Публикувано на 25.12.2018 / 9:04

АЗ ЩЕ ЗАНЕСА ХРАНА В ДОМ ЗА ВРЕМЕННО НАСТАНЯВАНЕ НА БЕЗДОМНИ ХОРА. ДАНО СЕ ВИДИМ С НЯКОИ ОТ ВАС ТАМ!

БЕДНОСТИ пълна маса за джуджетата и елфите, нали така? К’вото си вземат е тяхно!

А аз мисля да занеса утре храната в Дом за Временно Настаняване на бездомни хора.

Дом за Временно настаняване на бездомни хора, София, Красна поляна, ул. Рилски проход 2, бл.2

Дано се видим с някои от вас там!

Знаете ли, че в момента на телефона на центъра, който е денонощен, защото всеки момент може да се наложи настаняване на бездомен човек там, никой не отговаря! Празнуват Коледа, а замръзващият на спирката утре ще го “изпишем”, нещастен случай!

Когато човек е загубил всичко и разчита само да бъде нахранен? Дали е станал бездомен по своя воля?

Иван Петров

адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995-2008/

Бележка на АФЕРА: Всеки от вас във всеки град може да нахрани беден човек! Направете го поне днес!

Коментари 8 за
“АЗ ЩЕ ЗАНЕСА ХРАНА В ДОМ ЗА ВРЕМЕННО НАСТАНЯВАНЕ НА БЕЗДОМНИ ХОРА. ДАНО СЕ ВИДИМ С НЯКОИ ОТ ВАС ТАМ!”

 1. Какви прегръдки хунтата на боко тиквата изгони младите хора да се скитат по чуждите държави а тука останаха възрастните дето може да си ги краде както иска и да им дава колкото да не умрат от глад….

 2. Не довърших – Ути, Мути, Андре, Манчев и т.н. – жалка работа сте в сравнение с моята майка Стефка!

  Жалки са и готварските ви предавания – хората мрат от град и студ…. Черешката на мъката!

 3. До ОТЧАЯН – като се отворят повечето телевизии, разни отрепки готвят – „Черешката на тротата“, Кошмари в кухнята“, Гала и Канала, само простотии. Те ли ще ни учат да готвим!? Баси и простаците! Почвам да си мисля, че правят такива предавания, за да изплюскат след това скапаните им манджи – пиле с шоколад, напр., нещастници! Има нелош готварски канал „24кичан“ , който е по скоро с теографска кухня, което се гледа понякога. Никой друг готвач обаче не ме интересува освен майка ми – това е дарба, велика. Майка ми е Моцарт на кухнята! Ути,

 4. Всички бягат от тука , Рено налива пари в Румъния , Фолксфаген също ,Тойота започна в Чехия .Фиат в Сърбия. Всички стигат само до нашата граница , боковата.

 5. Буля Ники честити празни-ците на вси българе. И им пожелава сметките им да не бъдат все така еехееемпти както през миналата година. По офисиално изявление на Локхийд Мартин. / не е Димитров Мартин- електричаро/ Заводът за новите интерсептори ще се строи от тъй -насетне. Ще има около 170 души персонал и ще поддържа бизнес връзки с около 500 американски контрактора. Мястото ще е вероятно на Моутро Бийч и складова база Чарлстон. Чакат се парите от Бахрейн за 16 интерсептора, след което ще се събират и 8-те за БГ. Указват се какво включва блок 70 -нови авионикс, РЛС виждаща на 300 км, нова система управление на огъня, усъвършенствани ракети Сайдуйндър, Спероу и т..н…… Нищо обаче не се казва за летящата платформа, тъй като производството й на амер територия е спряно преди 20 год и е преместено в Мюртед. Хава-бабаит-ефендилер призвежда самолети и ги продава в чужбина , но не и за техните ВВС, които странно защо са само със самолетите сглобени в Амер. Предвид малкия личен състав на персонала в бъдещия завод в страната на буля Ники, за който се набират и пенсионери от предишния завод в Тексас може да се очаква Блок 70 с нови мотори да се качи на стари щайги- бингии.

 6. Иван Петров, постъпката ти е достойна, но не решава проблема на тези хора.
  Да ти припомня, че при социализма нямаше бездомници, а въпросният ДОМ ЗА ВРЕМЕННО НАСТАНЯВАНЕ НА БЕЗДОМНИ ХОРА се беше „Изтрезвителното“?

  1. Тихо , че съвсем дмократично и по европейски ще изкараш остатъка от празниците у некое районно !!!

 7. Още по-лошо е когато си без земя под краката и без небе над главата защото племенните ни вождове за ги продали. За мъниста.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *