« Върни се назад Публикувано на 04.08.2021 / 17:15

СХЕМАТА СЪЩАТА! АКО ИМАТ ГРАМ АКЪЛ, ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЛАВИ ТРЯБВА ДА РАЗЧИСТИ ИЗДЪНО ВСИЧКИ ФУРАЖКИ ОТ МВР И СЛУЖБИТЕ, НАЗНАЧЕНИ ОТ „ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ“ НА РУМЕН РАДЕВ!

Вчера АФЕРА публикува:

МАСОНСКОТО РАДЕВО МИРИЗЛИВО КОТИЛО В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ПРОКАРВА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР. ТОДОР ГРЕБЕНАРОВ ОТ „БИБЛИОТЕКАРСКИЯ КРЪГ“

https://afera.bg/%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%be%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%be-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2%d0%be-%d0%bc%d0%b8%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b8%d0%b2%d0%be-%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%bb%d0%be-%d0%b2/

Бързо реагираха „зелените чорапи“ и набутаха топ – капия на сол-ташака на Румен Радев, невъобразимият нефелник Пламен Узунов:

В. „Сега“:

Президентът и правителството слагат за титулярен главен секретар на МВР Петър Тодоров, който към момента изпълнява длъжността шеф на ОДМВР-Пловдив. Това става ясно от официално правителствено съобщение.

Министерски съвет е взел специално решение, с което предлага на държавния глава да издаде указ за назначаването на Тодоров на най-висшата професионална длъжност на вътрешното министерство. Като се има предвид, че правителството е служебно и назначено от президента, то кадровата промяна със сигурност е предварително съгласувана.

Според официалната му биография, Тодоров е завършил военно образование във ВНВУ „Васил Левски“. През 1989 година започва работа в МВР, като последователно е заемал различни изпълнителски и ръководни позиции в пловдивската дирекция.  През 2003 г. оглавява сектор „Престъпления по пътищата“ към служба „Полиция“ при РДВР – Пловдив, а през 2005 г. става началник на Първо РУ – Пловдив, което ръководи до назначаването му като зам.-директор на ОДМВР – Пловдив на 20 май 2021 г.

Това всъщност беше едно от първите кадрови решения на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Той пробва да махне Йордан Рогачев като шеф на пловдивското МВР и да постави Тодоров титуляр, но не успя. Самият Рогачев излезе в бащинство и така Тодоров досега изпълняваше длъжността директор на ОДМВР-Пловдив.“

Ако не сте забелязали досега – всичките им „кадрови“ кретении на „зелените чорапи“ на Румен Радев в МВР и спец. службите са военни фуражки.

Въпросният Петър Тодоров чудо на чудесата направиха „зелените чорапи“ да го набутат на върхова позиция. Че на финала и глав. сек. на МВР го направиха. Като му видиш сурата и биографията, нататък няма нужда да се питаш какъв точно е и колко му вдява шапката за глав. сек. на МВР.

Всичките минават под вещото кадруване на пробития скандално Пламен Узунов, който пък заедно с потресния Николай Копринков държат за топките Румен Радев.

Ако имат и грам акъл, правителството на Слави моментално трябва да разчисти всички фуражки от МВР назначени от „зелените чорапи“ на Радев!

Защото ЗАД ЗАВЕСАТА на лицемерието „връщане на държавността“ се крият мръсни интереси на Узунов и компания. Освен некадърност!

Веселина Томова

П.П. Калин Спасов:

Службашите на Радев спешно смениха Гребенаров с Тодоров.

След разкритията на “Афера”, че в миг последен, службашите готвят назначаването на Тодор Гребенаров за главен секретар на МВР, днес МС е приел решение, с което предлага за поста друг. Забележете – пак кадър на Пловдивското МВР – началникът на ОД МВР Пловдив Петър Тодоров.

Разлика няма – схемата се потвърди, просто няма да е Гребенаров, а ще е Тодоров, все капия на Пламен Узунов. Забележително -Тодоров също е завършил Военното училище в Пловдив.

Радев усвоява с 200 уроците на Борисов, който в ранния си период сменяше кадрите на мига, ако някои ги освети преждевременно.

 

 

«