« Върни се назад Публикувано на 23.11.2021 / 19:42

АЙДЕ, БЕГАЙ, БЕ, МУШМУЛ! ЗА ПРЪВ ПЪТ В ИСТОРИЯТА ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ СЕ БОРЯТ С ВАКСИНИРАНЕ! ЗА ГЕШЕВ – СЛАДКИ ПРИКАЗКИ ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ

Кирил Петков: „Проблемите на българската икономика няма да се решат без да се достигне високо ниво на ваксинация“.

Киро Лъжеца лично ще се заемел с нас. Не съм очаквала друго, не съм разочарована. Знам какво означава това! Ще съберат як отбор платени от бигфарма лекари и учени да ни разясняват и убеждават. Първо ще е така.

Досегашното облъчване ще спре. Ще започне мило и драго, като за бавноразвиващи се. Ще мине време и ще вкарат хард мерките и принудата, след това ще дойде и задължението. Това им е замисълът. Копи пейст съд събитията в Германия и Австрия. Ще изменят работата на брояча и ще премахнат всяка информация за вредата на ваксините.

А ние междувременно ще се приготвим.

Принудителна и задължителна ваксинация в България ще доведе до размирици и много голяма вероятност от гражданска война. Тук съпротивата стъпва на такава основа, че не се сещам за друг изход при насилие срещу неваксинираните. Изобщо не се шегувам. Тук не сме европейци, а подкрепата за Киро и кабинета му е точно 10%. Така че…..

За пръв път в историята икономически проблеми се борят с ваксиниране на населението! Но ние знаем, новата икономика е икономиката на БигФарма. Отваряш уста и те сипват каквото са решили. Навиваш ръкава и те бучкат каквото са решили. Информирано си съгласен!

Тук тези не минават, предупреждавам!

Анастасия Гешева

П.П. Николай Бареков: За да свалят Гешев като главен прокурор Четворната коалиция трябва да събере мнозинство от 160 гласа, за да си избере нов ВСС, каквито няма да събере без ДПС или ГЕРБ.

Всъщност, по темата “Гешев” Четворната коалиция няма дори 137 гласа, защото трупата на Слави и БСП имат по-различни виждания и зависимости от зависимостите на прокопиевите групички – Кирчовците и ДБ. Другото са сладки приказки за “Лека нощ”, лакърдии от селските вечеринки или да цитирам Кирчо: “Дано Гешев ни гледа и сам си подаде оставката”. Айде, бегай, бе, мушмул!

«