« Върни се назад Публикувано на 01.05.2023 / 20:39

АЙДЕ, СЕГА, САРАФОВ – НЕЗАБАВЕН СЛЕДСТВЕН ЕКСПЕРИМЕНТ! ВЗРИВЕТЕ 3 КГ. ДО МЯСТОТО НА „АТЕНТАТА“ И ДА СРАВНИМ РЕЗУЛТАТА! ЕЙ ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ЗАБРАНЯТ ФОЙЕРВЕРКИТЕ, ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗМЕСТЯТ ТРИ МЕТРА ВЛЯВО БОБИ САРАФОВ!

Айде, сега, Борислав Сарафов, направете незабавен следствен експеримент в присъствие на медиите!

На същото място!

Взривете 3 кг. тротилов еквивалент, според твоите твърдения, Сарафов, че би трябвало да е това, което виждаме на снимката, и да сравним резултата от „атентата“ срещу главния прокурор, който всъщност е гръмване на една 200 грамова шашка и то под пътя!

Да сравним 3-метровата „дупката“, „кратера“, по твоите думи, с окосената трева, според нашите очи, и да приключим случая с експеримента дали имаме дебил за шеф на Националната Следствена Служба!

Защото, ние със сигурност не сме дебили.

Веселина Томова

Е, затова трябва да са забранят фойерверките по време на празници! От играчка, стане плачка!

Днес гърмят по главния прокурор, а утре по йоркширите ми! Да пази Господ!

Фандъкова е виновна! И дамата от Крушовица. Според мен трябва моментално да й се направят натривки на ръцете. Гаранция смърдят на барут! От Бахмут.

Или накратко – фойерверките трябва да бъдат забранени! Веднага! Представятели си ако на мястото взрива за неделна разходка бяха излезли семейство таралежи, например? Взривната вълна щеше да го измести три метра в ляво. Барабар с Тома Белев. И Боби Сарафов.

Васил Петев

«