« Върни се назад Публикувано на 03.05.2010 / 18:35

Ако не подкрепяш Борисов&Цветанов&Сидеров&Костов – значи си мафиот!

 

 

„Хората, които са против предложението /б.р. става дума за спец. съдебните трибунали, които се готвят от ГЕРБ, Атака и Синята коалиция/, се страхуват да не бъдат подведени под отговорност. Това са управлявалите досега партии, адвокатски представителства и съсловия, които са защитавали тази организирана престъпност, компрометирани организации като „Отворено общество”, както и представители на новообразувани движения, които са дошли само да си направят PR.”, пени се Волен Сидеров.

Тази риторика да ви напомня нещо?

Адвокатите са лоши. Някога с тях почна и Сталин. Всички, онези, които не викат „ура” на едно нисичко българско „Дуче”, вече са в графата на „враговете” и ако остане на него, досега да са събрани на стадиона и да са ги разстреляли.

Зад идеята за специални съдилища, специални прокурори и специални разсредващи застанаха вкупом като гербови марки главният прокурор Борис Велчев, Атака и сините.

В съдебната система са абсолютно наясно какъв нечовешки натиск върви от месеци от страна на МВР към тях и лично от вътрешния министър Цветан Цветанов.

Магистратите продължават да мълчат недостойно. Повечето от тях се тресат от страх да не ги набутат по арестите, защото прекрасно знаят колко лесно се получава с полицейските „постановки”, други се усукват като любовници около МВР и Цветанов, белким им се отвори парашута за кадрово издигане, а трети се спотайват като мишки, надявайки се, че и тия ще отминат.

След като Цветанов, Борисов и ГЕРБ овладяха спецслужбите и МВР, и успяха да прокарат едно безумие – да се обвини всеки по анонимен донос и СРС, след като заявиха, че си искат и свой Висш съдебен съвет, сега идва ред на своите си съдебни трибунали.

С послушни свои съдии.

С още по-послушни скачени като съдове с МВР, прокурори.

С наведени, още по-по-най послушни разследващи.

Така няма никакво значение какви „безспорни доказателства” ще бъдат събрани. Важното е, че Цветанов и кохортата му са казали за някой, че е престъпник. И то абсолютен. Важното е какво си е изфантазирал Волен Сидеров. Цап-царап и си осъден за две седмици.

В кой век живеем?

В демократична държава ли съществуваме, или в някоя латино-американска хунта?

Всъщност, няма даже какво да се коментира.

Всички глухо и непростимо мълчат.

Afera.bg публикува специално за изживяващите се като вся и всьо управляващи частица от една мъдра книга „Дао дъ дзин”, тъй като със сигурност нито физкултурника Цветанов, нито пожарникаря Борисов, нито Главния Велчев, са я чели. А трябва.

Най-добрият водач ръководи така,

че народът не го усеща.

Когато водачът не вярва никому, никой не вярва в него.

Великия водач говори малко.

Той никога не приказва на вятъра.

Работи и не оставя следа.

След като работата бъде свършена, хората казват:

„Ние сами го направихме”.

Истински вдъхновящите водачи постигат резултати чрез личния си пример: те насърчават другите да бъдат отговорни и да постъпват правилно, но не парадират и не се хвалят с безупречното си управление. Те създават пространство, в което хората да се вдъхновят и да реализират собственото си величие. Дойде ли момента за похвали, те отстъпват назад с желанието другите да мислят, че постижегинята им са резултат от собстените им лидерски качества. Най-добрият водач винаги оставя хората да избират сами и да живеят според собственото си виждане за доброто. Просветлените водачи не възприемат себе си като диктатори, а по – скоро издигат енергията на заобикалящата ги среда чрез мироглед, който помага за преодоляването на по-нисшите наклонности.

Най-неефикасният управленски метод използва тактика, която кара хората да те мразят и това ги подтиква да нарушват всичките ти заповеди и правила, изгубиш ли ги от поглед. Диктаторите почти винаги научават това по трудния начин, когато народът, когото са тъпкали, се вдигне и ги заплаши по същия свиреп начин, по който самите те са го третирали.

Просветленият водач вярва на хората, които управлява, и това поражда взаимно доверие. В резултат те ще могат да кажат: „Ние сами го направихме”

Когато водачът не вярва никому, никой не вярва в него.”

Днес говорителят на властовата борисова компания Сидеров, вече ни парцелира – който не е с тях, е мафиот!

Бившият говорител на „Мултигруп” обаче преди да ни направи на сапун, е добре да помни – че животът е въртележка.

Afera.bg

«