« Върни се назад Публикувано на 04.08.2021 / 9:10

АКО НЕ НА БЯЛ КОН, ТО ПОНЕ НА БЯЛ КАТЪР, БОРИСОВ СИ ИДВА ОБРАТНО ОТ ПРЕИЗПОДНЯТА. ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ СЛАВИ Е ОБЕЩАЛ НА ТИЙНЕДЖЪРИТЕ ДА ДОКАРА АДА СЛЕД СЕБЕ СИ, НО ВСЪЩНОСТ Е ДОМЪКНАЛ НА ГРЪБ БОЙКО БОРИСОВ ЦЕЛИЯ В БЯЛО

При нови избори: Глупаците гласували досега за Славчо още не са разбрали какви ги върши, но и много нови глупци не останаха, за да вдигне драстично резултат ИТН.

БСП продължава да потъва и ще доближи ПатрЕотите, които са мъртви.

Сектата “Свидетели на Прокопиев” не е многобройна по принцип, а сега са прецакани отново. И тук не се вижда никакъв предстоящ растеж.

ДПС са си ДПС. Другите не ги бройте за живи.

Обаче ГЕРБ са на далавера. След трети избори вече ще са в играта и с тях всички ще водят пазарлъци. А и резултатът им ще е силен. Вече ще има теза за Борисов – “видяхте ли без нас, че едно правителство “Анти ГЕРБ” не можаха да скалъпят след два поредни избора, а Слави се продаде на ДПС и БСП, докато ние ги държим извън властта толкова години”. Кандидатът на ГЕРБ за президент ще дърпа листата яко като основен противник на Радев.

Другият губещ при такива избори 2:1 ще е самият Радев, който срещу кандидат на Борисов и (недай, Боже!) Слави – може и да остане извън балотажа.

Въобще, мислете, че играта е да няма въобще правителство и при този умрял парламент и голямата цел да е друга. Детронирането на Радев, който поема цялата вина за подобен разпад и политическите изчадия като ИТН и ИБНИ. Това, че се сдуши с Прокопиев също ще му изиграе мръсен номер. Прокопиев е доказан политически шмекер и като истински мръсник ще се метне на врата на Борисов за трети път.

А Борисов? Борисов се завръща криво-ляво. И как няма, след като душманите му се сбиха като глутница кучета за кокала и не можаха да поделят министерствата толкоз пъти! По време на сигурната нова ковид вълна той само ще мята огън и жупел по Радев и служебното му правителство, което спря ваксинацията и смени шефовете на големите болници. Ако не на бял кон, то поне на бял катър Борисов си идва обратно от Преизподнята. И това е 99% сигурно. Гешев ли? Той вече не е и няма да бъде тема за 85% от депутатите.

Ще се окаже, че Слави е обещал на тийнейджърите да докара Ада след себе си, но всъщност е домъкнал на гръб Бойко Борисов целия в бяло.

Николай Бареков

«