Публикувано на 11.05.2022 / 17:50

АЙ СИКТИР, БЕ! УКРАИНКАТА ПСУВА БЪЛГАРИТЕ, БЛОКИРАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ЗАРАДИ „ОМРАЗА“!

АФЕРА публикува:

УКРАИНСКА БЕЖАНКА: „БЪЛГАРИТЕ СА АБСОЛЮТНО ТЪПИ И ОГРАНИЧЕНИ ЦИГАНИ. ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА СВОИТЕ ИЗРОДИ, НО ТУК СА ОСОБЕНО МНОГО!“ НАГЛИ! ОТВРАТИТЕЛНО АРОГАНТНИ! ЗА ТАКИВА НАХАЛНИЦИ, БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЕНЦИ ПРОДАЖНИЦИ СИ РАЗПРАХА ЗАДНИЦИТЕ! /ВИДЕО!/

https://afera.bg/%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%b1%d0%b5%d0%b6%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%b0-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b0-%d0%b0%d0%b1%d1%81%d0%be/

Точно две минути след като постнах публикацията на АФЕРА на профила си във Фейсбук, бях БЛОКИРАНА ЗА ЕДИН МЕСЕЦ, заради „омраза“!

Ай сиктир, бе!

Украинката псува българите, нарича ги прости цигани, а Веселина Томова я блокират заради „омраза“!

Ето това са глобалистките ФАШИСТКИ КРИТЕРИИ ЗА „ДЕМОКРАЦИЯ“!

АБСОЛЮТЕН ФАШИЗЪМ ВИЛНЕЕ, ДИРИЖИРАН ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ПРОДАЖНИЦИ, СЛУГИНСКИТЕ ИМ МЕДИИ И ФАШИЗОИДНИТЕ „ДЕСНОСЕКТАНТИ“!

Които си завират и в задниците украинското знаме и ближат ежеминутно ташаците на американците.

ГМЕЖ!!!

Веселина Томова

Коментари 50 за
“АЙ СИКТИР, БЕ! УКРАИНКАТА ПСУВА БЪЛГАРИТЕ, БЛОКИРАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ЗАРАДИ „ОМРАЗА“!”

 1. Само който не е имал контакт с украинци той Не е против тях. Ограничени, НАГЛИ, Лъжливи, Долни същества Са !!! Повярвайте ми, във всички държави ги има подобни както и в Бг но оттам % е много голям….Четете и се информирайте, те даже не са узаконена държава като такава и територия за света,… Това са руски „“ македонци“, говори на руски Патката, циганка дошла с Молдова ски паспорт…. Четете и коментара по долу, има доста смислени и правилни.

 2. Гого ли си, мано ли си, тъй кът та гледам и ти не обичаш фамилията си.

 3. Време е мислещите хора да се ориентират към Телеграм. Фейсбук е американска шпионска клоака за нискоинтелигентни зомбита, кълвящи лесно на най-долнопробна пропаганда. Ако не се вписвате в това описание цялата им политика и правила ще се заемат с вашето заличаване от мрежата. Важи и за останалите социалки, но фейсбук и туитър го раздават най-агресивно.

 4. Много пъти се предлагаше създаването на канал в Телеграм…
  Сигурен съм, че повечето хора четящи Афера, следят правилните канали и там.

 5. И такаа ето ви тук сайта на държавната агенция за бежанците при министерският съвет .Аз още утре ще напиша на тази госпожа едно не мило писъмце ,за това какво мисля за натрапените у нас укрофашисти без Българският народ да ги е канил и ще сложа тази госпожа във списъка на военнопрестъпниците и националните предатели които подлежат на народен съд . Днес тя се изкажа че укронацистите са вече четвърта диаспора ,след Българите Турците ,Циганите .така че пишете и вие на тази продажница за да види колко ги обичаме украинците ние Българите https://www.aref.government.bg/bg/node/1

 6. Който може да мрази (в случая с г-жа Томова) е способен и силно да обича – да, тя обича истината и за това ние сме чести гости на този сайт. Докато той се чете и докато на него публикуват такива журналисти като Кеворк Кеворкян, Явор Дачков и много още други мои любимци, аз ще бъда тук и ще съпреживявам всичко което вълнува и г-жа Томова. Позволявам си да и напомня една ругатня от близкото минало , напълно заслужена за онези които я ограничават – „Оди се пери бе“.

 7. Демонстрация срещу правителството има и във Варна.
  Там се провежда шествие по основните булеварди на града.

 8. препоръчвам бой на всички натрапени укрофашисти
  и смърт на Украйна!
  в актива за седмица имам 5 нагли укри помлени от бой.

  1. Ами мога само да ти изкажа горещи поздравления за тази ти дейност ,съжалявам че възрастта ми не позволява да се бия за защита на Българските национални интереси .Но мисля че ще се намерят млади 35 -40 годишни млади хора които няма да се посвенят да защитават нашата родина майка България .Както са го правили нашите хайдути по време на Османското робство . Ангел Войвода Чакър Войвода ,Сирма войвода ,капитан Петко войвода и много други и други борци за народна свобода .

  2. Адмирации, аз два пъти се заяждах с подобни организми, но гледат лошо и си тръгват. Още не съм стигал до бой.

 9. Операция "Етническо прочистване и заместване" каза:

  Има таен план разработен от ЦРУ по разбиване на традиционното русофилство в България чрез етническо заместване – като за начало прехвърляне и преселване в България на минимум милион-милион и половина украинци, които да формират едно антируско малцинство, което постепенно да стане и мнозинство. И превръщане на България във втора Украйна(Малката Украйна) и откриване на Втори фронт срещу Русия, но вече на територията на България.
  От своя страна това би обострило още повече разделението и поляризацията в българското общество с крайна цел – гражданска война.
  При текущо българско население от 5-6 милиона, този план няма да е никак труден. Още повече, че българското население е страхливо, апатично, просто и зомбирано.
  Към настоящият момент украинските „бежанци“ в България са 350-400 хиляди. Мнозина от тях са и със солидна военна подготовка.
  Усилено се говори, че украински туристически агенции в Украйна, които организират пътуванията на „бежанците“ с автобуси към България, казват на всички украинци желаещи да дойдат в България, че трябвало да си платят само пътните разноски – България за тях всичко щяло да им бъде напълно безплатно!
  А вие български робове си спинкайте сладко!!!

  1. Точно така е.
   А нацистките свастики по сградите се увеличават- това забелязвам.

  2. Чиста истина си е това за туристическите агенции. Видях качена снимка на реклама на такава агенция, беше на украински и се отнасяше за области в Западна Украйна, бяха изброени. След час макс коментарът със снимката се беше изпарил. Това дундуркане на туристите, представящи ни се за бежанци определено намирисва от самото начало. Очевидно е целенасочено и зад него стои идеята на едно посолство за нещо си. Само от нас зависи реализацията на идеята.

 10. По-добре с блокиран профил и открито лице, отколкото самоходен меди-хамстер, или донор за органи, или трафикант на деца през еЮто (както и комбинация от всичките тези почести)

 11. На 11 май България излезе на бунт срещу престъпния американски режим у нас

  На 11 май от 18 ч. пред парламента на национален бунт срещу престъпния американски режим – а дотогава всеки ден, в цялата страна, докато не падне режима! От вчера България няма правителство! Време е за избори, на които да отидем като на референдум за бъдещето на нашата Родина!”

  Гледайте „ОСТАВКА – ПРЕДАТЕЛИТЕ ВЪН!“ в YouTube
  https://youtu.be/fWPw2g2ygT4

 12. Защо си мисля, че Цукито не е човек, а ИИ?
  Имат си алгоритъм ( не съм профи ,може да греша ) , който търси определени думи и ги блокира.
  Напр., ако напишеш вместо Украйна, страна 404, няма проблем.
  Друг вариант е големи, малки букви или една буква на латиница – sтрана , напр.
  Това от моя скромен опит, без да претендирам, че съм профи.
  Затова хората масово излизат от меtа.
  Поздрави за куража, госпожо Томова.

  1. За ИИ- не знам, но в рептилство е заподозрян отдавна. А според Фулфорд- Зуки(Цуки) е внук на Рокфелер и Псаки му е нещо като сестра-близначка. Например преди време, когато Дженифър подготвяше напускането си от администрацията на Бидон и я беше „хванал ковидът“, Фулфорд каза, че „са я прибрали за ремонт“, каквото и да значи това. 😉 (Биоробот?!?)

 13. В края на 90-те години и началото на следващия век покрай морето често ми се налагаше да имам работа с украинци. Тяхното всъщност е едипов комплекс, нещо като горчиво съжаление, че не са руснаци. И че вместо „г“ изговарят „х“, и не могат да си го избият, и винаги ще си личат. А пък за украинките… накратко – „бактериологични бомби“. Пазеха се от тях като от чумави.

 14. Чакаме реакции от президента /българин/ и премиера /българин…./, тъй като този екземпляр обижда всички българи, значи и горецитираните. Но най-вероятно това няма да се случи, всички са преклонени пред Украйна и украинците и се чудят как да им угодят! Позор!

  1. За посочените два екземпляра финикиѝските знаци са подеѝствали повече от отпускащо-успокоително..
   Розови сънища.

 15. През януари 1941г. тогавашният американски президент, 32-ри по ред, Франклин Рузвелт, произнася своята реч за „4-те свободи“ – The Four Freedoms Speech.
  Идеята за 4-те свободи заляга и в новия следвоенен устав на Организацията на обединените нации(ООН) и приемането на „Всеобщата декларация за правата на човека“ от 1948г. Наглед всичко е добронамерено – след края на наскоро приключилата кръвопролитна Втора световна война, човечеството сякаш си е взело поука от световната касапница, за да живее в мир, разбирателство и уважение към човешките права.
  Днес близо 80 години по-късно нищо не е останало от тези основни права, залегнали в Декларацията за правата на човека от 1948г. Днес бавно се надига един нов фашистки тоталитаризъм и преследване на истината и свободното слово.
  Кои са тези 4 основни човешки свободи, формулирани още от Рузвелт?
  1). Freedom of speech(Свобода на словото);
  2). Freedom of worship(Най-общо казано – свобода на религиите и вероизповеданията);
  3). Freedom for want(Свобода за човешките нужди, т.е. приемлив жизнен стандарт за всички хора на планетата);
  4). Freedom from fear(Свобода от страха).
  Не случайно по повод на страха, Рузвелт казва и следното: “ Единственото от което трябва да се страхуваме е самият страх“(„The only thing we have to fear is fear itself“)
  Имаме ли днес някъде нещо от тези 4 основни човешки свободи?
  Категорично не – днес няма дори една свобода останала от тези четири основни човешки свободи. Всеки сам може да си направи изводите в какво общество живеем!
  Днес никъде няма свобода на словото, а точно това е и 1-вата човешка свобода и човешко право – всеки свободно да казва и изразява своето мнение, и всеки да получава вярна и обективна информация по всякакви въпроси и проблеми.
  Като пример за заглушаване на свободното слово и на другото мнение различно от официалното, може да се посочи как беше блокиран личният акаунт на Доналд Тръмп в Twitter още докато беше действащ президент!
  Щом Тръмп блокираха, какво остава за обикновените хора?
  За страха пък е излишно да се говори – днес страхът е навсякъде, вселил се е дълбоко в душите на хората. Страх от всичко и от всички. Имаме вече така да се каже култура на страха – т.е. всичко, което мислим и казваме е пречупено през призмата на страха.
  А жизненият стандарт на хората по планетата Земя? Достатъчно е само всеки от нас да се огледа наоколо и около себе си, за да види какъв е нашия стандарт на живот. И не само в България, а и по целия свят.
  Quo vadis humanitas?(От латински: Къде отиваш, човечество?).

 16. Уникальные кадры: глазами сапёра – украинские боевики заминировали библиотеку на Харьковщине!!!https://www.youtube.com/watch?v=w0fSkdgqYE0

  Едните НАЦИСТИ горяха КНИГИТЕ!!!ЖИДОБАНДЕРОВСКИТЕ нацисти ги МИНИРАТ!!!

 17. укрите и поляците са абсолютни изроди и крадци. Кумът ми се ожени за полякиня и тая брантия го обра и се разведе. Върна го в първи клас, а той е арменец, смятайте какъв бизнес му обра! Вън изродите от нещастната ни родина!!1

 18. Гледах я в руски телеграм канал, тази укаринска патица,,която наричаше бг народ цигани,и прости,че сме били с Русия. Руснаците се чудеха как да ни пратят клипа,за да видим кой сме прибрали у нас,но ние вече занем. Господарите на БГ смятат тези бели цигани да останат завинаги в БГ. Ще дойдат и още такива нагли укри след като им изнасят житото в момента. Ще настане нов Гладомор там. Май наистина там ще има Нова Хазария,и трябва територията да се поразреди,с война,и имиграция. Браво на Афера,самж вие сте медия,други няма.

  1. В момента в България има достатъчно украинци, които биха могли да създадат партия и да влязат в НС, а при малко изборни финтове Боков стил биха могли дори да направят и мнозинство и да управляват. Украинците са руските македонци.

 19. Който е работил с украинци знае , те са безкрайно арогантни , безсъвестни измамници ,
  Изключителни интриганти . Гадна нация , както виждате , показват си рогата навсякъде !
  Руснаците са като малки деца пред тях , не въртят интриги , вярват на някои от лъжите им
  ( както и европейците ), а американско изследване което класира най- тъпите нации на света
  поставя украинците на второ място ! Българите сме поставени на седмо място !
  А най – умната нация , според това изследване са швейцарците .
  Можете да намерите тази класация в интернет.
  Украинците в Европа и България трябва да си заминават в родината , да я защитават
  като са толкова големи патриоти , вместо да крещят по нашите улици и да се бият с който им попадне.

  1. Странно, не съм работил и не съм живял с украинци, дори не съм общувал много с тях, но
   преди много години, след студентски стаж – Киев, Санкт-Петербург, Москва,
   в мен трайно се запечата същото усещане:
   Украйна е гадна нация , руснаците са като деца, в най-добрия смисъл на думата.

   1. И като стана въпрос за “ гадна нация“ западните нации не са гадни, но политиката им е гадна. Колониализмът и вековният стремеж за господство ги е направил перфидни, лицемерни, манипулативни. И много хора, и цели нации се хващат на въдицата им.

   2. Нации и народи!!!Първите скачат като ШЕБЕЦИ за да ги видят но…за НАРОД не стават!!!

 20. 33 години поголовно ТИХО изтребление на българите. Тънка сметка, правена от майстори в геноцида. Формулата „Високи разходи – Низки доходи” действа безотказно и след 33 години, територията е тяхна.
  • Младите в чужбина.
  • Старите в гробището.
  • Деца наркомани, консуматори и джендъри.
  • Икономиката тотално срината.
  • Пазарите откраднати.
  • Образованието нулево.
  • Армия от смешни башибозуци пазещи управляващи еничари.
  • Полицията първа защита за избиващите българи еничари.
  • Съд подчинен и действащ срещу българите.
  • Парламентът съставен единствено от еничари избиващи българи.
  На фона на труповете на целия народ, щастливи са само психодесните национални предатели и мародери.

  1. Поклон и поздравления! Дай да те целуна и прегърна за цялата казана от теб истина – само в 15 реда, но всичко е описано с безпогрешна точност и казва истината за всичките тези 33 години „демокрация“ и „сполука“!
   Струва ли си обаче да отваряш очите на заспалите, които упорито отказват да се събудят и прогледнат? Струва ли си да будиш същества, които обожават робството и оковите?? Това е въпросът! Аз специално отдавна се отчаях!

   1. И друг път съм казвал. В края на краищата, докато има кандидат роби, все ще се намери господар да ги управлява „демократично“ – срещу кило банани.

 21. Мърши !
  Не им се ядосвайте , прост трябва да бъдат унижавани непрекъснато и украйнската сган и уптавляващата ни такава!
  Продължаваме въпреки Цензурата и Пропагандата !

 22. Когато си РУСОФИЛ това означава, че си ПРЕДАТЕЛ и си за затвора.
  Когато си БЪЛГАРОФИЛ това означава, че си ЛУД и си за Карлуково.
  Трябва да си РУСОФОБ, АМЕРИКАНОФИЛ,ЕВРОФИЛ, УКРАЙНОФИЛ, ДЖЕНДЪРОФИЛ, ЛЕСБОФИЛ и ПЕДЕРАСОФИЛ за да живееш добре без да работиш, на гърба на РУСИФИЛИТЕ и БЪЛГАРОФИЛИТЕ.
  Това е истината!

  1. Извинявам се, че те поправям, но най-важното за всички тези обичащи америка и джендъревропата е че са османофили.
   Тази паплач би избила и последният българин, за да върнат турското робство и за сега се справят прекрасно със задачата.

   1. Уважаеми FuckEU,

    Южна България вече е продадена на Турция. Не напразно по време на посещението му в Турция националният предател Мустафа Карадайъ облиза ръката на Ердоган и с навлажнени очи нарече Турция „нашата майка Турция“. Не напразно точно сега ДПС настояват за избори. Всичко е договорено. България си отива, защото се знае, че с настпващите климатични промени тази територия ще остане една от най-сигурните и плодородни земи на света, докато на юг пустините ще се разрастват, а на север големи територии от Европа ще потънат. Не напразно тук на наша територия е разположена не друга, а НИДЕРЛАНДСКА авиация. Облитането на нашите земи е с цел утвърждаване на идеята за определяне на мястото за принудителна емиграция.
    Това е!

    1. Правя опити за отговор, че съм напълно съгласен с теб, но коментарите изчезват.
     Да живее свободата на словото и демокрацията.

 23. За трепане и по затворите са всички тези боклуци които си играят със свободата да се изразяваме свободно!! И това време ще дойде!

 24. Публикува се чуждо мнение, при това мнението на нашите любими съюзници украинците, и това се цензурира. Любопитно.
  Надявам се това украинско прасенце да е 100% права в едно – симпатиите на българите са на страната на руснаците. Амин!

  1. Фацето не дава шанс (затворено ..) да напишеш „поправка“: че, „Българите са абсолютно …“ и така нататъка, и тогава министерството на истината да ти отвори джама и даже похвала да ти направи.
   Веси, пробваѝ с „Руснаците са..“ и тогава и два резервни профила ще ти дадат.

   Просто слагаш на един кантар фацето и СЕМ-каджиите и си отваряш собствена социална платформа – свободно достъпни плъгини колкото искаш – девелопера ти със сигурност знае.
   Представяш ли си колко акаунта ще ти апликират веднага!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>