« Върни се назад Публикувано на 17.06.2014 / 9:51

„Академика” с поредното старшинско активно мероприятие – обяви несъществуваща оставка на зам-главния прокурор Борислав Сарафов

 

Смелият журналист „Академика” сътвори поредното тъпо старшинско активно мероприятие, публикувайки дописка с гръмовното заглавие: „Зам-главният прокурор Б. Сарафов подаде оставка”. „Академика” Огнян Стефанов се упражнява върху Сарафов с куп изречения в стил „донос“, докато в края на дописката пише: „Всичко това можеше да е вярно, ако заместник-главният прокурор Борислав Сарафов знаеше дефиницията за морал”.

„Академика”, подписан иначе от много смелост като Борис Петков, обяснява колко лош е Сарафов, само дето е пропуснал да направи ода за възхвала на „добрите” прокурорки, в които се кълне – Ася Петрова, Стефка Якимова и Светлозар Костов. Пардон, последният не е в женски род.

„Академика” очевидно продължава да живее в твърде бездарното време на ДС, в което с подобни „текстове” клеймяха всеки, който не бе удобен някому. Впрочем, тактика така присъща на Борисов и Цветанов, които „Академика” почита.

Afera.bg

 

 

 

 

«