« Върни се назад Публикувано на 02.03.2021 / 22:37

АЙДЕЕЕ, НОВИЯ БАРДАК СЪС СТАРИТЕ К. МАРИЯ КАПОН, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ НА „ОПОЗИЦИОННИЯ“ „ПРОТЕСТЕН“ ЦИРК! ОООО, И РУМЕН ЙОНЧЕВ! ПОТРЕС!

Ортакът на Арман Бабикян – Мария Капон търчи вече официално към парламента!

Ако не сте забелязали – всичките стари К. се облепиха с афиша на „протестиращи“ срещу Боко Тиквата, за да се си намърдат задниците ПАК във Властта.

И си мислят, че сме безпаметни как ближеха задника, лазеха по петите му и като не им вържеше зара откъм „инвестициите“, го ругаеха.

Румен Маринов Йончев  пък води листата на „Изправи се! Мутри вън!“ в Пловдив област.

Бивш депутат от КП „Коалиция за България“, демек – комунягите. А на местните избори м.г. лидерът на ЗНС пак Румен Йончев е част от коалиция  „ Движение България на гражданите“, демек на Меглена Кунева,  която подкрепя Мая Манолова за кмет на столицата.

Както казва Георги Дренчев: „Тече някакъв необявен конкурс, коя партия, движение, или коалиция, ще отблъсне повече избиратели.“

И знаете ли защо, ще добавим ние.

Защото АФЕРА ви го написа: тия измислени „опозиционери“ са всичките в СХЕМАТА, платена, стъкмена и подредена от Оня, който трябва и Оня, който дипли кинтите!

Нови лица ли? Граждани ли? Хахаха! Бизнесмени, сбрани от куцо, кьораво и сакато, и стари К.

Отврат!

Дано най-накрая сте вдянали какво ви пишеше АФЕРА още от третия ден на протестите и как тия хора ще го осерат и предадат. Както и се случи, впрочем.

Afera.bg

 

«