Публикувано на 23.11.2021 / 19:42

АЙДЕ, БЕГАЙ, БЕ, МУШМУЛ! ЗА ПРЪВ ПЪТ В ИСТОРИЯТА ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ СЕ БОРЯТ С ВАКСИНИРАНЕ! ЗА ГЕШЕВ – СЛАДКИ ПРИКАЗКИ ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ

Кирил Петков: „Проблемите на българската икономика няма да се решат без да се достигне високо ниво на ваксинация“.

Киро Лъжеца лично ще се заемел с нас. Не съм очаквала друго, не съм разочарована. Знам какво означава това! Ще съберат як отбор платени от бигфарма лекари и учени да ни разясняват и убеждават. Първо ще е така.

Досегашното облъчване ще спре. Ще започне мило и драго, като за бавноразвиващи се. Ще мине време и ще вкарат хард мерките и принудата, след това ще дойде и задължението. Това им е замисълът. Копи пейст съд събитията в Германия и Австрия. Ще изменят работата на брояча и ще премахнат всяка информация за вредата на ваксините.

А ние междувременно ще се приготвим.

Принудителна и задължителна ваксинация в България ще доведе до размирици и много голяма вероятност от гражданска война. Тук съпротивата стъпва на такава основа, че не се сещам за друг изход при насилие срещу неваксинираните. Изобщо не се шегувам. Тук не сме европейци, а подкрепата за Киро и кабинета му е точно 10%. Така че…..

За пръв път в историята икономически проблеми се борят с ваксиниране на населението! Но ние знаем, новата икономика е икономиката на БигФарма. Отваряш уста и те сипват каквото са решили. Навиваш ръкава и те бучкат каквото са решили. Информирано си съгласен!

Тук тези не минават, предупреждавам!

Анастасия Гешева

П.П. Николай Бареков: За да свалят Гешев като главен прокурор Четворната коалиция трябва да събере мнозинство от 160 гласа, за да си избере нов ВСС, каквито няма да събере без ДПС или ГЕРБ.

Всъщност, по темата “Гешев” Четворната коалиция няма дори 137 гласа, защото трупата на Слави и БСП имат по-различни виждания и зависимости от зависимостите на прокопиевите групички – Кирчовците и ДБ. Другото са сладки приказки за “Лека нощ”, лакърдии от селските вечеринки или да цитирам Кирчо: “Дано Гешев ни гледа и сам си подаде оставката”. Айде, бегай, бе, мушмул!

Коментари 37 за
“АЙДЕ, БЕГАЙ, БЕ, МУШМУЛ! ЗА ПРЪВ ПЪТ В ИСТОРИЯТА ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ СЕ БОРЯТ С ВАКСИНИРАНЕ! ЗА ГЕШЕВ – СЛАДКИ ПРИКАЗКИ ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ”

 1. И каква икономика предвиждат „от А отбора“ двата „агнеца“.
  Бившият министър председател на България Ренета Инджова в интервю, което имаше и в „Афера.бг“ разкри:

  това ще е ИКОНОМИКА на ИШЛЕМЕТАТА, аутсорсинг по модерному.
  тоест микроикономика.

  Ако има поръчки от мултинационалните и транснационалните компании – ще има работа и храна.
  Ако спрат поръчките – няма да има работа и храна.
  Това независимост ли е или зависимост на икономиката?!?

  Както отбеляза г-жа Ренета Инджова – не се вижда никаква макроикономика, която прави икономическата мощ на държавата и респ. суверенитета!
  …………………………………

  Предложеното от чедото на България „канадско чудо“:

  „България трябва да се утвърди като ФИНАНСОВ и ЛОГИСТИЧЕН ХЪБ,

  чрез откриване на финансови центрове на мултинационални компании
  и привличането на такива с транспортни мрежи и достъп до международните пазари.

  Така международните компании ще заплащат данъци в България, дори и дейността им да е извън страната“, заяви Кирил Петков.“
  ……………………………………….

  Някакъв нов вид държава-офшорка, или експеримент с хедж-фонд, както разкри Николай Бареков.
  Сладките приказки с убедителна усмивка може, като нищо да ни вгорчат живота, ако не мислим!, както призовават ВСИЧКИ пишещи и четящи тук!

 2. З.Стоянов. Ти как мислиш? Че ние ще стоим ли? Аз лично не треперя. Нито ми пука. И много са такива като мене. Разбираш ли, че ние сме тези които няма какво да губим. Тоя плашипутарник мисли, че ще се уплашим. Нещастник. Че не се намери един свестен прокурор да го подпука и да го прати там където му е мястото.
  Та на темата. Тя уважаваната от мене Анастасия Гешева го е написала, това което евентуално ще се случи.
  Те са тези, които ближат задниците на Херо Мустафа, Байдън и други представители на Дълбоката държава. Те са тези, които сервилничат за да им подхвърлят някое Евро. Те са тези, които се насират от страх. И точно от страх размахват тези байраци… Мислят, че ще се уплашим и ще им легнем. Да, ама не!

 3. Казах ли ви ,че тоя мръсник ще се изсере на метеното,щом се заканва толкова недвусмислено,значи има намерение и да го направи.Боко се опитваше по етапно да лавира,да не изнервя допълнително хората,а тоя се нахвърля в аванс,представяте ли си какви щуротии ще направи като дойде на власт,цял свят ще потрепери и ще трябва да обяви траур заради нас като народ.Дрънка като празна цинкова кофа за нищо и никакъв грип ,който отдавна щеше да е забравен,ако не се въртеше като развалена грамофонна плоча.

 4. Разговарях тази сутрин с компетентни юристи по казуса Кирил Петков. Тяхното мнение е:
  „Този човек отдавна трябваше да бъде подведен под НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ.“ Всички знаем защо. Всички знаем и това защо не се прави. Твърдях, че по-голямо зло от управлението на Борисов не може да сполети България… Извинявам се за което.
  „Мутри вън“. – Изкарахме едните за да влязат другите. Промяна ли? Чиста подмяна. Мутрите на Радев подменят мутрите на Борисов. Прикрити зад евтини лозунги за пореден път успяха да излъжат Българския народ.
  Тези „новите“ просто са другата страна на една и съща монета. С ликовете на Борисов и Радев.
  Ще цитирам нещо писано от мене през вчерашния ден.
  „Този „ибрикчия“ на Херо Мустафа, „измекярът“ Румен Радев вече докара фашизма в България. (извинявам се, че използвам турски думи, но не намирам български такива, които да притежават точната смислова окраска която имат написаните от мене) Точно този, който трябва да бъде гарант за спазване на Конституцията на РБ, я потъпка с ботушите си и то неколкократно. С подкрепата на зелените сертификати, наредени от слугата му не-доктор Кацаров, със заповед която противоречи на всички закони и Конституция на РБ, на всички Европейски норми. С подкрепата на „лъжливото овчарче“ – Киро Канадеца, който дори и след решението на КС на РБ, протължава да точи лиги по „премиерското“ място, естествено с подкрепата на Радев. И от когото, (за Киро иде реч) трябва да се търси наказатерна отговорност, а не да се спряга за Премиер….
  Едно птиченце ми каза, че край Разград се строи, или оборудва завод за… производство ваксини – ясно е за какво се прави нали?
  Левски и Ботев – портретите с които кичат кабинетите си… В тяхно име или в наше подариха България на чужди господари? За да строят полигони, бази и военни щабове на чужди нам държави, които съсипаха и разграбиха България. Нашата България. И то без някой да ни е питал за това.
  Вие, който сте избрани да управлявате трябва да бъдете наши „слуги“, защото ние сме тези които ви хранят, ние сме тези които пълнат хазната от която ви се плаща. А не да се правите на „господари“, защото нито ние, нито Родината ни ви принадлежи.
  Радев, може да си президент, но не си Български. Не защото си „нелегитимен“, избран с няма и четвърт от гласовете на Българите. А защото си „триморец“ (слуга на Байдън), натовски генерал, а не Български и заради „дневния ред на България, който е в синергия с дневния ред на САЩ“. Не се радвай на „победата“. 70% не гласувахме, не защото тя беше предопределена, А защото сме тези, които не те искат за Президент. Нито тебе, нито конкурента ти. Защото сте час и продукт на същото това „статукво“, уж срещу коeто се „борите“.
  Националреволюционерите ни сигурно се обръщат в гроба. Заради тези, които поругават националните ни идеали… И заради нас, защото им го позволяваме.“

 5. Щом един глас по избори се продава за 70-100 лева ,защо пък всички да не се наредят на опашка за ваксинация срещу 500 лева ?!

  И други стимули за ваксинация :
  – Намаляване на данъците за Едноличните Търговци,които работят в гаражи
  – Ваучери за бензиностанциите на Марешки
  – Предимство за медицински услуги
  – Калорифери за ваксинираните жрици на любовта по околовръстните шосета
  – Първоначален бонус в онлайн хазартните игри
  – Пенсионерски круйзи по Марица
  – Безплатни билети за мачове на националния отбор
  и по два калъпа домашен сапун на ваксиниран член от семейството.

  Венсеремос.

 6. За последните двеста години германците прекъснато се набутват в киреча. И ние бодро с тях.

  А пък за ваксинацията. Въпрос на време и съпротива срещу плановете на световните крадци.

 7. Нищо ново под слънцето, историята се повтаря.Откъс от книгата „Севастопольская страда“, всяка прилика с днешните събития е напълно „случайна“.

  … В 1828 году в Севастополе чумы не было, а карантин был. Для профилактики.
  В 1829 году чумы всё также не было, но карантин был ужесточен.

  Каждый, кто хотел выехать из города или въехать в него, должен был просидеть в полной изоляции от 14 до 19 дней.

  Народ перестал ездить.
  Возникли перебои со снабжением.

  На борьбу с эпидемией были выделены деньги из царской казны.

  В результате чиновники закупали у своих поставщиков за откаты продовольствие по завышенным ценам, а горожанам отдавали самое худшее.

  Естественно, в продолжении этого праздника были заинтересованы все, кто наживался на эпидемии, в первую очередь чиновники и врачи.
  Все случаи заболевания любой болезнью объявлялись чумой.

  Адмирал Грейг свидетельствовал: «В течение 5 месяцев люди не слышали, чтобы болели и умирали естественной смертью, а кто бы ни заболел в командах или на дому, объявлялись за чуму».

  Всех заболевших свозили в бараки на Павловский мысок, где они содержались в таких условиях, что быстро умирали.

  В беднейших районах города применялась дезинфекция хлором. То есть горожан ещё и подтравливали.
  При этом «дезинфекторы» получали 2,5 рубля в сутки – 75 рублей в месяц при условии ежедневной работы.
  Карантинные комиссары – по 5 рублей, главврач и инспектор карантина – по 10 рублей в сутки.
  Начальное жалованье обычного военного врача в то время составляло 171 рубль в год.

  Для повышения заболеваемости (!) доктора устраивали жителям морские купания в холодной воде.
  В итоге, в июне 1830 году жители беднейших районов города не выдержали и восстали, гарнизон встал на сторону восставших.
  Губернатора, его чиновников и врачей толпа растерзала. Восстание быстро подавили, но „эпидемия“ в Севастополе по удивительному совпадению сразу прекратилась.

 8. Така е, права сте г-жа Гешева,
  може би ще ползват втърдяване на принудата, нали президента Радев им даде да се разпореждат със сърцевината на държавата:
  финансиите нап и икономиката банките!

  Но да видим наистина сметките (както пишат колеги по други сайтове – дали е имало „надписване на сметките“, все един ден ще разберем), та иде реч за това

  колко бройки гласа легитимират така наречената „супернова“ 4-рна коалиция:

  ПП 673 000 + ДБ 166 000 + ИТН 250 000 + БСП 267 000 = 1 356 000 ! при … 6 665 534 избиратели, според ЦИК.
  Ами нека си ваксинира приоритетно симпатизантите.

  Всяка проява на насилие над живота свободата и правата на българите, ще вплътнява единството на останалите НЕПОДКРЕПЯЩИ правителството им – тоест 5 309 000 българи срещу 1 356 000 българи!

  Какво ще кажете, дали пък да не създадем Съпротивата от Нов световен вид!
  😉
  Що да не може да се учредят…. училища за неваксинирани, болници за неваксинирани, бизнеси за неваксинирани, полиция с неваксинирани, хотели и ресторанти за неваксинирани и т.н.

  Лесно цивилизовано и уважително постигаме мир и разбирателство между всички българи.
  Толкова е просто, за да се обичаме и да сме свободни!
  🙂

  1. Някои това и чакат. Разделяй и владей! Сценарият е в ход, дори преди една година се оказа, че едната задача вече е изпълнена – САЩ вече не са свръх държава. Следваща задача- граждански войни. Властите не могат да управляват държавата и затова идват мултинационалните компании да поемат руля. Премахване на границите и т.н. до световно правителство. Жак Атали миналата година преди Коледа пред латиноамериканска медия се похвали, че планът се изпълнява успешно.
   Трябва да почнем да мислим за да можем да им противодействаме, пробуждане и просвещение. Дори и най-добрият план се проваля. Можем да им развалим играта.

   За четене между редовете: „Кратка история на бъдещето“-Жак Атали.

  2. Това е страхотна идея. Браво!
   А колкото до мазния , хич да не си и помисля!

 9. Икономиката Киро ще я бори с вакЦинация, нали и без това е в далаверата с хапчетата, но ще ни навреме и Истанбулската конвенция, приемане на джендърите и джендъридеологията и клякане пред Северна Македония.

 10. Написах част от 2024 защото както се случи удължават срока на ваксините и е възможно.

 11. Да!Голяма грешка е ако някой се мисли за по умен от народа!
  Планът е да ни ваксинират до и включително част от 2024 догато изтекат договорите подписани от Урсула.Някой съмнявали се че не е така?
  Во главе Европейской комиссии Урсула фон дер Ляйен не забыла своих привычек. 20 мая 2021 года она подписала третий контракт с фармацевтическими компаниями BionTech и Pfizer на закупку ещё 1,8 миллиарда доз мРНК вакцины Pfizer на период 2021-2023 годов. Цена дозы составила €19,5, что на четыре евро выше, чем в первом контракте Евросоюза с Pfizer.

  По этому поводу выразил недовольство болгарский премьер Бойко Борисов, которого пришлось долго уламывать на покупку вздорожавшей вакцины.

 12. сега пък си пожелал гешев да си подавал оставката, та да не се занимавали с него… ама гешев ако вземе да ги подкара най-накрая ще има да гледат кокорчовците.

 13. Ние българите не сме така послушни и изпълнителни като германците и австрийците. Поне това този път ще ни е от полза: задължителна ваксинация? Не, без нас!

 14. Този цървул с харвардско образование ,не знам дали мисли за икономиката ,но не е лошо да помисли за всичките си роднини ,хахахахаха, защото дяволът не спи ,хахахаха. А американските му приятелчета трудно ще се справят със злото в човешки образ ,хахахах.

 15. Флорида забрани на училищата и бизнесите да изискват ваксинация срещу КОВИД-19 и започна подготовка за възможно оттегляне на щата от федералната агенция, която защитава безопасността на работното място, предаде Ройтерс….Кирчо , Херо не ти ли каза?

 16. Една от подробностите (освен всички останали) на новата „нормалност“ е че наѝ-заборчелия трябва да позира като наѝ-велик.

  Аѝде ходете се рестартираѝте еволюционно бе, нещастници!

  Като дърпаш коня по опашката, може да станат изненади

 17. А бе ,може ли уж държавни вече мъже, а пък такъви глупости да приказват??А бре, ей дяца държава не са управлява като друг ти държи ръцете и ти налива чужд акъл в главата? Накрая като си съберат реколтата чучелата и плашилата отиват в огъня!

 18. Г-жо Томова, бихте ли публикували това?
  Основателя на Biontech и стаф, не искат да се ваксинират нито с първа и нито с втора доза.
  Двоен стандатр.
  Тоя, за каква икономика говори при локдаун. Локдауна си продължава при ваксинирани и при неваксинирани, до поставяне на пълен контрол с електронните пари.

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/vaccine/biontech-staff-will-not-take-vaccines-double-standard/

 19. на този две неща ще му изядат главата – задължителното ваксиниране , и високите цени които Радев му остави с бездействието си. Декември и януари са най-високите сметки. Кире , ще дочакаш ли пролет ? Разчиташ на Херо ? Ами ако от САЩ пратят друг ?….Само слухове , но….ще имаме нов посланик…..Мъж….в добри отношения с Турция…..и не само….

 20. Искат да сменят, но само Гешев. Някои искат гл.прокурор да бъде министърът на правосъдието. Предлагат ни американско правосъдие. Ок. Тогава да има 12 разгневени мъже. Да се избират от страните в процеса. Да се даде възможност и на защитата да събира доказателства самостоятелно, а не чрез съда. Да се премахне задължението на съда да събира доказателства, за да оформи вътрешното си убеждение. Да се даде възможност на съдията да наказва адвокатите за неуважение на съда, дори с лишаване от права. Да се забрани на адвокатите да отлагат дела, щото имали дело в по-горна инстанция. Сигурно има още, но това ми идва на първо време. Да кажа, че съм със средно образование и съм +65.

  1. „Проста“ приятелко, не знам защо, но всичко което съм харесвал в Америка (САЩ) – Осигуряване, Притежаване на оръжие, Права на прокурора в делото, Права на адвоката в делото, ДДС (Предишен Данък оборот) и извинявайте, но нямам време да изброявам, в България е“ Строго забранено“.

   1. Г-н Генчо, защо си мислите, че се подигравам. Изказването ми беше провокирано от една и съща мантра. Вие си харесвайте американците. Между другото имам позната, която живее от дълги години в щатите. Отидоха със зелена карта. Добре. Синът й вече е голям и служи в тяхната армия. Та се питам, ако това момче го изпратят в Чешнегирово и му кажат да стреля, коя държава ще носи в сърцето си?

 21. Урсула още ли има наглоста да говори????
  Толкова ли може да е лицемерна на всяка цена и да не вижда че потъналият кораб няма да може да се спаси с капитан като нея!Главната виновница за всичко!
  Кой европейски гражданин чува и вярва какво говори главният виновник за състоянието на днешна фашистка европа?

 22. Асен очите и Киро джуката много са се объркали. Нека всеки ден да тренират бягане на дълга дистанция. В един момент много ще им помогне. Който не поставя народа пред себе си, ще го види след себе си!

 23. Всеки ден в ЕС от ковид умират 1600 души, съобщи днес председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен в изказване пред Европейския парламент, предаде БТА

  При НАС за 5 дена също толкова умират по други ПРИЧИНИ!!! Тези са толкова смешни а тази и в Мутрата и мозъка е МИСИРКА!!!

   1. Нали затуй я измислиха демокрацията, хиляди партии, милиони държавни чиновници, накрая отговорността е колективна, извършителят е неизвестен. Те това работят. От сутрин до вечер се чудят как така да го измислят, хем да се овъргалят във меда, хем сухи да излязат. Те това се казва работа.

 24. Без ВАКСАТА сме в ЗЕЛЕНАТА ЗОНА!!!КОРЧО иска да ни ВКАРА в Червената на Европа!!!Съпричастност!!!

 25. Приключват без да започнат.
  Като ученик на порто филм в малко инж ще свършат тези мърши.
  В гащите отпред и отзад едновременно…

 26. Не разбраха ли българските политици 4е за да са успешни трябва да имат вярата на Българският народ в тях.Това е най-голямата победа за всеки политик.
  Когато застават срещу народа на всяка цена за уж държавни интереси-получаване на пари от Европа и послушници това няма да доведе до никъде!!!
  Не ме интересеува кой къде е учил и какви успехи има но….
  Трябва да се знае че Българският народ е интелигентен и не може да се зомбира лесно!

 27. Колко са гнусни само…. Но…. Филмът още не е свършил, аз вярвам в добрия край.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *