« Върни се назад Публикувано на 07.01.2021 / 11:24

АЙДЕ ПО-ПОЛЕКА С ДОГАН! И ДВАМАТА СЕ НАТИСКАХТЕ ЗА „САРАИТЕ“ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2020!

Бойко Борисов на извънреден брифинг по повод вчерашното изявление на президента Румен Радев за „ортаците Борисов и Пеевски“:

ГОДИНИ НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛ…“ /б.р. – става дума за Доган, докато обяснява как битката на тези избори щяла да бъде между ГЕРБ и ДПС/.

И тъй като за пореден път пред камерите политиците и управниците ни ЛЪЖАТ НАГЛО, „АФЕРА“ В ПРАВ ТЕКСТ ПИТА И ЕДИНИЯ, И ДРУГИЯ:

  • Срещна ли се Бойко Борисов през септември миналата година -2020 с Ахмед Доган в „Сараите“? Борисов ли поиска срещата, останала извън обсега на окото както на медиите, така и на обществото?
  • Същият този месец септември 2020 година направи ли пласмент президентът Румен Радев към „Сараите“ чрез свои „съветници и съекипници“ към Ахмед Доган за среща с него със знаковите думи: „Радев узря за среща с Доган“? И защо поради от тъпо по-тъпото предложение за „техническия начин“ на осъществяването на срещата от страна на „съветниците“ на Радев, те я изпортиха на онзи етап?

Така че, драги ми Борисов и Радев, айде по-полека с Доган! И двамата се натискахте да драпате да се срещате с него! Защо – ето това е тема на „извънреден брифинг“, а не поредните лъжи „бля-бля“.

Стиска ли ви да обясните защо единият се срещна през септември миналата година с Доган, а другият с индиректни совалки даже предлагаше какво да е „трасето“ до Сараите?!

Afera.bg

 

«