« Върни се назад Публикувано на 17.02.2014 / 14:29

АКО КРАСИМИР СТЕФАНОВ СЕ РАЗПРИКАЗВА ЗА СХЕМИТЕ В ХАРМАНЛИ, ДИМИТРОВГРАД И СВИЛЕНГРАД, ЩЕ НАСТЪПИ АПОКАЛИПСИС ЗА ГЕРБ!

 

Ако Красимир Стефанов, поредният депутат на ГЕРБ напуснал партията, се разприказва или изнесе данните за част от кметовете на Бойко Борисов, ще настъпи истински апокалипсис за най-голямата парламентарна група и самите кметове на ГЕРБ. Това се знае от огромен брой хора в местните структури на партията по места в Хасковска и Пловдивска област. Стефанов се води за любимец на бизнесмените, държащи транспортните фирми в региона на Харманли, Димитровград и Свиленград.

Тук има огромен брой интереси и схеми, за които той има и данни и документи. Въпрос на време е да реши да осветли всичко – от общинските поръчки и търгове в общините Пловдив, Димитровград, Симеоновград, Свиленград, Тополовград, Любимец и Ивайловград.

Самият Стефанов е предложен на Цветан Цветанов от съпругата на ключовия митничар с дълъг стаж на ГКПП Капитан Андреево Ангел Пачеманов, срещу които се водиха няколко мащабни разследвания от самата агенция. Наталия Пачеманова е заместник кмет в общината, където ГЕРБ има пълната власт заедно с БСП – Симеоновград.

Там ремонтите по канализацията и пътната мрежа странно се печелят от компании, които вземат подобни обществени поръчки в съседни гербаджийски общини. Красимир Стефанов знае и последните детайли от процедурите и на Бойко Борисов трябва да му светне сигналната лампа, че идват трудни дни пред партията му.

Самата ГЕРБ Хасково е раздирана от противоречия там около 90 души вече си хвърлиха членските карти и избягаха към БАСТА, която се ръководи от врага на Цветан Цветанов – Иван Петров. Същият се славеше с кадрилите си по граничните служби и премахването на неудобните служители от системата на митниците в периода 2009 – 2011 г.

Не е тайна, че цялата област се управляваше от курорта Минерални бани, където Цветан Цветанов събираше на тайни завери подчинените си, между които и Красимир Стефанов.

Времето ще покаже дали бившият шеф на НАП има смелост да разкрие какво знае по материята.

Христо Георгиев,

Хасково

 

«