« Върни се назад Публикувано на 17.10.2021 / 10:36

АКО ИЗБИРАХМЕ ДЪРЖАВНИЦИТЕ СИ ПО ЛИЦЕВИТЕ ОПОРИ, ПРЕЗИДЕНТ ЩЕШЕ ДА Е КИРЯКОВ ИЛИ ЙОВЧЕВ. ДРУГАРЮ НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ, АКО ОЩЕ СИ В ОБЛАЦИТЕ, СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА, ЧЕ СКОРО ЩЕ ТЕ ТЪРСЯТ ДА ТЕ БИЯТ!

Другарю натовски генерал, ако още си в облаците, слез на земята, че скоро ще те търсят да те бият. Цените за народонаселението, което ти плаща разкоша в Бояна и екскурзиите, се изстреляха нагоре.

Ток, вода, парно, хляб… всичко, другарю военен, обаче и вие като един друг ходите по турнири за да се показвате мъжкар. Ако избирахме държавниците си по лицевите опори, президент може би щеше да е Киряков… или Йовчев.

Тази снимка, другарю генерал – президент, е от вчера. Преди два месеца цената за тон беше 370 лв. Може ли вашият министър на земеделието или генерал-премиерът да обясни как в Турция и Гърция правят пелети от българска дървесина на цена 196 евро (днес в Кавала) и 175 евро (днес в Одрин)?

Оправдания от рода *пречат ми* вече не вървят. Не виждам особена разлика между управлението на тиквата от Банкя и  каунът от Славяново, освен в инфлацията.

Стефан Стефанов

«