« Върни се назад Публикувано на 25.08.2022 / 9:14

АЙДЕ ХОЛАН! КАНАЛИТЕ ЗА МИГРАНТИ БИЧАТ БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ! И ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ БЕЗ ЧАДЪР ОТ МВР!

Мисирки, дръжки на микрофони, бивши министри на МВР и кой се сетите от сутринта цъкат, ахкат, охкат и философстват, заради катастрофата в Бургас при която загинаха двама полицаи.

Едната мисирка за първи път виждала мигранти жени и деца, оффффф, другата мисирка, която е в студиото и има контролен монитор пък изобщо не виждала служебния вътрешен министър, щото голям праз каква лакардия ще каже и тоя, ГЕРБ и БСП бивши министри на МВР се пъчат в гърдите как те всичко можели, ама, както е ясно на всички, нищо не са направили. Михаил Миков пък зове Европа, без нея нищо не нямало да стане. Хахаха, ами няма да стане, като МВР и служби са тотално пробити, търси ти Европата!

Мисирка от Бургас пък с апломб в ефир изпищява, че при „един политик“ нямало такива неща с мигрантите. Милата тя, иска да каже Боко, ама не му казва името. А истината е точно обратната – Боко Тиквата също рецитираше по телевизиите как се бил справил с мигрантите, но и при него каналите бачкаха безпрепятствено!

Автобусът не е напускал територията на България, бил с фалшиви номера, минал си е по пътя на канала от Малко Търново, събрани са кинтите и е катастрофирал в Бургас.

Служебният главен секретар на МВР казва, че лицата в автобуса били „проникнали в страната“ и той и МВР правели всичко възможно… За какво всичко възможно, не става ясно.

Бъра дъра два чадъра!

Айде холан!

Само идиотите не знаят, че нелегалните канали за мигранти бичат и бачкат ОТ ГОДИНИ!!!!, и това няма как да стане без МВР чадър!

Щом и ние знаем някои от тарторите на тия канали, а МВР се правят на улави от години!!!, значи ви управляват идиоти – като се почне от ГЕРБ, мине се през фамозния телевизонен рецитатор Рашков и така нататък…

Всички знаят за нелегалните канали, които правят големи кинти, само МВР-тата на всички политически кълбета в България патки пасат.

Що се не гръмнете бе, МВР некадърници и корумпета?! Първо се пребройте колко ченгета участват в и покровителстват тези канали и после ревете по слугинските телевизии!

Afera.bg

«