« Върни се назад Публикувано на 05.05.2014 / 21:40

‘АЙДЕ СТИГА ЦИРКОВИ ПИНИЗИ! ШАТКАТА И ХОСЕ СИ ГИ „ИЗВЕДОХА” СЛУЖБИТЕ!

 

„Автомобил със синя лапма е чакал в двора на ареста избягалите затворници Николай Николов-Шатката и Хосе Мартинез”,  съобщила TV7, позовавайки се на свои източници. Парнаджиите на Централния софийски затвор спели в сградата с тръбите на инсталацията и подлежали на проверка едва към 8 ч. вечерта. Под тях са допълнителни сервизни помещения, които чрез въздуховод са свързани с двора на следствения арест на ул. „Майор Векилски“.

Като разрязали решетката на тунела, Николай Николов-Шатката и Хосе Мартинез се озовали право в двора на ареста. Там ги чакала кола със син буркан. Разследващите все още гледали всички записи от камерите в района, за да установят дали става въпрос за служебен автомобил или за частна кола, на която незаконно е сложена лампа.

АФЕРА, веднага след бягството на прокурорския свидетел срещу „килъри” – намсикой номер – Шатката, написа в прав текст, че това бягство е извършено като извеждане на затворниците от службите.

Оттук нататък прокуратурата на Цацаров и МВР-то на Цветлин Йовчев е добре да престанат да пускат контролираните си циркови пинизи към медиите, а да се съсредоточат освен в издирването на избягалите затворници и в нередностите в затвора, В НАЙ-ВАЖНОТО – ЗАДКУЛИСИЕТО НА ДОГОВОРКИТЕ С ШАТКАТА И ЗАДКУЛИСИЕТО ОКОЛО ХОСЕ и кой, кой, кой от службите и прокуратурата е взел дейно участие в него.

 Afera.bg

 

«