« Върни се назад Публикувано на 29.12.2014 / 11:58

АЙ, АЙ, АЙ, АМИ АКО БАРЕКОВИЯТ „БОРИСЛАВ” ПРОГОВОРИ ЗА „ШЕТАНЕТО”?!

Борислав ИглевЧетирима депутати от ББЦ – Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров, подали оставки като членове на партията и от всички заемани от тях длъжности, но оставали част от парламентарната група Български демократичен център. Четиримата си тръгнали от ББЦ доброволно, по реда на чл. 11, ал.1 от устава на партията. Христо Тодоров. и Борислав Иглев били автори на декларация, с която депутатите обявяват мотивите за действията си. В тая „декларация“ плямпат за „морал и почтеност“, ама хич не им се напуска парламента. А не го напускат, защото от Сараите има депеша да се пъчат, но контролирано, с мярка.

АФЕРА много отдавна първа написа, че онези, които се набутаха при Бареков заради кинтите и властта, първи ще напуснат парламентарната група в полза на „ковачките”, разбирай Доган.
Бареков през това време се дуеше и го играеше на „к’во ми пука, аз си взимам шапката за Бреюксел, „вие” му мислете”.
АФЕРА първа намекна и за Борислав Иглев и изключително важната му функция по „шетането” из цяла България.
А ако Барековият „Борислав” го мотивират да проговори за какво точно е „шетал”?!
Варненският Георги Ковачев изобщо не го коментираме. Той е ясен -и земетресение от 10 степен да стане, той няма да напусне парламента. Кога такъв като него друг път ще може изобщо да се пъхне там?!
Ех, Бареков, Бареков, неведоми са пътищата пеевски.

Afera.bg

 

«