« Върни се назад Публикувано на 30.09.2014 / 15:16

Ако „АТАКА“ финишира устремно и влезе в парламента, Бойко Борисов ще налапа Големия Консенсус ДО СЛИВИЦИТЕ.

Бойко Борисов Цветан ЦветановБойко Борисов се паникьоса заради „малките партии“ и „АТАКА“. Резултатът на ГЕРБ пада със страшна сила!
Бойко Борисов привършва „репертоара“ – след „Всички на Трапезата“, „широка коалиция“ и прочие бля-бля дойде ред и на „големия консенсус“. Да внимаваме – дали зад този корпоративно пласиран „голям консенсус“ не се крие предложение за „голяма коалиция“ от немай-къде. Обаче лошо – гербаджийското „ехале“ скача срещу коалиране на партията с БСП, а дума не дава да се издума за „партия“ с ДПС. В Стара Загора Б.Б. за една бройка да бъде линчуван от побеснели гербаджии, които го направиха на нищо за врътките му с Делян Пеевски. Скочиха му и за Цветан Цветанов. Предупредиха го да не се заиграва с бесепарите.
В същото време червените „босове“ са връткави като „дърти тротоарни карачки“ – политически гювендии за пример. Главното им условие за „голяма коалиция“ – Бойко Борисов не може да е премиер. Споменати били и някои „кандидат-министри“ – като о.р. адмирал Пламен Манушев, който бил „министър 50 на 50 в Тигана“. Иначе казано – не било изключено да не се уреди с министерстване. Червените не пискали засега срещу Красен Кралев, който е много близък с Бойко Борисов, нагласил го за министър на младежта и спорта в своята Основна Схема. Която все още е в Тигана. Изпържването вече изглежда неминуемо, защото „малките партии“ объркват играта на големите играчи. Особено „АТАКА“.
Резултатът на ГЕРБ ще падне със страшна сила, ако влязат всички заподозрени – ББЦ, РБ, ПФ, АБВ и „АТАКА“. При осем партии в парламента резултатът на ГЕРБ пада дори под 90 депутати, а Лиляна Павлова, вместо да се цупи на 105, да бие чело и да се моли Господу за милост и късмет. Засега висящо е положението на АБВ. Румен Петков няма как да извади цялата кампания на образцовите безхаберници. ББЦ нагази електоралното блато. Ако не е Делян Пеевски да крепи Дудука, „цензурите“ ще затънат в Блатото. Капута вече не знае къде се намира. Данъчните го погнаха. „Периферните играчи“ от Старата Схема се разбягаха. Ужассссс.
„Реформаторите“ имат стабилен вот и вероятно ще са четвърта сила. „Фронтоваците“ се забатачиха – след последните изцепки на такива като Валентин Касабов, когото някой идиот на идиотите е сложил за водач на листата във Варна, също са „на ръба на киреча“. „АТАКА“ дърпа много здраво гласоподаватели от корпуса избиратели на БСП – във Варна, Благоевград, Кюстендил, Добрич. Ако „АТАКА“ наистина финишира устремно и влезе в парламента, Бойко Борисов ще налапа Големия Консенсус ДО СЛИВИЦИТЕ. Трудно ще събере 121 депутати даже с „реформаторите“ и „фронтоваците“. Ще му трябват и „азбукарите“, ама те са повече от „висящи“.

www.bgsniper.com

 

«