« Върни се назад Публикувано на 10.12.2014 / 13:09

АЙДЕЕ, „АКТИВИРАХА” И БРИГО АСПАРУХОВ В ЖЪЛТАКАВАТА „РАДИОТОЧКА”, ДЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ПЕЕВСКИ И БОРИСОВ!

Бриго АспаруховПознавах Петко Сертов много бегло, не вярвам да се е самоубил, но трудно бих коментирал повече по казуса. Всичко това го приемам като една лична човешка драма, нищо повече“ Бриго Аспарухов. Преди него в жълтакаво-фекалната медийка, дето няма нищо общо с Пеевски и Борисов, и дето я поздравява главния прокурор, се изказаха по „радиоточката” всите „юнаци” – от Драшков, през Михневата, до … Алексей Петров. Уау!

Всичките са като „зомбирани” – „лична драма”, „самоубийство”, „любовници” и так дале.
Преписвачите от жълтакавата „радио-точка”, дето няма нищо общо с Пеевски и Борисов, посранички звъннали на Виктор Вълков, след като АФЕРА първа и единствена публикува, че на 2 ри декември Петко Сертов е бил на обяд на кръга на „Монтерей” в ресторант „Генуа”. Но посраничките поръчкови журналя така и не написаха, че отпред имаше две коли на „Външно”, както разкри АФЕРА, и пак посраничко „пропуснаха“ името на ресторанта. Избирателни преписвачи, ах, не преписват дори без да им кажат точно какво.
АФЕРА ЗА СТОТЕН ПЪТ ПОВТАРЯ – ВГЛЕДАЙТЕ С В МЕДИЙКИТЕ И „ГЕНЕРАЛЧЕТАТА”, КОИТО УМИШЛЕНО ПИЩЯТ, ЧЕ ИЗЧЕЗВАНЕТО НА СЕРТОВ Е „ЛИЧНА ДРАМА”. И ЩЕ НАРЕДИТЕ В РЕДИЧКА ПЪЗЕЛА.
Иначе Пеевски и Борисов могат вече да издадат нов вестник – „Лична спец. драма”, да го поверят на недалковците, а като кореспонденти да назначат – Димо Гяуров, Бриго Аспарухов, Атанас Атанасов. Драшков е друга бира – той ще отговаря за „оперативното обезпечение”, заедно с Алексей Петров.
Другото пък обезпечение – от Пеевски.
Afera.bg

 

«