Публикувано на 11.12.2021 / 10:34

АКАДЕМИК ЗВЕРЕВ: ВАКСИНИТЕ СРЕЩУ КОВИД СА ОТКРОВЕНО ЛОШИ, НЕИЗПИТАНИ, ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТЯХ СА НЕПРЕДВИДИМИ! НЕ ПРЕДОТВРАТЯВАТ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ВИРУСА! ЧЕСТАТА ВАКСИНАЦИЯ МОЖЕ ДА УНИЩОЖИ ИМУННАТА СИСТЕМА! /ВИДЕО/

Академик Зверев: QR кодовете пречат на борбата с епидемията от коронавирус!

Академик Зверев на изслушването на КПРФ по проблема с QR кодовете и принудителната ваксинация изрази няколко много важни тези.

Те стават особено значими, като се има предвид факта, че са озвучени от специалист от най-високо ниво в областта на вирусологията. Припомняме, че Виталий Василиевич Зверев – ръководител на катедрата по микробиология, вирусология, имунология в университета Сеченов, академик на Руската академия на медицинските науки (2002 г.), академик на Руската академия на науките (2013 г.).

И така, какво каза академикът?

1) Сами по себе си ваксините са необходими за предотвратяване на голямо разнообразие от заболявания. Говорим за ваксини срещу морбили, полиомиелит, дифтерия, туберкулоза и др.;

2) Но ваксините трябва да са безопасни. Днешните ваксини срещу коронавирус са откровено лоши, неизпитани, последствията от приемането им са непредвидими;

3) По отношение на тях важи правилото: „Безопасността е по-важна от ефективността“, тъй като Covid не е рак и затова е недопустимо да се рискува живота на здрави хора, за да се бори;

4) Освен това ваксините срещу коронавирус не предотвратяват разпространението на вируса, което прави безполезни както насилствения характер на ваксинацията, така и въвеждането на QR кодове;

5) Ваксинирането на деца е неприемливо. Последствията от него са особено непредвидими, особено след като здравите деца са защитени от Covid;

6) Твърде честата ваксинация може да унищожи имунната система;

7) Недопустимо е и разделянето на обществото на принципа на „ваксъри”/„анти-ваксъри”;

8) „Писмо от лекари“, приканващо противниците на принудителната ваксинация да дойдат в „червените зони“, нарушава основите на медицинската етика;

9) Би било по-добре подписалите писмото да обяснят защо Русия е лидер по смъртност от коронавирус;

10) Борбата с коронавируса доведе до „блокаж“ в области като лечението и превенцията на ХИВ, рак и други заболявания.

Господа, привърженици на насилствената ваксинация и на „електронния концлагер“, имате ли отговор по същество на тези тези?


Пълната реч на академик Зверев вижте прикаченото видео.

Afera.bg

Коментари 10 за
“АКАДЕМИК ЗВЕРЕВ: ВАКСИНИТЕ СРЕЩУ КОВИД СА ОТКРОВЕНО ЛОШИ, НЕИЗПИТАНИ, ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТЯХ СА НЕПРЕДВИДИМИ! НЕ ПРЕДОТВРАТЯВАТ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ВИРУСА! ЧЕСТАТА ВАКСИНАЦИЯ МОЖЕ ДА УНИЩОЖИ ИМУННАТА СИСТЕМА! /ВИДЕО/”

 1. Чуждите да ги оставим на страна за малко..
  Но нашите медии и журналисти…what?Например по Нова Тв сутришното предаване с Виктор Николаев какво ще кажете?
  Така фрапантно си налага своето мнение че няма спасение!!!
  Добре 4е не мога да го удуша от екрана!Никакво различно мнение за ваксините от неговото не признава.
  Така нажежава омраза и неприазън към своята личност!

 2. Всички световни курвенско-проститутски медии, включително и българските такива, мълчат като бити(и ебани) гъзове за смъртта на германския доктор по химия Andreas Noack(1964 – 2021), здрав и прав мъж в цветущо здраве, ликвидиран на 26 ноември 20021г само три дни след като обяви за зловредното действие на графеновия хидроксид във „ваксините“!

 3. W Божия промисъл няма ваксини и сертификати ,хахаха. Написано е в една книга .която все още маймуните не могат да прочетат. Не знаят и не могат да разберат на какъв език е написана . еми що така ? Хахахаха.

 4. Единствената цел на ваксинирането и зеления сертификат е да симулира мерки, пази от компрометиране здравните системи и от сваляне на властите по света! Предстои да се признае, колкото и да го крият!

 5. Не случайно се изучава история..
  Фашизма в Европа се възражда отново под нова форма!
  Австрия ,Германия -Райхстага прие задължинелната ваксиназация за определени групи хора вчера като се направиха промени в закона за зравето.
  Браво на Академик Зверев!
  Светът трябва да знае истината защото има много облъчени и зомбирани от страх хора.

 6. Експериментът с Короната показа до каква Степен жителите на Планетата ВЯРВАТ на своите Политици и Медицината!?!?!?ЕКСПЕРИМЕНТЪТ??? Това каза -Бил!!!
  Забрави да добави че е ТЕСТ доколко Демокрацията е ФАШИСТКА!!! Видяхме я и я ВИЖДАМЕ!!!

  1. Две мишлета разговарят. Едното пита другото:
   -Ти ваксинира ли се?
   -Да не си луд! Още тече изпробването в/у хора!

 7. Хайде, дойдохме си на „темата на века“!
  Първо пожелавам крепко здраве на акад.Зверев, че то (здравето) взе да става много нестабилно при учените хора на планетата, които са против „светите вакси“.
  После искам да цитирам проф.Редько, който (заедно с Гундаров) продължава да бъде воин на честта в Русия. Та той каза, че „и на кладата ще продължава да твърди, че това не са ваксини.“
  Трето. Да, сами по себе си ваксините са необходими, но ако са тествани достатъчно продължителен период от време. Има много случаи- в Африка, Индия и т.н. на увредени жени и деца вследствие на ваксиниране. Не говоря за сега, говоря за случаи от преди години.
  В тази връзка препоръчвам забранения през 2016-та година документален филм на Робърт Де Ниро.
  Знаех, че има много деца-аутисти, станали такива след ваксинация, но не знаех, че синът на Де Ниро е сред тях. (Виж, за сина на Тръмп и Мелания бях чувала, но това не е потвърдено като факт.)
  Давам линк, но кадрите не са пълни и филмът не е показан в цялост, понеже You tube го изтрива. Който иска по-добро качество, нека го потърси на друга платформа!
  https://youtu.be/_r7ZyBcLTuY

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *