« Върни се назад Публикувано на 13.06.2021 / 22:06

АКО ЗАФОРМЯТ „ВЪНШНО“ НА ТОМОВА, ЩЕ Я НАПРАВЯТ ЗВЕЗДА. ТОМОВА Е ОТ ШКОЛАТА НА НАЙ-ДОБРИТЕ СПЕЦОВЕ – НЕ Е ЛЕСНА „МИШЕНА“, КОМБИНАТИВНА, ИЗПЛЪЗГВАЩА СЕ, „НЯМА ТАВАН“. И НЕ Е „МЪРША“ – МОЖЕ ДА ТЕ СМЯТА ЗА ВРАГ, НО ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ В НАЙ-КОФТАЛНИЯ МОМЕНТ.

АФЕРА: ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! ОТ УТРЕ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА Е ПОСТАВЕНА НА „ВЪНШНО НАБЛЮДЕНИЕ“, ЗАРАДИ РАЗСЛЕДВАНЕТО СИ ЗА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР ПО АНТИКОРУПЦИЯ НА РУМЕН РАДЕВ – ПЛАМЕН УЗУНОВ!

https://afera.bg/%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%be%d0%b7%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb-%d0%be%d1%82-%d1%83%d1%82%d1%80%d0%b5-%d0%b2%d0%b5%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d1%82/

===

Ако заформят „външно“ на Томова, ще я направят звезда. Може да почерпи „външните“ на финала на джогинга с… ром

Веселина Томова на „външно“ е като здрасти, че бързам. Не само тя е нюхана от службите и корпоративните фактори, но е напред с материала по тази писта.

Ако службите заформят „външно“ на Томова, ще я направят национална звезда. Освен това – дъщерите и синовете й ще я киризят, ще се пинизи с тях?!

Томова е от школата на най-добрите спецове във Варна – не е лесна „мишена“, комбинативна, изплъзгваща се, „няма таван“…

И не е „мърша“ – може да те смята за „враг“, но ще ти помогне в най-кофталния момент. Боец е. Може да е славолюбива, и вероятно това е слабото й място, но служебните й галят самолюбието на номер едно в разследващата журналистика и го превръщат в оръжие.

Това с Външното е издънка. Кой не прави Външно – корпоративните фактори имат ресурс, службите? Пеевски също мачкаше с „външно“, но босове във Варна го отказаха.

Външно наблюдение е пиар за Веселина Томова и тя ще се възползва – сайтът й, който и без това е в първата тройка, а сега е номер едно, ще се превърне не само в медиен, а и в политически и властови фактор.

Освен това – понеже все й броят кинтите за „поръчки“ – ще изкара толкова ресурс като съпорт, че може и тв да направи преди изборите за президент. Божков, Пеевски, босът на митниците – кой ще й откаже?

Преди това обаче Веселина Томова може да почерпи на финала на джогинга си сутрин „външните“ – с маркова водка, може и с ром с пури, или „синьо уиски“.

 www.bgsniper.com

 

«