре,да сте наясно за причината –
  БГ докторите бяха превърнати в ГАСТАРБАЙТЕРИ,а БГ медицината в писалище на рецепти и цех за производство на професори !

 13. най голям процент инсулти при възрастните е между 5 и 11 часа сутрин и преди обяд…изводите за вас…и тогава старците трябва да бързат….дофторите да си сложат дипломите …знаем къде…няма да се поздравяваме с ДОБЪР ден а…с КОРОНА ДЕН…ЛИБЕРАСТИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ са ИЗПЕРКАЛИ…КОРОНА-ГЕНОЦИД…

  1. Ако някой застреля Башибозука с един пълнител на Калашников той със сигурност няма да умре от раните си и натрошената празна тиква, а от Ковид-19. Същото се отнася и за удавниците!

 14. Много добре казано.А които имаме нужда от някаква операция да умираме.

  1. Да, освен Ковид-отделенията, другите отделения са празни. Там лекарите почти нямат работа, за разлика от Ковид-отделенията. Ама нямало персонал. Няма само желаещи да работят с Ковида.

 15. Безумията с нова порция-Всички магазини отварят в 10 часа сутринта-значи там достъп на възрастен човек е ЗАБРАНЕН, защото възрастният човек е чумав-Че през зимата когато беше затворена държавата такова слабоумие нямаше-все измишлъотини по български-Е питам аз, как възрастните хора да напазарят подарък КАТО ДЪРЖАВАТА ИМ ЗАБРАНЯВА да имат свободен избор-или уж че нещо ама нищо-че наредете на магазините да отварят в 6 часа сутринта-То ще се избият хората да пазаруват че остана и да въвеждате ОГРАНИЧИТЕЛНТИ МЕРКИ-ОТВРАТ-

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *