« Върни се назад Публикувано на 23.04.2024 / 9:21

АКО НЕ БЯХА ИЗТЕКЛИ СНИМКИТЕ, ДРАГА ЦЪНЦАРОВА, ЩЯХТЕ ДА КВИЧИТЕ ПО 24 ЧАСА ЕФИР КАКВИ ПП/ДБ АНГЕЛИ НЕБЕСНИ СА АРЕСТУВАНИ! НЕ СНИМКИТЕ ДИСКРЕДИТИРАТ „ВИСШИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ И ДЪРЖАВАТА“, А ТИЯ, КОИТО СА НА СНИМКИТЕ ПОЗОРЯТ ДЪРЖАВАТА!

Цънцарова от bTV прави интервю с прокурор Илияна Кирилова. И тръгва фронтално, стреляйки с основната „опорна точка“, зададена от чорбаджиите: „Ама изтеклите снимки дискредитират и компроментират държавни служители на висши позиции, дискредитират държавата!“.

Брех, мама му стара! Тия снимки развалиха „опорната точка“ на простоидиоти и десносектанти – как техните ангели небесни са арестувани поръчково, политически, само и само да ударят политически „най-честните борци срещу мафията“ – същите тия „простоидиоти“ и десносектанти.

Омаскаряване било това, че снимките, които публикува АФЕРА, изтекли…, кокори се и се бърчи Цънцарова и пита от упор – има ли образувано производство за това как изтекоха снимките и кой ги пусна…

Драга ни, Цънцарке, много си смешна, мила! Ама много.

Много ни е любопитно, ако ти притежаваше тези снимки, какво точно щеше да направиш. Щеше ли да изтичаш до тамадите на „простоидиотите“ и десносектантите, или шефът ти щеше да изтича до американския посланик с треперещ гласец да пита – охххх, какво да правим сега…

Разликата между тебе, твойта телевизия и АФЕРА е точно тази – че ние не се гърчим да изпълняваме която и да е зададена „опорна точка“ и не дискредитираме държавни служители на висши позиции и държавата, а ПОКАЗВАМЕ НАГЛЕДНО ЩО ЗА ПОЗОРНИ ТИПОВЕ СА НА ВИСШИ ДЪРЖАВНИ ПОЗИЦИИ!

АКО НЕ БЯХА ИЗТЕКЛИ СНИМКИТЕ, ДРАГА ЦЪНЦАРОВА, ЩЯХТЕ ДА КВИЧИТЕ ПО 24 ЧАСА ЕФИР КАКВИ ПП/ДБ АНГЕЛИ НЕБЕСНИ СА АРЕСТУВАНИ! НЕ СНИМКИТЕ ДИСКРЕДИТИРАТ „ВИСШИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ И ДЪРЖАВАТА“, А ТИЯ, КОИТО СА НА СНИМКИТЕ ПОЗОРЯТ ДЪРЖАВАТА!

Впрочем, факта, че съда остави в ареста „дискредитираните“ и прокуратурата повдигна обвинение на любимия на ПП/ДБ главен секретар на МВР и то след като не АФЕРА, а СЪДА, указа в прав текст категорично, че същата прокуратура е трябвало още от първия миг да повдигне обвинение на Живко Коцев като член на ОПГ, е показателен.

Сбъркана ти е ДЖУРналистиката, Цънцарова, много сбъркана.

Работата на журналиста е да вади на показ корумпираните действия на държавните служители на висши позиции. Да наричаш това „дискредитиране на държавни служители на висши позиции и държавата“ е цънцаровлък – нов жанр в слугинската журналистика.

Afera.bg

«