« Върни се назад Публикувано на 27.10.2023 / 9:02

АКО НЯКОЙ ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ, ВОЙНАТА В УКРАЙНА СВЪРШИ С ПЪЛЕН РАЗГРОМ НА ПРОЗАПАДНАТА ФИНАНСОВА И ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ. ЗАГУБИТЕ НА ЗАПАДА ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ СЕ ОТРАЗЯТ НА ПОСОЛСТВОТО  НИ И НА НАШИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЗООПАРК

Ако някой още не е разбрал, войната в Украйна свърши с пълен разгром на прозападната финансова и техническа помощ, с край на Зеленски. Ако все още това не е оповестено открито, то се дължи единствено и само на информационната война, в която живее човечеството.

Военно всички видове действия на украинците са отблъснати, загубите в човешки жертви са колосални за Украйна. Нищо от това, което Западът направи в Украйна и за Украйна, не доведе до резултат, както много добре знаехме.

Разбирам, че обществата са препарирани по тази тема, но времето за поддържане на поредната илюзия изтича. Дали причината за запалване на нов конфликт в тежка точка в света е прикриване на пълния провал на Запада и НАТО в Украйна, е съвсем друг въпрос.

Истината е, че НАТО загуби всякакво противопоставяне на Русия в Украйна. НАТО загуби смисъла на съществуването си, нещо, което е известно от много години, че няма никакъв смисъл в съществуването на тази организация. Каква ще е личната съдба на Зеленски предстои да видим съвсем скоро. Донбас ще премине към Русия, както знаехме от първия ден на СВО. Какво ще се случи с останалите части на Украйна знаем и в момента, но не знаем колко време ще отнеме да се случи. Украйна като самостоятелна държава ще изчезне от картата на света. Териториите и ще бъдат поделени между Русия, Полша, Унгария. Харесва им, не харесва им, това е реалността.

Колективният Запад се обърна към новата си играчка – война с Хамас, с палестинците.

Там се съсредоточават усилията на тези, които току що загубиха всичко, което вложиха в Украйна. Повторение по точки в програмата за реализиране на планове се проявява пред очите ни по отношение на Газа. Само че в този случай имаме в пъти по-ясна картина за съществуващото лице на Израел и неговите съюзници. Повтаря се същата програма – демонизиране на врага, който Западът си е създал. В случая това са Хамас (създаден от МОСАД и ЦРУ), но и палестинския народ, който умишлено се идентифицира с Хамас, а също и всички арабски и персийски страни, и оттам всички мюсюлмани. Процесът за демонизиране е абсолютно същия като при Русия.

Процесът на идеологизиране на Израел е същият като при Украйна, с единствената разлика, че за Запада Израел е свещена крава, която никой не трябва с пръст да докосва от много десетилетия. Може да се каже, че неуспехът на глобалистите да срутят Русия физически, но и ментално, да срутят авторитетът и, много ги озлоби. Мюсюлманският свят е идеален заместител на подобен успех, защото е пълен с разногласия и защото е изключително пъстър и разнороден. Дали ще успеят и този път, предстои да видим.

Много анализи чета, в които се твърди, че мюсюлманите сами са виновни, защото не са единни. Смятам, че времената са се променили достатъчно, за да има консолидация срещу Израел и САЩ. Затова мисля, че този път Западът няма да успее в Палестина и ще се наложи образуване на палестинска държава. Върви се също към коренна промяна на ООН.

ЕС е в дрипи.

Само върхушката му и нейните политически пионки по места все още прожектират измамата, че съюзът е градивно съществуващ и има живот. Корупцията е овладяла целия съюз до горе. Икономическите загуби от войната с Русия, защото ЕС е страна във войната с Русия, са толкова големи, че може да се каже, че Европа се намира на нивото на 1945 година.

Да, знам, че това изглежда глупаво, но причината отново е в информационната система, която представя нещата да изглеждат по различен начин от действителния.

Аз каня читателите си просто да се огледат в България, нищо повече. И да сравнят. Корупцията, която живее в ЕС, и която почти удуши България, е най-сериозния удар по населението на континента в хилядолетната му история. Защото чрез нея се унищожиха постижения от стотици години. Корупцията, която произтича от бюрократичната машина на ЕС и се дължи на колониално-капиталистическия характер на западните страни членки, доведе у нас до спиране на всяка естествена икономическа дейност и със сигурност тук унищожи постигнатото след втората световна война.

Събитията в Украйна и идващите в Близкия Изток ще превърнат Европа в континент в руини, което знаем е целта на глобалистите. Подчертавам пълният политически, икономически, военен, дипломатически неуспех на ЕС в световната геополитическа ситуация на всички нива.

Предвид случващото се в света, у нас предстоят много сериозни политически трусове. Загубите на Запада определено ще се отразят на посолството ни и на нашия политически зоопарк.

Анастасия Гешева

«