« Върни се назад Публикувано на 19.11.2019 / 11:54

АЙ СИКТИР БЕ, КОЛЕНИЧИЛИТЕ! КАКТО Е ТРЪГНАЛО ЩЕ ИЗПРАТИТЕ БОКО И ЧЕТВЪРТИ ПЪТ ЩЕ ГО ВЪРНЕТЕ НА ВЛАСТ! ПРЕДЛАГАТЕ УНИЗИТЕЛНА ГЛЕДКА ВМЕСТО РЕВОЛЮЦИЯ

АЙ СИКТИР БЕ, КОЛЕНИЧИЛИТЕ! КАКТО Е ТРЪГНАЛО ЩЕ ИЗПРАТИТЕ БОКО И ЧЕТВЪРТИ ПЪТ ЩЕ ГО ВЪРНЕТЕ НА ВЛАСТ! ПРЕДЛАГАТЕ УНИЗИТЕЛНА ГЛЕДКА ВМЕСТО РЕВОЛЮЦИЯВеселина Томова:

Протестиращите паднали на колене за да молят Президента и за да му вдъхнели „слемост и кураж“ да не допуска Гешев за главен прокурор. Същите тия „умни и красиви“ с „протестите“ си върнаха Бойко Борисов ЗА ТРЕТИ ПЪТ НА ВЛАСТ. Сега паднали на колене … молят! Ай сиктир бе, коленичилите! Да ви имам „революциите“ и тъпотиите малоумни! Както е тръгнало, ще изпратите режисирано Боко и ПАК ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ ЩЕ ГО ВЪРНЕТЕ НА ВЛАСТ! АМАН! Зорлем ще ме направите фен на Гешев! Коленичиш ли пред някой, освен пред Бог, си пълзящ за цял живот! ПЪЛЗЯЩ!

Николай Марков:

Протест срещу Гешев! София. Сборище на цялата градска десница, прогресивна левица и либерална матрица.
Всички на колене. Нямат шанс за спасение. Първо трябва самите те да пораснат. Другарят им Борисов, както и самия бай Тошо са ги научили да лазят, не да летят. За полет ще им трябват криле и смелост, не колена. А може би скрит акт на принуда!?
Господа другари, предлагате унизителна гледка. Вместо революция…

Николай Хаджигенов:

Гражданите не се молят, а настояват и изискват, борейки се за правата си. Поданиците коленичат….

Богомил Бонев:

Президентът трябва да подпише незабавно указа за Гешев.
Не защото протестиращите под прозорците тъпанари са същите, които докараха ГЕРБ на власт.
А защото така пише в Конституцията.

Георги Дренчев:

Тия същите цървули, дето раздават непоискан ум за формите и начините на протест, докараха устойчиво тупана с целата му прокурорско – милиционерска хунта на власт. Айде холан бе, дейба и мишките…

afera.bg

«