« Върни се назад Публикувано на 11.03.2024 / 9:58

АКО НЕ БЕШЕ РАДЕВ, КОГОТО УДОБНО УПОТРЕБИХА, ЩЯХМЕ ДА ПРОДЪЛЖИМ НАПРЕД И НАГОРЕ, А НЕ НАЗАД И НАДОЛУ. АКО ТАКИВА СА НИ ВСИЧКИТЕ ГЕНЕРАЛИ, ПО-ДОБРЕ ДА ЗАКРИЕМ АРМИЯТА. КИРО, ЛЕНА, АСЕН И РОСЕН ХРИСТОВ, КОИТО ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ С ПОЛИТИЧЕСКОТО СИ БЕЗДАРИЕ НИ НАТРЕСЕ, ВЗРИВИХА ДЪРЖАВАТА

Не мога да разбера тези анализатори наистина ли си мислят, че противопоставянето в сглобката приключва! Няма такова нещо.

Противопоставянето ще продължи. ПП/ДБ са недоговороспособни. Те са конфликтни, нахални до безобразие, досадни с невъобразимите си претенции при това без основание, те са непредсказуеми и психиатрични.

На всички им писна от тези, които агонизират държавата. Няма да припомням всичките катаклизми, които създадоха за няколко години с появата и безчинствата си.

Помня, когато новоизлюпените енергетици Киро и Лена обикаляха в Баку и тропаха с юмруци по масата на азерските управници, а азерите звъняха на пожар в София някой да им каже да престанат и да си ходят, понеже са вдигнали ръце от тях и понеже така не се прави. И сега тези същите имат претенции за външното министерство.

Такъв невъзпитан и неграмотен потрес няма и никога не е имало в България! Колкото и продажните телевизии да ни представят черното за бяло и добро, и неграмотното за много компетентно.

Някакви се занимават с управление, чиито основи и азбука не разбират, но не просто се занимават, ами обърнаха държавата с краката нагоре. Всякакви частни дерибеи и богати задкулисни наглеци ги обяздиха и им дадоха акъли как да съсипят всичко, за да могат именно частниците да опоскат и разтурят и малкото системи, които поддържаха държавата в крехък баланс.

Няма сектор, който тези девианти да не разбиха!  И въпреки това, когато ги слуша човек, се изумява от шокиращата им самозабравеност и несъответствие между реалната им стойност и тази, която обитава главите им.

Киро, Лена, Асен и Росен Христов, които президентът Радев с политическото си бездарие ни натресе, взривиха държавата. Не сме виждали досега обикновени измамници и манипулатори да заемат толкова високи позиции и да мамят гражданството по този изтърван начин.

Радев се опитва да покрие това, което направи с БОТАШ, отново за съжаление от некомпетентност.

Този човек никога няма да си признае дълбоко в себе си, че е абсолютно неподходящ за политик. Даже не е разбрал какъв аферист е поставил на позиция, която му позволява да катастрофира държавата. И той я катастрофира. Имаше възможност Радев да поправи грешката си с кирчовците, но вместо това той я здълбочи.

Не се притеснявам, че Радев може да направи партия, защото партията му ще прилича по нефелност на самия него. Точно както и министрите му приличат на него. Това са неговите избори. Ако не беше Радев, когото удобно употребиха, щяхме да продължим напред и нагоре, а не назад и надолу. Ако такива са ни всичките генерали, по-добре да закрием армията.

Едно нещо Радев не направи, докато управляваше, което да беше смислено. НО черешката на президентската торта беше поставянето на аферист за министър и предаването на газовия ни пазар на Турция. И отгоре на всичко, сега прави опити да покрие цялото предателство, да не стигне до прокуратура и да се лъже до последно, че това е договор много полезен за България.

Имай достойнство, президенте, когато си сгрешил, да си признаеш и спри аферистите ти, които откраднаха много пари, да обикалят медиите и да лъжат арогантно! Защото лъжата не е решение на проблема, който си сътворил! Защото такива ги сътвориха твоите хора в енергетиката, че години наред няма да излезем от колапса.

Колкото до съдебната реформа, жътопаветниците просто я изтърваха. Защото я започнаха в състояние на малцинство. За съдебната реформа е валиден най-важният принцип в живота – формата е по-малко важна от съдържанието. Ако не разполагаш със съдържание, няма значение с каква форма разполагаш!

В момента ПП/ДБ разполагат с променена форма на съдебна власт, която не могат да запълнят със съдържанието, което искат. Интересен ще бъде моментът, когато ще се избират съставите, които изискват 160 гласа в парламента.

Калина Андролова

Бележка на АФЕРА: На снимката – на днешните консултации при президента – „Златния“ Николай Копринков на Радев от „Пътя на копринката“ ПАК е там. Недосегаем, защото държи чувалите с кинтите от „Пътя на копринката“. Главният „кадровик“ на всички малоумни „кадри“ на Радев. С трепет чакаме консултациите на Радев с ДПС, дано и Пеевски да отиде, че да видим Копринката очи в очи с него. Хубаво е да доведе и Ушев. Как още Радев не е назначил на заплата и „Касиера“ в президенството, след като събра на държавна заплата всичките си умопомрачителни министри в президенството да си клатят краката, още се чудим.

«